FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko smo imali bodona na polusezoni kada smo ispali, ne mogu da nadjem tabelu?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- TzBulevar87
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imali 16, ispali sa 32.Batva je napisao/la:Koliko smo imali bodona na polusezoni kada smo ispali, ne mogu da nadjem tabelu?
Mislim da Slavija koja je bila 14 u prvom dijelu nije imala vise od 9 koliko ima Mladost. Tj imali su 9 ili 8, eto ga dejavu neki nesto.
Sto se mene tice ja sam za to da odu svi igraci osim Pirica i Mehidica.
Bas deja vu. Nasa sreca je sto vecina tih ''losih'' ekipa nam dolazi na Tusanj u proljetnom dijelu, jer ovako gubimo i protiv njih u gostima i na domacem protiv jacih ekipa. Ali remont je neminovan.tuzlak1987 je napisao/la:Imali 16, ispali sa 32.Batva je napisao/la:Koliko smo imali bodona na polusezoni kada smo ispali, ne mogu da nadjem tabelu?
Mislim da Slavija koja je bila 14 u prvom dijelu nije imala vise od 9 koliko ima Mladost. Tj imali su 9 ili 8, eto ga dejavu neki nesto.
Ja bih i Radovanovica ostavio do kraja sezone, oprobati ga kada bude zdrav, jer izgleda je on i pravio koliku-toliku razliku, a i Mujic je bio bolji uz njega.
Treba i njima koja vaspitna,opustili su se previse 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Sale, Mico .. I jest sto su nasa djeca al pokazali su da znaju igrati, igraju srcem a i znanje imajutuzlak1987 je napisao/la:Imali 16, ispali sa 32.Batva je napisao/la:Koliko smo imali bodona na polusezoni kada smo ispali, ne mogu da nadjem tabelu?

Iskreno kakvu smo generaciju imali djece s 5 ljudi sa strane pa bili bi u vrhu svake godine, Beka mladji, Jaganjac, Suceska, Mrkva, Mesanovic, Riba, Gojkovic (vjerovatno ih ima jos) sve po 20-21 godinu .. Sta je tu je, i ovu cemo djecu otjerati kao sto smo Pirica i ove nabrojane i nikad u zivotu necemo napredovati

Ma ne sikirajte se ništa. predsjednik je rekao da ćemo ostati u ligi i ostat ćemo. Sve je ovo dio plana
Treba al' od Husića ili nekoga iz uprave, mislim da bi uvrijedili prezidentea kad bi uradili onako kao Robijaši, ionako čovjeku malo fali da digne sidroharry_90 je napisao/la:Treba i njima koja vaspitna,opustili su se previse

Samo po džepu zvekat, bošnjo jedino razumije tako, samo što je sad već kasno. Trebalo je po džepu poslije Slavije, eventualno Radnika.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma 6-7 ciljanih i pravih pojacanja je neophodno..al da bas budu pojacanja: stoper, lijevi bek, centralni vezni, playmaker i desno krilo (+ Radovanovic) obavezno i to dobri igraci da budu..to je minimalno
ovi debili su najgora ekipa koja je igrala na Tusnju kako ja pratim Slobodu, i to ubjedljivo..pa bolji od njih su bili i oni sto ih je Ibrak vodio u drugoj ligi
ovo je bruka vise, dobro neko rece protiv Sarajeva bolje ne igrat i da bude 0-3, da ne sjebemo dodatno gol razliku
ps ovo je iskljucivo do igraca, ni do kog drugog...da sam im ja trener je smiju ovako lose igrati a imaju uslove ko i sve ekipe u ligi, plate, treninge, prevoz, smjestaj , premije kad debili zasluze itd itd..treba ih kaznit, onim sto su ispali iz lige nisi imao sta uzet jer nisu nista ni imali, ovim bgm imas..kaznit i pola vratit u drugu ligu dje i pripadaju..a sve umisljenje zvjezdice
ovi debili su najgora ekipa koja je igrala na Tusnju kako ja pratim Slobodu, i to ubjedljivo..pa bolji od njih su bili i oni sto ih je Ibrak vodio u drugoj ligi
ovo je bruka vise, dobro neko rece protiv Sarajeva bolje ne igrat i da bude 0-3, da ne sjebemo dodatno gol razliku
ps ovo je iskljucivo do igraca, ni do kog drugog...da sam im ja trener je smiju ovako lose igrati a imaju uslove ko i sve ekipe u ligi, plate, treninge, prevoz, smjestaj , premije kad debili zasluze itd itd..treba ih kaznit, onim sto su ispali iz lige nisi imao sta uzet jer nisu nista ni imali, ovim bgm imas..kaznit i pola vratit u drugu ligu dje i pripadaju..a sve umisljenje zvjezdice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/549itq" onclick="window.open(this.href);return false; stvari izmicu kontrolii
Ja kontam da pojedine zabole kurko, pod ugovorom su i nema zime za njih, plate redovne, uslovi super.
Poslat ih u Slogu na posudbu, pa nek onda iz treće lige pokušaju naći ovako dobar angažman kao što su u Slobodi imali.
Poslat ih u Slogu na posudbu, pa nek onda iz treće lige pokušaju naći ovako dobar angažman kao što su u Slobodi imali.
ne znam kako drugačije okarakterisat' ovakve likove, nego plaćenici! čuj Alen Mešanović, Sića, Mitrović, Karić
ne zna ni on šta piše, šaban

Sve je jasno u ovom čim je spomenut Enes Mešanović Sića legenda Slobodetinaslafkr je napisao/la:http://prntscr.com/549itq stvari izmicu kontrolii

-
- Kontakt:
ovaj covjek je prije svega istinski navijac Slobode i bezbroj puta je pokrenuo akciju za Slobodu ia mladost svoju je dao za Slobodu jedan od osnivaca navijacke skupine Fukare i covjek koji je prije 7 dana iz belgije dosao direkt na tusanj i nisu ga htjeli pustit...Chinaglia je napisao/la:ne znam kako drugačije okarakterisat' ovakve likove, nego plaćenici! čuj Alen Mešanović, Sića, Mitrović, Karićne zna ni on šta piše, šaban
Sica i kompanija da ponovo dodju,ovaj vjerovatno ne zna sta je taj vojnik Slobode uradio sa kluba i nabio dugovanja dok je AZMIR HUSIC skinuo pola duga za manje od pola godine..
Podrska za predsjednika !

Podrska za predsjednika !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Problem ovih koji se zale na fb je taj da ne shvataju ulogu predsjednika koja je razdvojena od uloge skauta, trenera, savjetnika i ostalih ljudi.
Azmirov primarni cilj je bio da finansijski podrzi klub i finansijski rijesi neke stvari i on je to odradio. Nije ovo seoski klub pa da se jedan covjek pita sve. Azmir je odradio svoje i ne moze sve sam..On je doveo trenera i rekao mu da bira igrace za novac za koji je spreman platiti, a oni su to dalje lose odradili.
On je sve igrace isplatio do ovog trenutka i bivse i sadasnje i sve je svoje odradio. Zakazao je strucni stab, Vugdalic i jos neki koji su dovodili igrace i novog trenera. Zakazali su oni koji su trebali spremiti igrace za 90 minuta svake sedmice. A ne Azmir, on je svoje odradio posteno sve i skinuo dosta duga te izmirio obaveze prema igracima.
Samo se treba nauciti konacno cija je cija obaveza. Azmir je svoje obaveze ispunio, sve sto je rekao uradio je. Ostali nisu..
Azmirov primarni cilj je bio da finansijski podrzi klub i finansijski rijesi neke stvari i on je to odradio. Nije ovo seoski klub pa da se jedan covjek pita sve. Azmir je odradio svoje i ne moze sve sam..On je doveo trenera i rekao mu da bira igrace za novac za koji je spreman platiti, a oni su to dalje lose odradili.
On je sve igrace isplatio do ovog trenutka i bivse i sadasnje i sve je svoje odradio. Zakazao je strucni stab, Vugdalic i jos neki koji su dovodili igrace i novog trenera. Zakazali su oni koji su trebali spremiti igrace za 90 minuta svake sedmice. A ne Azmir, on je svoje odradio posteno sve i skinuo dosta duga te izmirio obaveze prema igracima.
Samo se treba nauciti konacno cija je cija obaveza. Azmir je svoje obaveze ispunio, sve sto je rekao uradio je. Ostali nisu..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 nov 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
e ako je tako, my bad
al' svejedno je nalupao gluposti u postu, ne mogu da shvatim nikako

al' svejedno je nalupao gluposti u postu, ne mogu da shvatim nikako
Sve je covjek rekao u drugom komentaru: ''**** njega, on nije bitan, daleko je od Tuzle''.tinaslafkr je napisao/la:http://prntscr.com/549itq stvari izmicu kontrolii
Simpaticni su mi ti ljubitelji preko bare, koji ne prate sta se desavalo i sta je ucinjeno u posljednjih godina. Ma koji vrag uopste pisem o takvim ljubiteljima Slobode, kada uloze svoje pare i urade vise od uradjenog, e onda imaju moj naklon. A do tada me mogu samo za tuki vuci, jer drugo ni ne zasluzuju takvim esejima u kojem nema ni zareza, a kamoli tacke, glava i oci me zabolise prateci recenicu od 20ak redova, besmislenu, prosto nemogucu i nebuloznu, a da ne govorim o ''nasim nabrojanim fudbalerima i spasiocima''. Fujj
Neka ih vodi sebi kuci pa nek zapocnu zajednicki biznis.
Pa et nek on preuzme i finansira Slobodu ako je pametan. Lako je laprdat iz Belgije i dolazit kad se skupi para. Hvala i njemu do sad, al nabijem ga!!!!Thranduil je napisao/la:Sve je jasno u ovom čim je spomenut Enes Mešanović Sića legenda Slobodetinaslafkr je napisao/la:http://prntscr.com/549itq stvari izmicu kontrolii
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vidjet cemo na polusezoni, mozemo se strpiti jos jednu tekmu i onda cemo da vidimo kako ce stvari da idu preko zime
sto se tice G., jbg nikom ne bi bilo svejedno da mu ne daju uc na stadion pogotov poslije svega sto je uradio za grupu ..medjutim, moramo svi shvatiti novi vjetrovi pusu, a mi smo se opet podijelili u losem momentu...kad treba da se borimo za novi statut oni koji najvise mogu da povuku vise i ne zele Azmira u klubu zbog raznih razloga..neko jer ga nema vise tu, neko zbog desavanja na zadnjoj tekmi itd itd..ali Azmir nema veze sa tim desavanjima,realno nema on pojma ko je ovaj momak pa da mu najmjerno zabrani ulaz na stadion
a Vugda ko Vugda to radi evropski, nece on pricat ni s kim ko ne daje pare klubu i ko nije sponzor, nema kod njeg navijaca..tu mozda malo grijesi i gubi kod raje podrsku, ali tako covjek naucio jbg...
samo jedno trebamo razgraniciti, u Tz nema ljudi koji bi zeljeli preuzeti Slobodu na pravi nacin..kakav ba Sica
a i realno ljudi se maksimalno distanciraju od ovih koji traze smjenu azmira, nije to glas vecine nego manjine i to velike
onda sta mene najvise nervira sto pojedini koji sad pisu kako Azmira treba otjerati imaju i svoje firme, a ne vidjo njihove firme na spisku sponzora Slobode, cak ni u onoj akciji 100 firmi za Slobodu kad je trebalo uplatit za njih simbolicne iznose...ali tu ih nema, nego mucno kartu platit na Tusanj nema veze sto se firma ima
sto se tice G., jbg nikom ne bi bilo svejedno da mu ne daju uc na stadion pogotov poslije svega sto je uradio za grupu ..medjutim, moramo svi shvatiti novi vjetrovi pusu, a mi smo se opet podijelili u losem momentu...kad treba da se borimo za novi statut oni koji najvise mogu da povuku vise i ne zele Azmira u klubu zbog raznih razloga..neko jer ga nema vise tu, neko zbog desavanja na zadnjoj tekmi itd itd..ali Azmir nema veze sa tim desavanjima,realno nema on pojma ko je ovaj momak pa da mu najmjerno zabrani ulaz na stadion
a Vugda ko Vugda to radi evropski, nece on pricat ni s kim ko ne daje pare klubu i ko nije sponzor, nema kod njeg navijaca..tu mozda malo grijesi i gubi kod raje podrsku, ali tako covjek naucio jbg...
samo jedno trebamo razgraniciti, u Tz nema ljudi koji bi zeljeli preuzeti Slobodu na pravi nacin..kakav ba Sica
a i realno ljudi se maksimalno distanciraju od ovih koji traze smjenu azmira, nije to glas vecine nego manjine i to velike
onda sta mene najvise nervira sto pojedini koji sad pisu kako Azmira treba otjerati imaju i svoje firme, a ne vidjo njihove firme na spisku sponzora Slobode, cak ni u onoj akciji 100 firmi za Slobodu kad je trebalo uplatit za njih simbolicne iznose...ali tu ih nema, nego mucno kartu platit na Tusanj nema veze sto se firma ima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.