Evo vrtim tv raspored arena kako sam vidio nema ni na jednoj.Kulesza je napisao/la:Već su upaljeni. Rade odlično ali greška na kameri. Kad bude prijenos na ArenaSport vidit će se normalno.FSB je napisao/la:
Postavljen i LED semafor.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MUSVDG
Ima li iko da nam pusti stream
Ako si u Mostaru hitno auto pali, ljudi već dolazeTracy1 je napisao/la:Evo vrtim tv raspored arena kako sam vidio nema ni na jednoj.Kulesza je napisao/la:Već su upaljeni. Rade odlično ali greška na kameri. Kad bude prijenos na ArenaSport vidit će se normalno.FSB je napisao/la:
Postavljen i LED semafor.
A za Arenu, oprema, komentatori stigli, bit će prijenosa 100%
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Imam IPTV i milion arena ali nisam siguran da je i jedna BiH arena
Isto. Trazim neki stream kao srednjoskolac.Adma je napisao/la:Imam IPTV i milion arena ali nisam siguran da je i jedna BiH arena
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sretno Rođeni!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Odlično se sredili stadion svaka čast! 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
RASanticeva
- Kontakt:
Ovo je tek početakUstanikSBII je napisao/la:Odlično se sredili stadion svaka čast!
Mostar u srcu, Velež do groba
Ona smijurija od prošle sezone i onakvog ulaska u PL dolazi na naplatu kao maljem po sred čela...
Nadam se da če ova utakmica posluzit da otvori oči Ibri što se tiče zadnje linije. Marquez i Zvona nemaju šta radit na ovom nivou. Pod hitno trazit dva štopera.
Prelose je ovo pozadi pogotovo..zelim vam rodjeni sve najbolje ove sezone ali bez po dva dobra igraca pojacanja u svakoj liniji niste smjeli ulaziti u prvenstvo nadam se da vam se to nece obiti o glavu, publici svaka cast lijepo je vidjeti pun stadion.Haroni je napisao/la:Nadam se da če ova utakmica posluzit da otvori oči Ibri što se tiče zadnje linije. Marquez i Zvona nemaju šta radit na ovom nivou. Pod hitno trazit dva štopera.
Cestitke ekipi Mladosti, iskoristili su nase greske u odbrani i na kraju uzeli 3 boda. Nadam se da ce ljudi u upravi i u strucnom stabu shvatiti da moramo pojacati ekipu provjerenim igracima na nekim pozicijama, pogotovo u odbrani. Jednostavno nije isto igrati protiv Toska, Igmana i ostalih ekipa u federalnoj ligi uz duzno postovanje prema tim ekipama i sa ekipama iz PLBiH koje kaznjavaju najmanje greske u igri.
Nista nam ne preostaje nego se boriti, trenutno po rosteru s kojim raspolazemo pripadamo donjem dijelu PLBiH.
Zauvijek samo Velež!
Nista nam ne preostaje nego se boriti, trenutno po rosteru s kojim raspolazemo pripadamo donjem dijelu PLBiH.
Zauvijek samo Velež!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nek nam je Bog na pomoci ovu sezonu. Odbrana kriminalna.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
RASanticeva
- Kontakt:
Rezime svega ovoga (ovo govorim iz najboljih mogucih namjera jer mi je stalo do kluba)
- Bogdanović je rupa od golmana. Lik ne moze da zamijeni Bobića koji je danas radije suspenzije bio van terena i ako ne nađemo neko rješenje dugotrajnije, sa njim nece izdobriti
- Odbrana 0 bodova; zabijaš gol da bi ekspresno primio drugi i pri tome odbrana ispada kao da smo se skupili par nas sa termina pa ćemo igrati
- Vezni red solidan iako mi je danas Edo isto izgubljen bio u par momenata i to momenata kada moraš da budeš fokusiran 100%. Napravili smo grešku sa Rodrigom iskreno jer je po meni lik igrom napredovao dosta i realno dobro bi nam došao u ovakvim utakmicama (pod pretpostavkom da bi nastavio raditi nekim intenzitetom)
- Berisha jad i čemer od igrača kojeg bi trebali prekomandovati u nekog AMF-a (kao sto sada rade sa Kodrom u Bilbau) i pustiti ga da stvara igru. Kao špic stvara previše grešaka i tačno kao da ga na mahove uhvati trta kada dođe u situaciju. Brandao mi je danas isto bio malo ispodprosječan, ali je po meni on daleko bolji igrač od Berishe na poziciji špica
Sve u svemu - ohladiti glave, smiriti se i pripremiti se za derbi jer moramo da se dignemo nakon ovoga. Ne smatram da smo nakon jedne utakmice kandidati za 2.ligu kao što to likuju navijači propalog Černobilca iz Zenice i ostala ekipa - statistika je pokazala da smo sami sebe ubili i na tome moramo da radimo
Glavu gore i malo više optimizma - sezona je tek počela gospodo
- Bogdanović je rupa od golmana. Lik ne moze da zamijeni Bobića koji je danas radije suspenzije bio van terena i ako ne nađemo neko rješenje dugotrajnije, sa njim nece izdobriti
- Odbrana 0 bodova; zabijaš gol da bi ekspresno primio drugi i pri tome odbrana ispada kao da smo se skupili par nas sa termina pa ćemo igrati
- Vezni red solidan iako mi je danas Edo isto izgubljen bio u par momenata i to momenata kada moraš da budeš fokusiran 100%. Napravili smo grešku sa Rodrigom iskreno jer je po meni lik igrom napredovao dosta i realno dobro bi nam došao u ovakvim utakmicama (pod pretpostavkom da bi nastavio raditi nekim intenzitetom)
- Berisha jad i čemer od igrača kojeg bi trebali prekomandovati u nekog AMF-a (kao sto sada rade sa Kodrom u Bilbau) i pustiti ga da stvara igru. Kao špic stvara previše grešaka i tačno kao da ga na mahove uhvati trta kada dođe u situaciju. Brandao mi je danas isto bio malo ispodprosječan, ali je po meni on daleko bolji igrač od Berishe na poziciji špica
Sve u svemu - ohladiti glave, smiriti se i pripremiti se za derbi jer moramo da se dignemo nakon ovoga. Ne smatram da smo nakon jedne utakmice kandidati za 2.ligu kao što to likuju navijači propalog Černobilca iz Zenice i ostala ekipa - statistika je pokazala da smo sami sebe ubili i na tome moramo da radimo
Glavu gore i malo više optimizma - sezona je tek počela gospodo
Mostar u srcu, Velež do groba
-
drakensang
- Kontakt:
Kakav bola mirnes salihovic covjek u posti radi. Trba nam spic ko fajic samo 7 godina mladji i to je to, sami kazete da je ogrmona razlika izmedju pl i federalke i prizivate covjeka koji rekreativno igra fudbalFSB je napisao/la:Ne da nam treba Fajić, nego nam treba i Fajić i Mirnes Salihović.
Neefikasni smo. Milion prilika, nigdje gola.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma imate vi solidnu ekipu, nije to Ibro uopšte loše posložio. Prva je utakmica, polahko, dok igrači osjete malo PL, kako ste izgubili, tako ste mogli i pobijediti. Malo ste više naprijed srljali nego je trebalo, i kod 1:1 ste trebali malo prikočiti, zadovoljiti se remijem, pa ako šta ispadne do kraja. Jbg, igrače vam je izjednjačujući ponio, treba ih razumjeti, želja je to i pohvalno je, samo što je rizično i opasno. Nadam se da ćete sljedeću puno pametnije i bolje odigrati i da ćete makar remi izvući.
Sretno u nastavku.
Sretno u nastavku.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Nasi igraci sagorili od zelje za dobrim rezultatom, Mladost iskoristila to i prilike koje su imali kaznili. Nisu oni od nas bolji nimalo. Bice bolje u narednim tekmama. MUSVDG 
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.