Kažu od 1.9. i da će prvih par mjeseci biti besplatnorio_Ferdy88 je napisao/la:SK na Moja Tv, kažu ako ne lažu, ko zna koji put

Kažu od 1.9. i da će prvih par mjeseci biti besplatnorio_Ferdy88 je napisao/la:SK na Moja Tv, kažu ako ne lažu, ko zna koji put
https://www.klix.ba/biznis/sport-klub-k ... /190829041tm01hzne je napisao/la:Kažu od 1.9. i da će prvih par mjeseci biti besplatnorio_Ferdy88 je napisao/la:SK na Moja Tv, kažu ako ne lažu, ko zna koji put
Imas imas. E sad samo fali da telemach objavi da su dobili ovaj moja tv sport. Da i mi mozemo gledat premijer ligu.MElloo je napisao/la:Znaci sad imam sve NFL,NBA i NHL,EPL, Primera, Serija A i Bundeska![]()
Red bi bio da ga dobiju nazadMig_Mig je napisao/la:Imas imas. E sad samo fali da telemach objavi da su dobili ovaj moja tv sport. Da i mi mozemo gledat premijer ligu.MElloo je napisao/la:Znaci sad imam sve NFL,NBA i NHL,EPL, Primera, Serija A i Bundeska![]()
Vala bas, da mozete gledat velike derbije SArajeva Zelje Zrinjskog i SirokogAzpi je napisao/la:Red bi bio da ga dobiju nazadMig_Mig je napisao/la:Imas imas. E sad samo fali da telemach objavi da su dobili ovaj moja tv sport. Da i mi mozemo gledat premijer ligu.MElloo je napisao/la:Znaci sad imam sve NFL,NBA i NHL,EPL, Primera, Serija A i Bundeska![]()
NBA i EPL je realno jedino sto ti treba. Ovo ostalo je druga klasa.MElloo je napisao/la:Znaci sad imam sve NFL,NBA i NHL,EPL, Primera, Serija A i Bundeska![]()
Primera i NFL>EPL i NBAJustin je napisao/la:NBA i EPL je realno jedino sto ti treba. Ovo ostalo je druga klasa.MElloo je napisao/la:Znaci sad imam sve NFL,NBA i NHL,EPL, Primera, Serija A i Bundeska![]()
Ma svakako mozes sve naci na netu, tako da ne znam cemu ovoliko radovanje. Ja kontam da izbacim kablovsku totalno.MElloo je napisao/la:Primera i NFL>EPL i NBAJustin je napisao/la:NBA i EPL je realno jedino sto ti treba. Ovo ostalo je druga klasa.MElloo je napisao/la:Znaci sad imam sve NFL,NBA i NHL,EPL, Primera, Serija A i Bundeska![]()
MElloo je napisao/la: Primera i NFL>EPL i NBA
ES1 i AS1Kulesza je napisao/la:Zna li neko kad i na kojem je kanalu žrijeb LP i EL?
Hvala punoBassha je napisao/la:ES1 i AS1Kulesza je napisao/la:Zna li neko kad i na kojem je kanalu žrijeb LP i EL?
Lagano, ne moze odmah sve.TonySosa je napisao/la:Hoće li biti SK u visokoj rezoluciji?
Prije da će biti za 5, 6 maraka.mirgerr je napisao/la:Lagano, ne moze odmah sve.TonySosa je napisao/la:Hoće li biti SK u visokoj rezoluciji?
Visoka rezolucija za 5, 6 godina.
To bi bilo prihvatljivoTonySosa je napisao/la:Prije da će biti za 5, 6 maraka.mirgerr je napisao/la:Lagano, ne moze odmah sve.TonySosa je napisao/la:Hoće li biti SK u visokoj rezoluciji?
Visoka rezolucija za 5, 6 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.