Safet Sušić - Pape
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kakva nebuloza.calcio je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Pitanje je imamo li takvih igraca, sve to nesto tanko. Mislim na bekove, stopere, spiceve...calcio je napisao/la:
Tacka 1: Ne isprobava potencijalne igrace NA POZICIJAMA GDJE SMO SLABI, koristeci izgovor da nije fer prema igracima koji su inace slomljeni i ne mogu igrati.

To ti jedino i preostaje.AllGunsBlazing je napisao/la:Hadzic pokazao zadovoljavajucu igru? Pa onda me i ne cudi sto ste zadovoljni sa 2 boda iz tri utakmice. Covjek je svaki put bio najgori igrac kad je zaigrao na toj poziciji koja mu je upisana na papiru. Doduse imamo mi i TInkeca zadnjeg veznog. I Medu ako vala sve zaglavi.![]()
Letic nije zadovoljavajuca opcija? A Tinkec jest?
Naravno da on licno ne treba nikome ganjati papire, ali kad je se potrudio oko Vrancica? Nikad. Kad je trazio rezervnog desnog beka? Nikad. A sto ce i traziti imamo Avdiju.
Ja odustajem od rasprave.
Ocigledno su dva boda dosta. Ocigledno je dovoljno dobro sto strucnjak nije pozvao spica, a ni beka rezervnog. AKo je tako, ostani Safete i jasi po nama jos dugo.
@Calcio Ma nemamo mi kvalitete Dzeke, a znas da Safet ne zove ove manje kvalitetne. Cuj pitanje imamo li stopera i bekova, imamo samo Safet ne zna za njih.
Pravi bek je bolji od laznog beka. Pravi spic je bolji od laznog spica. Pravi stoper je bolji od laznog stopera.
I jos jedna stvar.
Vidio sam formaciju sa laznim spicem. Medjutim jos nisam vidio formaciju sa laznim bekom, defanzivnim veznim, i krilom. Toliko laznih igraca. Neko bi mogao zakljuciti da imamo i laznog selektora.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- The_Target
- Kontakt:
Izrast -ce- ti rogovi od toliko srneci.The_Target je napisao/la:after treninga srneca pa colacure vole kad im platis colu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jedini selektor koji ne proba igraca ali zna da ne valja. Jedini selektor koji ne proba igraca ali zna da valja na poziciji zadnjog veznog i ako citavu "karijeru" igra ofanzivnog veznog.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cijenjeni moderatoru....samo bi da vas nadopunim...bez ovoga ste na nicemu...i drugi puta ne zaboravite,sta ide poslije srnecih i prije kole...The_Target je napisao/la:after treninga srneca pa colacure vole kad im platis colu

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
O kojim je igracima rijec? Tesko mi je ocjenjivati kad ne znam o kome se uopste radi. Imaju li klubove, dobivaju li tamo sansu da se pokazu?AsmirBegovic je napisao/la:Kakva nebuloza.calcio je napisao/la:Pitanje je imamo li takvih igraca, sve to nesto tanko. Mislim na bekove, stopere, spiceve...AllGunsBlazing je napisao/la:
Tacka 1: Ne isprobava potencijalne igrace NA POZICIJAMA GDJE SMO SLABI, koristeci izgovor da nije fer prema igracima koji su inace slomljeni i ne mogu igrati.Ne mozemo saznati imamo li takvih igraca samo zato sto im selektor uopste i ne daje bilo kakvu sansu. A unatoc tome svako ko se iole razumije u fudbal zna da ih itekako imamo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Po x-ti put, nije mi problem pohvaliti neki njegov potez ako ga smatram dobrim, niti iskritikovati neki drugi ako ga smatram lošim, dakle nastojim stvari sagledati realno, i mišljenja sam da se u ovih 5 godina itekako mogao naći neko solidnih kvaliteta ko bi vjerovatno i napredovao s vremenom, da se ne bi doveli u situaciju da nam u napadu igra neko ko nije napadač ili da ga nemamo nikako za koju godinu. Jednostavno se mora tražiti neko ko će jednog dana zamijeniti Džeku i Ibiševića. Ali da ne raspravljamo bezveze, ti imaš svoje mišljenje, ja svoje i to je to.Juventinisimo je napisao/la: Pa dobro sada...obicno ko god da sta pozitivno kaze za Papeta,automatski po nekim pravilima forumasa ulazi u tu grupu...Virtual je vodja,a znam da je i on kritikovao Papeta...pa zbog toga se i ja vidim tu..nema ljutnje...![]()
Pa i nemamo trenutno kvalitetnih napadaca za pozvati...ko bi to mogao biti?? Tankovic,Zec,Djuric?? Tankovic nekako najblizi,ali....ako je odlucio,sta uraditi?? Pokusati opet?Ja licno bi.
Naravno,kada odu,neko mora biti napadac,valjda se do tada nesto promjeni na bolje...![]()
Zvati novog napadaca,sumnjivih kvaliteta...zbog mira u kuci,ja ne bi..znamo svi,kakvi smo mi..Pa da Djuric k'o Pandza,Tankovic k'o Husejinovic...jedino bi Zec odmah uzeo sve u svoje ruke...

NAJGORI START U HISTORIJI KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO !Virtu4l je napisao/la:Šta tu imam iznositi, kvale za WC 2002, oprostili se a da nisu ni počele, nakon tri kola imali jedan bod, ubio nas Izrael kad je Bruno zabio onu golčinu.MoR je napisao/la:Izvoli, iznesi podatak, pa da vidimo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I na to dodaj poraz od Izraela, pa ces dobiti 2 boda u 4 tekme, velikih 0.5 bodova po tekmiavenija je napisao/la:NAJGORI START U HISTORIJI KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO !Virtu4l je napisao/la:Šta tu imam iznositi, kvale za WC 2002, oprostili se a da nisu ni počele, nakon tri kola imali jedan bod, ubio nas Izrael kad je Bruno zabio onu golčinu.MoR je napisao/la:Izvoli, iznesi podatak, pa da vidimo.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nemoj mene živ bio, ja pucam pod pritiskom k'o SpahićJuventinisimo je napisao/la:Virtual je vodja

Samo sam čekao ko će prvi ovo da napišeavenija je napisao/la:NAJGORI START U HISTORIJI KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO !

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Imaju klubove druze i imaju sansu da se pokazu. Problem je sto ih selektor ne prati, niti bilo koga u savezu oni zanimaju. Zato ce vecina tih potencijalnih igraca imati limitirane karijere ili ce obuci dres druge reprezentacije. A normalno je da ne mozes znati o kojim igracima se radi posto ne dobivaju priliku u reprezentaciji. Pogledaj samo zadnji spisak reprezentacije Hrvatske i prati u narednom periodu sta ce se desiti sa karijerama tih debitanata. Ti igraci ce dobiti sansu i vecina njih ce je iskoristiti. Mi za dvije ili tri godine sa ovakvim nacinom selektiranja necemo moci skupiti ni 12 iole kvalitetnih igraca.calcio je napisao/la: O kojim je igracima rijec? Tesko mi je ocjenjivati kad ne znam o kome se uopste radi. Imaju li klubove, dobivaju li tamo sansu da se pokazu?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zar nije bilo u historiji kvala,mislim da se o tome radilo(mada nije bitno) ali eto,ako slamkice pomazu,hvatajte se za njih...avenija je napisao/la:NAJGORI START U HISTORIJI KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO !Virtu4l je napisao/la:Šta tu imam iznositi, kvale za WC 2002, oprostili se a da nisu ni počele, nakon tri kola imali jedan bod, ubio nas Izrael kad je Bruno zabio onu golčinu.MoR je napisao/la:Izvoli, iznesi podatak, pa da vidimo.
Sto se tice EP,u pravu si...obicno smo imali 3 ili 4 boda iz prve 3..
Znaci,Papetov rekord za plasman na prvenstvo(SP,EP koga briga)nakon najgoreg starta u kvalama ce ipak biti zabiljezen...

2000
August 19, 1998 Bosnia-Herzegovina 1–0 Faroe Islands
September 6, 1998 Bosnia-Herzegovina 1–1 Estonia
October 10, 1998 Bosnia-Herzegovina 1–3 Czech Republic
2004
7 September 2002 Bosnia-Herzegovina 0–3 Romania
16 October 2002 Norway 2–0 Bosnia-Herzegovina
29 March 2003 Bosnia-Herzegovina 2–0 Luxembourg
2008
2 September 2006 Malta 2–5 Bosnia-Herzegovina
6 September 2006 Bosnia-Herzegovina 1–3 Hungary
7 October 2006 Moldova 2–2 Bosnia-Herzegovina
2012
3 September 2010 Luxembourg 0–3 Bosnia-Herzegovina
7 September 2010 Bosnia-Herzegovina 0–2 France
8 October 2010 Albania 1–1 Bosnia-Herzegovina
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Evo ga legla je plata
- Juventinisimo
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Evo ga legla je plata

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Evo pravdaju Pusica
da nije najgori starti klf. u historiji nogometne rep.BIH 

Kad će strip momčino? Malo da se ljudstvo razveseli, ne valja vam ovako, samo se svađate 
Ništa drugo ne preostaje osim podrške Sušiću, treba nam pobjeda, to nam je svima u interesu, valjda
pobjeda Jedne Jedine, radije nego otkaz Safetu 

Ništa drugo ne preostaje osim podrške Sušiću, treba nam pobjeda, to nam je svima u interesu, valjda

- Juventinisimo
- Kontakt:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.