Ipak izgleda sutra Darko na terenu. I da nema prenosaSamozdravlje je napisao/la:Darko Bojanovic igra za prvo SF , 15 t$ u Ugandi (SK1-odmah poslije Nadala). Mala sala Darko,sretno![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: BiH tenis
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Odlično si društvo za "posjedit". Kroz pisanu formu ne dolazi do izražaja tvoja dobrodušnost i dobronamjernost. Sorry što ne persiram, jer mi ne leži to ukočeno izražavanje u razgovoru s tobom. Svako dobro. PozzSamozdravlje je napisao/la:Vedo20 je napisao/la:S kim se ti svađaš paša?Boze sacuvaj,ni sa kim.Nekad mozda pretjeram braneci svoj stav,hebiga takav sam.Svadja nikako.kad nisam bio clan pdf,volio sam procitati nesto.Ti si informisan,ali ima starijih koji to nisu(ne snalaze se),pa je ovo njima upuceno.U svakom slucaju dobronamjerno.Nije upuceno tebi i slicnim,koji su bolje inf. od mene i bolje poznaju tenis kao sport.
Sto se tice Darke,malo se nasalio. Ne mogu doci do njegovog rezultata u Ugandi.Pomozi ako Boga znas![]()
ŠVRLJ
e jeb.iga jesam mu naslutiojestamaji je napisao/la:ovakav meč protiv protivnika tipa delpoa (verzija 2018) nam ne govori apsolutno ništa, bez obzira šta se dešavalo na terenu i kako je damir izgledao
to su mečevi u koje ulaziš bez da vjeruješ i 1% da ih možeš dobiti, teoretski moguće praktično nije. ono što nam može pokazati gdje je damir u ovome trenutku su mečevi protiv raznoraznih fogninija i njemu sličnih. bilo bi jako dobro kad bi damir u rimu dobio bolji žrijeb, ali ja imam neku šuhu da će tamo odma naletiti na rafu
Znaci prvo kolo Verdasco koji je u Madridu uzasan bio,akp dobije ide na Rafu 
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Moze Nando pa akobogda sa rafom odmjeri snage.evo rafa izgubio od tima bice uzdrman u rimu 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vedo20 je napisao/la:Odlično si društvo za "posjedit". Kroz pisanu formu ne dolazi do izražaja tvoja dobrodušnost i dobronamjernost. Sorry što ne persiram, jer mi ne leži to ukočeno izražavanje u razgovoru s tobom. Svako dobro. PozzSamozdravlje je napisao/la:Vedo20 je napisao/la:S kim se ti svađaš paša?Boze sacuvaj,ni sa kim.Nekad mozda pretjeram braneci svoj stav,hebiga takav sam.Svadja nikako.kad nisam bio clan pdf,volio sam procitati nesto.Ti si informisan,ali ima starijih koji to nisu(ne snalaze se),pa je ovo njima upuceno.U svakom slucaju dobronamjerno.Nije upuceno tebi i slicnim,koji su bolje inf. od mene i bolje poznaju tenis kao sport.
Sto se tice Darke,malo se nasalio. Ne mogu doci do njegovog rezultata u Ugandi.Pomozi ako Boga znas![]()
Nego sta cemo sa Verdaskom pa Nadalom ? Hajmo Mirda iznenaditi , ali prijatno .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Moze biti nezgodan starac . Ove godine dobio Thiem-a ,Fognini-a,Cuevas-a(na zemlji)Dimitrova(hard), a izgubio od Kudle(mozda za njega nevazan mec).Majer L.(Arg.)62 61 ga dobio u Madridu. Nadati se da nece biti u dobroj formi , u suprotnom moglo bi biti problema Damiru. No Damir se dosta pita.ronaldo99 je napisao/la:Znaci prvo kolo Verdasco koji je u Madridu uzasan bio,akp dobije ide na Rafu
Dosta je Damir imao povoljan zrijeb u dosadasnjem dijelu sezone, moralo se i ovo desiti da naleti na Rafu u 2. kolu (ukoliko prodje Verdaska). Nadajmo se da se vraca solidnu formu na zemlji (onu iz 2016.) 
Pa nije ni 2016. ništa uradio na sljaci, jedino sto je prosao Haasea i Berdycha i tjt.hm59 je napisao/la:Dosta je Damir imao povoljan zrijeb u dosadasnjem dijelu sezone, moralo se i ovo desiti da naleti na Rafu u 2. kolu (ukoliko prodje Verdaska). Nadajmo se da se vraca solidnu formu na zemlji (onu iz 2016.)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma ja, i osvojio samo malo preko 200 bodova za ta 2 mjesecaforgempp je napisao/la:Pa nije ni 2016. ništa uradio na sljaci, jedino sto je prosao Haasea i Berdycha i tjt.hm59 je napisao/la:Dosta je Damir imao povoljan zrijeb u dosadasnjem dijelu sezone, moralo se i ovo desiti da naleti na Rafu u 2. kolu (ukoliko prodje Verdaska). Nadajmo se da se vraca solidnu formu na zemlji (onu iz 2016.)
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Daleko je Novembar 2018. Nije dobro,jeste u minusu nekih 120-150 bodova ,ali da se to nadoknaditi,jednim dobrim rezultatom na ATP500 ili GS. Moze Damir zavrsiti kaoTOP70(trenutno na Live ATP Race),kao TOP30(zna iznenaditi-priznajte),a kao TOP90 ako bas izgubi formu.Moje prognoze oko TOP50 bi bilo solidno.Nije dobro,ali nije ni tragicno. Tragicno je sto se desava Krajinovicu,Rubljevu i ovim starijim.Jedan Djokovic na 5 turnira ne moze vise od 3 kola Mastersa evo vec 5 turnira.Taj Djokovic ,ako ne potvrdi finale Rima mogao bi na 25 mj.ATP.Mnogo toga ce ovisiti o RG ,nadam se dobrom nastupu Damira , ako to bude ok i Damir ce se dici.Da i nije dobar zdrijeb Nadal na AO ili baksuz Cecchinato u MC.
On tih 200 bodova ako sracunas sa dobrom formom redovno moze za 2 mjeseca uzeti. Par qf-ova na 250-kama i to je to. Samo kazem da na sljaci osim challenger titula nikada nije ponudio ili prikazao sjajnu igru za razliku od harda gdje ima i titule i finale, sve najbolje je ucinio da tvrdoj podlozi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Počeo Darko. Sumnjam da može i do seta ali u svakom slučaju sretno.
Opasan je ovaj klinac protiv koga igra, 17 godina, ovo mu je tek treći seniorski turnir u karijeri a već ima jedno finale.Galion je napisao/la:Počeo Darko. Sumnjam da može i do seta ali u svakom slučaju sretno.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Bolje gurati u Davis reprezentaciju Darka nego onog antitalenta fatica ! Samozdravlje@ jesam upravu ?
Na ITF stranici odabereš turnir pa LIVEforgempp je napisao/la:Gdje pratiti rezultat?
Izgubio Darko 6-2 7-5
Prema novim pravilima može igrati 5 igrača a mi ih imamo samo 6 s tim da Šetkić ne igra tako da ima mjesta za sve.HeraklitMracni je napisao/la:Bolje gurati u Davis reprezentaciju Darka nego onog antitalenta fatica ! Samozdravlje@ jesam upravu ?
Realno.forgempp je napisao/la:Mi u tenisu izgleda nemamo nikakve budućnosti nažalost.
Ovaj dečko(danas igrao protiv Darka) od 17 godina na minornom turniru u Ugandi ima bolju podršku nego naša DC reprezentacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.