A kraljabavarian_bk je napisao/la:I ja maloprije čuo za ovo![]()
P.S. Znaš li ko je @Tracy3McGrady
Ne znam ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A kraljabavarian_bk je napisao/la:I ja maloprije čuo za ovo![]()
P.S. Znaš li ko je @Tracy3McGrady
bot bolanbavarian_bk je napisao/la:Veliki SM iz ere FIDaImenom i prezimenom , Sanel H.
Da nije@Saurman ''pomjeravao''Tracy3McGrady je napisao/la:Spaha davio nekog lika u leverkusenu jer mu je ovaj pomjerio auto, jer je bilo parkirano na parkingu bivseg prijedsednika
Ovo ti je najljepsi dio posta u karijerinedim1993 je napisao/la:Bože me sačuvaj i sakloni, dragi emire šta radiš pod stare dane. nije ti ovo Bosna pa da i safeta možeš davit ako hoćeš
gringobih je napisao/la:Ovo ti je najljepsi dio posta u karijerinedim1993 je napisao/la:Bože me sačuvaj i sakloni, dragi emire šta radiš pod stare dane. nije ti ovo Bosna pa da i safeta možeš davit ako hoćeš![]()
Garant sarma radi na parkingu u Leverkuzenuharishp je napisao/la:Da nije@Saurman ''pomjeravao''Tracy3McGrady je napisao/la:Spaha davio nekog lika u leverkusenu jer mu je ovaj pomjerio auto, jer je bilo parkirano na parkingu bivseg prijedsednika
Da sam ga ja "pomjerio" ostali bi bez kapitena za Brazil.harishp je napisao/la:Da nije@Saurman ''pomjeravao''Tracy3McGrady je napisao/la:Spaha davio nekog lika u leverkusenu jer mu je ovaj pomjerio auto, jer je bilo parkirano na parkingu bivseg prijedsednika
A auto zeni pogotovo ne. Svemir bi implodirao.Unofficialpage je napisao/la:Znaci nemj te Spahi auto pomjerati bolje reci ulazit jer ce vas Spaha udavit
Tako je Spaha, auto i zena se daju nikom