Pa ruku na srce zurzinovu bi trebalo krivicnu prijavu vec ujutro podici.A sudijama kartu na goli otok u jednom smjeru.J.E.BO ovu i ovakvu ligu,zaista nema smisla ici u goste i troskovima se izlagati kad unaprijed znas da bodove ne mozes donijeti.I sto je najtuznije i svako naredno kolo mozemo da ocekujemo nesto slicno.Madafaka je napisao/la:Ovo je jadno sto nam se desilo danas u Mostaru. Sudije su katastrofa, ebem li im sve po spisku. Zurzinov radi sta hoce, udara laktom Rizvanovica i sudija koji je udaljen 2 metra od njega, kao nista ne vidi, fuj. Bili smo bolji od Zrinjskog i zasluzeno smo trebali dobiti, al' ne moze to pored ebenih sudija koji ne sviraju ofside, iako je kordic 2 metra iza ledja odbrane. Pa ljudi moji, onaj pomocni sudija se pravda igracu zrinjskog sto je digao zastavicu, pa gdje to ima? Naravno kod nas, ebem ti ovu ligu i sve vise.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
s kim Sarajevo sljedecu igra i na kojem stadionu?
Sarajevo - SlavijaBOSNA JE ZAKON je napisao/la:s kim Sarajevo sljedecu igra i na kojem stadionu?
evo ni skoro 6 sati poslije nemogu da dodjem sebi ,pa kakvo je ono sudjene
nikad nisam vidio da pomocne sudije mogu onako krojiti utakmicu al eto izgleda da mogu naraavno onda je dosao na red i da glavni bijeljinski sudija ima svojih 5 minuta showa,jednostavni kad je onako sudjenje kad je prijenos sta se desava kad enma prijenosa to ljudi niko od nas nece znati sta se desava u onim tunelima
al ako jos i jednom kaze neki ultrascic -prascic kako je fino sudjenje dole, danas sam se u to uvjerio,zurzinov pa moze se sa regojem takmicit u najveceg kloca ove smijesne lige pa covjek se saketa,gura ,udara i nista od doticnih sudija da makar zuti a ne nedo bog da mu da crveni,kao sto sam procito na jednom drugom forumu bolje je dole poslat ,i ne samo dole,11 figtera pa da vidimo ko ce koga prebit
ne znam fakat sam se tako iznervirao,razocarao ne znam vec sta da poslije ovog nema vise normalnog ama bas nijednog normalnog terena (gostujuceg) gdje mozes normalno odigrat utakmicu pa nek bolji pobjedi i zato mislim ljudi hajmo ko poslije rata svak svoju ligu makar,pa onda kakav play-off za prvakapa ko koga prebije nek ide u evropu
, samo tad se imalo sta gledat ,bilo je gostujucih pobjeda i mnogo drugih stvari a ne ovako cija ovo liga ,kome je u interesu sve ovo u cijelom kolu 3000 gledatelja
dobro kazu robijasi ovu ligu niko ne gleda jer je prodana i jest tako ,sto kaze mi haver vi ste ludjaci kad to gledate **** tu ligu hajd da gledamo mancester,arsenal,milan...al ja sam govorio nikad jer ovo je moj klub,moj grad i ja nema drugo al fakat kad sve ovo vidis covjek se zaapita pa sto mi to treba hajd napravit amatersku ligu (nismo daleko) i bice bolje za sve nas
ovo su mi bile neke emocije poslije danasnje utakmice (akose moze tako reci) tj. LAKRDIJE,KRADJE I UBISTVA FUDBALA
i jos da kazem za calu mislim da se i on sam uvjerio sta donosi ofanzivna igra sa dva napadaca i samo to moze donijet bod-ove a ne one pi ckaste defanzivne taktike i zato te molil cala ako ovo citas nastavi sa ovakvom taktikom ne samo na AFH vec i na gostovanju valjda nas nece uvijek ovako krasti

ovo su mi bile neke emocije poslije danasnje utakmice (akose moze tako reci) tj. LAKRDIJE,KRADJE I UBISTVA FUDBALA

i jos da kazem za calu mislim da se i on sam uvjerio sta donosi ofanzivna igra sa dva napadaca i samo to moze donijet bod-ove a ne one pi ckaste defanzivne taktike i zato te molil cala ako ovo citas nastavi sa ovakvom taktikom ne samo na AFH vec i na gostovanju valjda nas nece uvijek ovako krasti

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
034 201735 Sučić Tihomir Trg branitelja Livna 6 LIVNO
034 201988 Sučić Tihomir Gabrijela Jurkića LIVNO
034 240344 Sučić Tihomir (Slavka) Suhača PRILUKA
Evo broj od idiota ,treba ga zvati i kada ustanemo da pišamo,majku mu ****
034 201988 Sučić Tihomir Gabrijela Jurkića LIVNO
034 240344 Sučić Tihomir (Slavka) Suhača PRILUKA
Evo broj od idiota ,treba ga zvati i kada ustanemo da pišamo,majku mu ****
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Dali netko zna dolaze li Horde na zaostalu utakmicu u Široki?
-
- Kontakt:
mršcapelo111 je napisao/la:Dali netko zna dolaze li Horde na zaostalu utakmicu u Široki?
Da li neko zna imali ovaj momak neku neindetificiranu bolest ili se samo pravi mahnit??Hvala unaprijed!capelo111 je napisao/la:Dali netko zna dolaze li Horde na zaostalu utakmicu u Široki?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma taj ti brate boluje od paranoidne sizofrenije nemoj mu zamjeritformance je napisao/la:Da li neko zna imali ovaj momak neku neindetificiranu bolest ili se samo pravi mahnit??Hvala unaprijed!capelo111 je napisao/la:Dali netko zna dolaze li Horde na zaostalu utakmicu u Široki?

Evo nakon neprospavane noci mene i dalje drze pomjesane emocije u vezi sa jucerasnjom blamazom od utakmice i j.e.eb o bi ja i sudije i krkane.Ne znam koji EPITET da im udjelim.SRAMOTNA JE OVA NASA TZV LIGA.
debilu utakmica se igra bez šublikecapelo111 je napisao/la:Dali netko zna dolaze li Horde na zaostalu utakmicu u Široki?
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Sramota je da se uopšte igra. To bez publike njima i odgovora jer dole svakako nema publike. Izgleda da ovom pitanju će biti izj'o vuk magarca umjesto da se kazne škutori da jedno pola godine moraju igrati bar 100 km od škutorije. Ne znam po koji put je dokazano da ono nisu u stanju obezbjediti normalno igranje bilo kakve rizičnije utakmice. Užas. Široki, Zrinjski, Slavija i Leotar su najveće zlo ove lige i dok god oni igraju od ove lige nema ništa.irfan41 je napisao/la:debilu utakmica se igra bez šublikecapelo111 je napisao/la:Dali netko zna dolaze li Horde na zaostalu utakmicu u Široki?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
1.Nece biti publikecapelo111 je napisao/la:Dali netko zna dolaze li Horde na zaostalu utakmicu u Široki?
2.Kad bi bilo publike pobjego bi cijeli Siroki nebi vas bilo 10
3.Nemas ti 13 god
4.Slabo pratis fudbal i veze nemas
5.Bjezi sa ovog foruma
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kad je kamera jucer pokazivala na tribinu gdje su bile Horde mislim da ih je bilo stotinjak sto su otisli ako neko zna bolje nek me ispravi ali najsmjesnija scena je to da 100 navijaca cuva 30 ljudi iz osiguranja
oni misle da su to huligani iz Sirokog hahaha svaka cast svima onima koji su otisli navijati za nase Sarajevo svaka vam cast

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
Tacnije 150 nasih je bilo dole.. a za osiguranje tako uvijek bude i kod nas i svugdje ostalo..FK Sarajevo je napisao/la:Kad je kamera jucer pokazivala na tribinu gdje su bile Horde mislim da ih je bilo stotinjak sto su otisli ako neko zna bolje nek me ispravi ali najsmjesnija scena je to da 100 navijaca cuva 30 ljudi iz osiguranja![]()
oni misle da su to huligani iz Sirokog hahaha svaka cast svima onima koji su otisli navijati za nase Sarajevo svaka vam cast
I nasi su se 10 puta bolje culi u 2 poluvremenu od Ultrasa koji su se usutili ko pic*e nakon primljenog gola

gdje god da igras ti... Uvijek tu smo mi... Tebi pjevamo... AJDE SAMO ZABI GOO... nanana...
raja nikako ne pisem ovdje, ali vas sve pozivam u petak u zetru na kosarku...bosna - siroki.....da vratimo ono sto su nam ucinili dole.....ne u tom smislu nego da im pokazemo da smo mi civilizacija ipak....svako dobro i sve najbolje.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ako ne dobiju mladost iz lisnice u zaostaloj tekmi jos vise zaostale nam lige, onda se ne trebaju ni vracati u SA!!!! 
vedran nije uzalud izgubio svoj zivot i najmanje sto mogu je POGINUTI na terenu za toliko zeljenu pobjedu u Vedranovu cast!
sto se tice tekme sa svinjskim ko god je gledao tekmu sve mu je jasno, nazalost sudije ce dobiti max 2 tekme suspenzije, ako i to dobiju
ili neku jos blazu kaznu
surova realnost surove premier lige bih
najvise krivim nasu upravu, jer su oni ti koji moraju obezbjediti posteno i korektno sudjenje nasem voljenom klubu i max se truditi da ko nas ubuduce ovako "zakolje" da mu zagorcaju zivot i da ga protjeraju sa zelenih terena zauvijek!!!!!
ako hoces posteno sudjenje PRITISAK moras vrsiti na sudije, a nasa uprava ne zna, nece, ne zeli ili se prave jeb..i englezi!!!
pozdrav svima

vedran nije uzalud izgubio svoj zivot i najmanje sto mogu je POGINUTI na terenu za toliko zeljenu pobjedu u Vedranovu cast!
sto se tice tekme sa svinjskim ko god je gledao tekmu sve mu je jasno, nazalost sudije ce dobiti max 2 tekme suspenzije, ako i to dobiju

surova realnost surove premier lige bih
najvise krivim nasu upravu, jer su oni ti koji moraju obezbjediti posteno i korektno sudjenje nasem voljenom klubu i max se truditi da ko nas ubuduce ovako "zakolje" da mu zagorcaju zivot i da ga protjeraju sa zelenih terena zauvijek!!!!!

pozdrav svima

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
300 je napisao/la:najvise krivim nasu upravu, jer su oni ti koji moraju obezbjediti posteno i korektno sudjenje nasem voljenom klubu i max se truditi da ko nas ubuduce ovako "zakolje" da mu zagorcaju zivot i da ga protjeraju sa zelenih terena zauvijek!!!!!![]()
ako hoces posteno sudjenje PRITISAK moras vrsiti na sudije, a nasa uprava ne zna, nece, ne zeli ili se prave jeb..i englezi!!!
![]()
pozdrav svima
ma kakva naša uprava, njih boli ku... za SARAJEVO, ne bi me čudilo da i oni imaju svoje prste u svemu ovome
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kad se igra utakmica Siroki-Sarajevo?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
jel to sigurno da se široki sarajevo igra bez gledatelja
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, Bing [Bot], boki86, casual033, Hajdeee, HordasFks, JavierBosnia, juka55, keli, Lecler, mosarajvosa83, rimljanin90, soe i 81 gost.