legenda reala je napisao/la:
hodža dobi li šta![]()
dva dana zaredom ispogađam bruku stvari ,a ništa ne dobijem![]()
ostala mi još marka na računu,moram uplatiti ,ali u wwinu ,da ganjam live X -ove i preokrete
ma ništa

imam noćni jedan, valjda uleti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:
hodža dobi li šta![]()
ostala mi još marka na računu,moram uplatiti ,ali u wwinu ,da ganjam live X -ove i preokrete
Kad dodjes na Ilidzu skrenes pravo i tu jeSarajlijc@ je napisao/la:Gdje se nalazi ta Panera da vidim sta je to tako specijalno tamo![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Znao sam da je u nekoj selendri
Bit ce kad dodjes ovamo, obeco silegenda reala je napisao/la:Pa šta me briga gdje se nalazi ,pošalji te nešta iz te Panere ,npr ko na Hairlijinoj slici jedno 20 ćevapa .
Onaj Ferhatović mi je obećo ,ali laže kad zine
hodža dobi li šta![]()
Joj sve se kanim ,da odem do Sarajeva na ćevape i nikad ne odemPuma je napisao/la:
Bit ce kad dodjes ovamo, obeco si![]()
Nego trebat ce mi tvoji savjeti, ko iskusnog kladionicaravrijeme je da i ja nesto dobijem
![]()
Ti meni to, ja tebi saljem hranu za Gorazde, jel valja![]()
Pa jbg ,da si me poslušo za Norvežane ,al ti ne vjeruješ meni ,iako ti je na Norvešku bila duplo veća kvota i sigurna bilaHenry je napisao/la:legendo
dao Vori manje golova al yeba me Francuska
Ma pjesma je sva yebena....zaista je zaraznaHZ_ilidzaa je napisao/la:Zasto sam opsjednut ovom pjesmom![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
To sam i mislio , nedavno u jezu ja se ulio ko letva i rek'o raji hajmo kuci 3 sata je kad ode jaran do DJa i pusti zek zek ...nema potrebe da dalje pricamLBJ MVP je napisao/la:@Hz Ilidza biće da previše piješJa je naučio uz alkohol
Hajde vidjecemo sta za sutra.Ako ne dobijem sutra ima da dudlam kurku umjeso kafe citav raspust.legenda reala je napisao/la:Pa jbg ,da si me poslušo za Norvežane ,al ti ne vjeruješ meni ,iako ti je na Norvešku bila duplo veća kvota i sigurna bilaHenry je napisao/la:legendo
dao Vori manje golova al yeba me Francuska
HZ_ilidzaa je napisao/la:To sam i mislio , nedavno u jezu ja se ulio ko letva i rek'o raji hajmo kuci 3 sata je kad ode jaran do DJa i pusti zek zek ...nema potrebe da dalje pricamLBJ MVP je napisao/la:@Hz Ilidza biće da previše piješJa je naučio uz alkohol
Mogu mislit kako je tesko pjesacit do Gornje MaočeLBJ MVP je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:To sam i mislio , nedavno u jezu ja se ulio ko letva i rek'o raji hajmo kuci 3 sata je kad ode jaran do DJa i pusti zek zek ...nema potrebe da dalje pricamLBJ MVP je napisao/la:@Hz Ilidza biće da previše piješJa je naučio uz alkohol
Ja neki dan pjan ko letva.Potrošio više nego ikad i odlučim da više ne pijem,al puste ove i jbg onda.Nisam im'o za taksija