Svako "zasto" ima svoje "zato". On mora imati neku korist od toga,nece to niko napraviti da se dzaba koristi. Mozda tip voli uzivati citajuci tudju privatnost.Neutral je napisao/la:I u čemu je problem ?
Jednostavno napravi neki lijevi mail i tako šalji, pa čitajte malo šta piše tamo, šalju ljudi sa svih krajeva svijeta te poruke.
Ništa vam ne šalju oni, ne otvarajte mailove koji vam oni šalju, niti exe files. Ne mogu vas nikako haknuti ili bilo šta. Kakav broj traže, meni ne traži. Dadni lažni neki lijevi.
Ljudi nam dali ovo besplatno i radi, i ne vidim što sada tražiti dlaku u jajetu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Chat
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Samo da pitam imal iko na ovom forumu da koristi internet usluge od Zone ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Sretan 20 rođendan Adiju iz Žepča.
Sve najbolje.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
majestic24 je napisao/la:Svako "zasto" ima svoje "zato". On mora imati neku korist od toga,nece to niko napraviti da se dzaba koristi. Mozda tip voli uzivati citajuci tudju privatnost.Neutral je napisao/la:I u čemu je problem ?
Jednostavno napravi neki lijevi mail i tako šalji, pa čitajte malo šta piše tamo, šalju ljudi sa svih krajeva svijeta te poruke.
Ništa vam ne šalju oni, ne otvarajte mailove koji vam oni šalju, niti exe files. Ne mogu vas nikako haknuti ili bilo šta. Kakav broj traže, meni ne traži. Dadni lažni neki lijevi.
Ljudi nam dali ovo besplatno i radi, i ne vidim što sada tražiti dlaku u jajetu.
I kake to ima veze ako pošalješ nekome poruku hajmo ići negdje ne piće. Neće se pisati hajmo ubiti nekoga

Susan Boyle dobila svoj prvi ček - 6 milijuna dolara!
Britanska glazbena senzacija, koja će 1. travnja navršiti 49 godina, upravo je dobila svoj prvi ček na iznos od šest milijuna dolara. Prema pisanju otočkih medija, Susan Boyle planira pola milijuna dolara potrošiti na kuću s pet soba, koja je smještena pored rijeke, u blizini njezina sadašnjeg doma u Blackburnu u Škotskoj.
Suisan Boyle, čiji se album 'I Dreamed a Dream' prodao u osam milijuna primjeraka, na svoj rođendan nastupa u Tokyju, a potom je čeka nekoliko nastupa u Australiji.
Ja plaće joj-
Britanska glazbena senzacija, koja će 1. travnja navršiti 49 godina, upravo je dobila svoj prvi ček na iznos od šest milijuna dolara. Prema pisanju otočkih medija, Susan Boyle planira pola milijuna dolara potrošiti na kuću s pet soba, koja je smještena pored rijeke, u blizini njezina sadašnjeg doma u Blackburnu u Škotskoj.
Suisan Boyle, čiji se album 'I Dreamed a Dream' prodao u osam milijuna primjeraka, na svoj rođendan nastupa u Tokyju, a potom je čeka nekoliko nastupa u Australiji.
Ja plaće joj-

Nek ih potrosi na plasticne operacije pa ce zaradjivati 10x vise
100% sportski i krajnje opušten potpis
e raja imam jedno pitanje, pa ako moze neko da mi pomogne.
gdje mogu naci himnu lige sampiona za download, ako neko zna nek mi javi na pp
http://foothese.free.fr/c1.mp3hilmo je napisao/la:e raja imam jedno pitanje, pa ako moze neko da mi pomogne.

Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 28 mar 2010, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
- -Barcelona-
- Kontakt:
nisam znao gdje da pitam ovo pa reko hajd ovdje cu
zna li neko koliko otprilike kosta ruter

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- el_fenomeno
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:e raja imam jedno pitanje, pa ako moze neko da mi pomogne.
gore navedeni link kompiraj na ovu stranicu http://www.video2mp3.net/
i dobivas klip u mp3 formatu
Jbg Rino nije svako tako intelegentan ka ti.
A za googlati moras biti bas inteligentan...Neutral je napisao/la:Jbg Rino nije svako tako intelegentan ka ti.

Sta ti je sa tastaturom, gutas slova u zadnje vrijeme...
Oštečena do bola, ovo je druga u nizu. Jbg nije kvalitet, neki nisu te sreće da imaju najbolje, no i ovako sam zadovoljan , hvala Bogu
Za google intelegentan, hmm, za neke stvari da .

Za google intelegentan, hmm, za neke stvari da .
9662.RiNo je napisao/la:Potrosi se tastatura nakon 9000 postova

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je ovde smijesno -_-*nime_tm87 je napisao/la:9662.RiNo je napisao/la:Potrosi se tastatura nakon 9000 postova![]()
Stare fore nove budale, eto šta je smiješno
Dokaz da čovjek ne čita, već provocira okolo, te sam vidio u nekoliko postova da je nešto protiv mene. Uostalom, koga briga.

Dokaz da čovjek ne čita, već provocira okolo, te sam vidio u nekoliko postova da je nešto protiv mene. Uostalom, koga briga.
Ko se smije?QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta je ovde smijesno -_-*nime_tm87 je napisao/la:9662.RiNo je napisao/la:Potrosi se tastatura nakon 9000 postova![]()

Ko te provocira?Neutral je napisao/la:Stare fore nove budale, eto šta je smiješno![]()

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kad saljete poruke na onom servisu odaberite Hrvatsku (Croatia) i onda promjenite +385 u +387 i saljite, jer i ja kad sam probao poslati preko BiH trazilo mi je mail i broj.. Ja mislim da bi moglo tako stalno samo mijenjajte IP adresu, ili odaberete drugu neku zemlju i opet promjenite pozivni broj na nasu zemlju..
Pozz

Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Neću ni da odabirem, jednostavno samo ukucam prije odmah sam + i neki broj. Neću ići na onu opciju koja country.
Peace

Peace

Trenutno korisnika/ca: lol89, muhamedhulk i 12 gostiju.