English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sta kaze xG?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:17Ja kad vam napišem da imate šansu za titulu, vi se horski utrkujete ko će jače reći da niste contederiJayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:16Misliš da Liverpool nema šanse ?AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:12Nije ni čudno što City uzme 4 u 5 sezona.
Taman pomisliš neko im je blizu, kad ono ništa.![]()
![]()
Eto nas na 19 kola i znači prvak je projektovan na 84 boda ove sezone.
Kao da je Seria A u pitanju, a ne EPL.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma decembar, kakvo gubljenje titule. O tome se može pričati ako im ova utakmica sad pokrene neki lošiji niz, za sada kiks koji se svima dešava.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Vjeruj mi da znamo, evo tri godine mi placemo za spicem ala Toney kojem je posao da posprema lopte u mrezu i kojo zna kako dati gol.Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15Nemate napadaca to vas zeza. Cak je i pep shvatio da ne moze bez klasicne devetke
Arsenal ima dobar sistem igre al nema Hallanda, Mbapea, Oshimena ili nekog slicnog.
Cak i Havertz pravi razliku u napadu jer ima cudno dobar osjecaj za prostor, mnogo bolji nego nasi napadaci.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I Liverpool i City su znali osvajati golove bez pravog spica, tek nedavno se presaltali na to sa Haalandom i Nunezom. Stali su Martinelli i Saka s golovima.Brokula je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:20Vjeruj mi da znamo, evo tri godine mi placemo za spicem ala Toney kojem je posao da posprema lopte u mrezu i kojo zna kako dati gol.Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15Nemate napadaca to vas zeza. Cak je i pep shvatio da ne moze bez klasicne devetke
Arsenal ima dobar sistem igre al nema Hallanda, Mbapea, Oshimena ili nekog slicnog.
Cak i Havertz pravi razliku u napadu jer ima cudno dobar osjecaj za prostor, mnogo bolji nego nasi napadaci.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Davidoffgold
- Kontakt:
Koliko nije igrao tony vec ? Znam da je dobio suspenziju za kladzaru. Ne znam koliko bi vam on sad bio sigurica i to...treba dat finog kesa za dobrog centra.Brokula je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:20Vjeruj mi da znamo, evo tri godine mi placemo za spicem ala Toney kojem je posao da posprema lopte u mrezu i kojo zna kako dati gol.Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15Nemate napadaca to vas zeza. Cak je i pep shvatio da ne moze bez klasicne devetke
Une vie honorable est une vie éternelle
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa prošle sezone je Arsenal bio projektovan na 94 boda, ako ćemo tako. City je kadar zaredati 15 pobjeda, tako da to ništa ne značiAlanSmith14 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:19Eto nas na 19 kola i znači prvak je projektovan na 84 boda ove sezone.
To smo mi navijači Liverpoola rekli mnogo puta ove sezone, a trenutno smo prvi na tabeli. Tako da to ove sezone ništa ne znači.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma nema nama od Toneya ništa jer nemamo para da ga otkupimo a Raya je već na posudbi iz Brentforda, ne mogu 2 igrača iz jedne ekipe u drugu na posudbu u toku 1 sezone
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Vidi ove Mendesove prevare.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ispustili smo top4 prije 2 sezone kad nismo doveli napadaca, cijeli svijet znao da nam treba napadac. I prosle sezone je bilo ocito da nam treba golgeter, ali se nije toliko osjetilo zbog forme gotov pa cijelog tima.StevieG8 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:21I Liverpool i City su znali osvajati golove bez pravog spica, tek nedavno se presaltali na to sa Haalandom i Nunezom. Stali su Martinelli i Saka s golovima.Brokula je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:20Vjeruj mi da znamo, evo tri godine mi placemo za spicem ala Toney kojem je posao da posprema lopte u mrezu i kojo zna kako dati gol.Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15
Nemate napadaca to vas zeza. Cak je i pep shvatio da ne moze bez klasicne devetke
City i Liverpool je nezahvalno poredit. Pa Liverpool ima Salaha koji je dao milijardu golova dosad, covjek guzicom zna zabiti gol, on je ubica. Mi nemamo takvog kad bi sve napadace spojili u jednog.
@David ma Toneya i da hocemo ne mozemo dovesto zbog pravila o posudbi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad je City osvojilo ligu bez napadača?StevieG8 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:21I Liverpool i City su znali osvajati golove bez pravog spica, tek nedavno se presaltali na to sa Haalandom i Nunezom. Stali su Martinelli i Saka s golovima.Brokula je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:20Vjeruj mi da znamo, evo tri godine mi placemo za spicem ala Toney kojem je posao da posprema lopte u mrezu i kojo zna kako dati gol.Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15
Nemate napadaca to vas zeza. Cak je i pep shvatio da ne moze bez klasicne devetke
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
[quote=Judd post_id=9607292 time=1703802425 user_id=52508]
[/quote]
Ovu 21/22 mozda jedino, prije toga imali Aguera
Kad je City osvojilo ligu bez napadača?StevieG8 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:21I Liverpool i City su znali osvajati golove bez pravog spica, tek nedavno se presaltali na to sa Haalandom i Nunezom. Stali su Martinelli i Saka s golovima.Brokula je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:20Vjeruj mi da znamo, evo tri godine mi placemo za spicem ala Toney kojem je posao da posprema lopte u mrezu i kojo zna kako dati gol.Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:15
[/quote]
Ovu 21/22 mozda jedino, prije toga imali Aguera
I sezonu prije, tj. 20/21 City je osvojio bez napadača, Aguero je tad baš slabo igrao.
KDB ce odluciti ko je sampion 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sto ih West Ham nagrdi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.