Dok se ona ne vrati!LBJ MVP je napisao/la:Ne sme zora svanuti ne sme se razdanitiiiii
Dje su oni spameri

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dok se ona ne vrati!LBJ MVP je napisao/la:Ne sme zora svanuti ne sme se razdanitiiiii
Dje su oni spameri
Slabe su ti kvote, sad cu ti ja dat' savjet, a koji ti nick bio prije?Hass je napisao/la:OooooOOOoooo Edo druze..Ajd ti daj savjet za ove parove,al pozuri,online kladjenje mi radi jos pol sata...Unaprijed hvala![]()
Bi racKu ko i prosli put,i onaj prije njegaHenry je napisao/la:Sta bi sa onim druzenjem forumasa
Kako ti ne dojadi jest jednu te istu hranu svaku boziji danHZ_ilidzaa je napisao/la:Komsija sto mi ne rece da su mantije od jutros u paneri , nisu nista valjale
Nisu , incijali kod jedne I.I , druga V. TorresBianconeri1988 je napisao/la:Ma vidim ja kakvi ste vi, samo da vam je đinđili-minđiliHZ_ilidzaa je napisao/la: Ma ovaj jaran je kurvar teski , sa 2 trebe minimalno hoda, samo stari mu sad nesto zabranio da voza peticu pa mora renola(star ko grcka)vozati , a on nece i sad zove mene da ja sa svojim labudom uletim kako se ne bi izofirao(sponze. neke
) ... Intesredzija , ali dobro je sto ima i mene u tom interesu
![]()
Čuvaj se ti da i tebi stari ne zabrani da vozaš labuda![]()
Ali nikad ja ne bih rekao da je ona takva, a kako joj se zove ta drugarica? Da nisu incijali A. Č.![]()
Znam da su isti kao moji, ali to je samo koincidencija
U KolonijiSarajlijc@ je napisao/la:Gdje se nalazi ta Panera da vidim sta je to tako specijalno tamo![]()
Auuu...to znaci daleko od sarajeva,nista ondaBianconeri1988 je napisao/la:
@Ostali
Panera se nalazi u mojoj mahali, ali pošto ste vi svi maloljetni vama je pristup zabranjen poslije 11
Pa otprilike, eto autom.hodža je napisao/la:zavisi čime ideš..bitno jeOTNYS_YNWA je napisao/la:Koliko vremena treba od Sarajeva do Tarčina, busem-autom, nebitno?
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.