Rekonstrukcija stadiona u BiH

fukara87
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la fukara87 » 28 mar 2014, 19:32

Zato sto vjerovatno ne mogu biti u liniji na ovom dijelu tribine, jer vidis da imas jedan dio koji je zbog atleske staze uzak pa zbog toga, nismo mi strucnjaci toliko koliko mislimo da bi sve znali ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 mar 2014, 19:43

Tu ima onaj produžetak za 110 metara prepone.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 mar 2014, 21:41

Samo nek kod stepenica sve stolice idu u ravninu. Nek ne prave sprdnju kao sto su nislije napravile na Cairu (http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7547_n.jpg). Ovo je smijesno da su stolice nidje veze, moze se to puno ljepse poslozit.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 mar 2014, 18:14

Evo kako to rade Englezi :crazy: . Za tri dana od ničega dobiju ovo... za našu prvu ligu (čak i Prem, rekao bih) dovoljno bi bilo ovakvih pet segmenata uz upola manju zgradu iza (dvije etaže umjesto četiri na slici). Inače, ovo je nova tribina engleskog niželigaša Oldhama.

http://imageshack.com/a/img812/6471/q7he.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

A evo što rade (7./8. rang, tu negdje) kad im se usred sezone promijene pravila pa im treba 50 sjedalica više
slika

slika

slika

Stadion niželigaša Westfielda, tribina sagrađena za jedan dan. :crazy:

Oduševljen sam, a ovakvih je primjera mali milijun... daleko smo mi od njih, ali bar bi se moglo malo pogledati kako oni rade, mali klubovi iz malih mjesta.
Hayley <3

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 29 mar 2014, 21:09

ma dobro sad porediti kolijevku fudbala i nas je malo neumjesno, ali svakako da stoji strasna razlika u spremnosti da se ulozi u stadion. ma ni betonska tribina ovih dimenzija nije neko ulaganje za opstinu, grad, kanton ili sta vec.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 mar 2014, 01:29

evo jedna sa sjevera, mrsko mi ostale sada ubacivati, možda danas nekad ako mi ne bude mrsko, a možda i neko od mojih Tuzlaka ubaci :D

slika

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 mar 2014, 03:00

Ne razumijem potrebu za prosirivanjem ako nece biti vise gledalaca (ovo se ne odnosi na BP)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 mar 2014, 03:24

Consigliere je napisao/la:Ne razumijem potrebu za prosirivanjem ako nece biti vise gledalaca (ovo se ne odnosi na BP)
To ti je takozvana estetska potreba - da ljepše izgleda.

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 30 mar 2014, 12:41

yebo majku zbog ovakvih iznad mene se nama daje dojam kako su bosanci glup narod... pa kad god igra repka serete da vam je veci stadion, malo 13,500, te seli na kosevo opet tamo moze 30,000+ stat, sad 'netreba' ga sirit to je samo radi estetike itd itd...... zbog reprezentacije ce ga sirit mamlazi jedni, isto sto su zbog reprezentacije stavili grijace pod teren, napravili trening centar na crkvicama, i ostale radove na stadionu uradili (krov, stolice, itd itd...)
a budite uvjereni da se celik bori za prvo mjesto da ovakav kakav je bio bi mal, a eto valjda cemo i to jednog dana docekat pa drkajte svi na puno bilino kao sto ste prije par godina radili :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 mar 2014, 18:30

Chinaglia je napisao/la:evo jedna sa sjevera, mrsko mi ostale sada ubacivati, možda danas nekad ako mi ne bude mrsko, a možda i neko od mojih Tuzlaka ubaci :D

slika
Kada se moze ocekivati postavljenje stolica na ovu tribinu?

Kada se moze ocekivati da ce se poceti istok ili zapad graditi?

Sta god da radili, nemojte samo kao Grbavica zavrsiti.
Ako nemate love, radije ovaj postojeci sjever napucajte do kraja, sa svim sto je potrebnno za UEFA utakmicu.

Pa kasnije kada bude love, raditi kako ste planski zamislili...

Ne znam, da li ste upoznati, ali UEFA je voljna pomoci svima, koji prvo pokazu da zele nesto poboljsati na svojim terenima. Jbg, pokusajte izganjati istok da Vam neki sponzor napravi, a od UEFA zamolite da vas pogura za zapad...

Bitno je samo, da radovi ne prestanu...
Hvala

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 30 mar 2014, 18:41

Stolice se vec postavljaju, prostor za istok je ociscen od objekata koliko sam upucen, samo treba poravnjati teren. Sto se tice gradnje, e to je vec pitanje za Općinu Tuzla i FK Slobodu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 mar 2014, 18:51

@AnelZ je već odgovorio, a predsjednik je doveo Vugdalića, stalno je u Tuzli s njim, itd, vjerujem da je glavni razlog pronalazak investitora za gradnju istočne tribine, itd .. pa sad, da l' će šta biti i kad će biti, ne bih znao, samo se nadam da će biti :D evo još dvije slike čitavog punog sjevera

slika

slika

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 30 mar 2014, 19:34

A kakve veze Sabahudin Sasa Vugdalic ima sa izgradnjama stadiona? Mozda ima neke vezice ali sumnjam da je toliko "jak".

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 mar 2014, 19:50

Consigliere je napisao/la:Ne razumijem potrebu za prosirivanjem ako nece biti vise gledalaca (ovo se ne odnosi na BP)
Stvarno si ogranicen momak, izvini sto ti to moram reci al tako je :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 19:52

Ako ništa savez bi to isplatio kroz reprezentaciju, veoma brzo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 mar 2014, 22:54

sagitarius je napisao/la:
Ma, nema frke, samo objasni zasto, neograniceni.
FaraonTM je napisao/la:
Objasni.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 22:59

Consigliere je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Objasni.
Nema se tu šta puno objašnjavati. Savez je zadnjih godina stao na noge + još ovo od plasmana. Ne bi bilo zgoreg uložiti malo u Bilino Polje. Eto Sloboda koja je druga liga je uspjela to uraditi a da ne može krovna kuća BH nogometa. Postepeno, da svaka tribina bude veličine zapada. To bi se isplatilo kroz reprezentaciju, vrlo brzo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 mar 2014, 23:03

Consigliere je napisao/la:

.
Pa zato sto nema ni jedan stadion u bh koji ispunjava sve kriterije osim BP, a posto svi kukaju da je mal stadion da treba veci kapacitet, fkt da ce se prosiriti stadion to jest jug i sjever ce se podici na nivo zapada i kapacitet bi trebao biti mozda neki 18000+

Znaci nema to veze sto Celik ne moze napuniti stadion, ovde je bitna reprezentacije, kontas?

I onda ti dodjes i kazes ne vidim potrebu da prosirenje BP.. ne znam kak to uopste mozes napisati a ne sabiras 2 i 2 :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 30 mar 2014, 23:09

Meni nije jasno zasto masovno napadate momka kada je jasno u zagradi napisao da se ovo njegovo ne odnosi na Bilino Polje...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 mar 2014, 23:10

FaraonTM je napisao/la: Nema se tu šta puno objašnjavati. Savez je zadnjih godina stao na noge + još ovo od plasmana. Ne bi bilo zgoreg uložiti malo u Bilino Polje. Eto Sloboda koja je druga liga je uspjela to uraditi a da ne može krovna kuća BH nogometa. Postepeno, da svaka tribina bude veličine zapada. To bi se isplatilo kroz reprezentaciju, vrlo brzo.
sagitarius je napisao/la: Pa zato sto nema ni jedan stadion u bh koji ispunjava sve kriterije osim BP, a posto svi kukaju da je mal stadion da treba veci kapacitet, fkt da ce se prosiriti stadion to jest jug i sjever ce se podici na nivo zapada i kapacitet bi trebao biti mozda neki 18000+

Znaci nema to veze sto Celik ne moze napuniti stadion, ovde je bitna reprezentacije, kontas?

I onda ti dodjes i kazes ne vidim potrebu da prosirenje BP.. ne znam kak to uopste mozes napisati a ne sabiras 2 i 2 :S
Pa, yebote jeste coravi obojica? :roll: Jos me ovaj vrijedja gore... :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.