Safet Sušić - Pape

Burundi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Burundi » 07 nov 2014, 21:39

Sta to ti bajgi?
DD

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 07 nov 2014, 21:44

calcio je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Tacka 1: Ne isprobava potencijalne igrace NA POZICIJAMA GDJE SMO SLABI, koristeci izgovor da nije fer prema igracima koji su inace slomljeni i ne mogu igrati.
Pitanje je imamo li takvih igraca, sve to nesto tanko. Mislim na bekove, stopere, spiceve...
Kakva nebuloza. :crazy: Ne mozemo saznati imamo li takvih igraca samo zato sto im selektor uopste i ne daje bilo kakvu sansu. A unatoc tome svako ko se iole razumije u fudbal zna da ih itekako imamo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2014, 21:45

AllGunsBlazing je napisao/la:Hadzic pokazao zadovoljavajucu igru? Pa onda me i ne cudi sto ste zadovoljni sa 2 boda iz tri utakmice. Covjek je svaki put bio najgori igrac kad je zaigrao na toj poziciji koja mu je upisana na papiru. Doduse imamo mi i TInkeca zadnjeg veznog. I Medu ako vala sve zaglavi. :mrgreen:

Letic nije zadovoljavajuca opcija? A Tinkec jest?

Naravno da on licno ne treba nikome ganjati papire, ali kad je se potrudio oko Vrancica? Nikad. Kad je trazio rezervnog desnog beka? Nikad. A sto ce i traziti imamo Avdiju.

Ja odustajem od rasprave.

Ocigledno su dva boda dosta. Ocigledno je dovoljno dobro sto strucnjak nije pozvao spica, a ni beka rezervnog. AKo je tako, ostani Safete i jasi po nama jos dugo.

@Calcio Ma nemamo mi kvalitete Dzeke, a znas da Safet ne zove ove manje kvalitetne. Cuj pitanje imamo li stopera i bekova, imamo samo Safet ne zna za njih.

Pravi bek je bolji od laznog beka. Pravi spic je bolji od laznog spica. Pravi stoper je bolji od laznog stopera.

I jos jedna stvar.

Vidio sam formaciju sa laznim spicem. Medjutim jos nisam vidio formaciju sa laznim bekom, defanzivnim veznim, i krilom. Toliko laznih igraca. Neko bi mogao zakljuciti da imamo i laznog selektora.
To ti jedino i preostaje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 07 nov 2014, 21:53

after treninga srneca pa cola :lol: cure vole kad im platis colu
Rođeni brato

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 nov 2014, 21:55

The_Target je napisao/la:after treninga srneca pa cola :lol: cure vole kad im platis colu
Izrast -ce- ti rogovi od toliko srneci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 nov 2014, 21:59

Jedini selektor koji ne proba igraca ali zna da ne valja. Jedini selektor koji ne proba igraca ali zna da valja na poziciji zadnjog veznog i ako citavu "karijeru" igra ofanzivnog veznog.

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 nov 2014, 22:00

The_Target je napisao/la:after treninga srneca pa cola :lol: cure vole kad im platis colu
Cijenjeni moderatoru....samo bi da vas nadopunim...bez ovoga ste na nicemu...i drugi puta ne zaboravite,sta ide poslije srnecih i prije kole... :kafa:

slika
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 nov 2014, 22:02

AsmirBegovic je napisao/la:
calcio je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Tacka 1: Ne isprobava potencijalne igrace NA POZICIJAMA GDJE SMO SLABI, koristeci izgovor da nije fer prema igracima koji su inace slomljeni i ne mogu igrati.
Pitanje je imamo li takvih igraca, sve to nesto tanko. Mislim na bekove, stopere, spiceve...
Kakva nebuloza. :crazy: Ne mozemo saznati imamo li takvih igraca samo zato sto im selektor uopste i ne daje bilo kakvu sansu. A unatoc tome svako ko se iole razumije u fudbal zna da ih itekako imamo.
O kojim je igracima rijec? Tesko mi je ocjenjivati kad ne znam o kome se uopste radi. Imaju li klubove, dobivaju li tamo sansu da se pokazu?

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 nov 2014, 22:03

Juventinisimo je napisao/la: Pa dobro sada...obicno ko god da sta pozitivno kaze za Papeta,automatski po nekim pravilima forumasa ulazi u tu grupu...Virtual je vodja,a znam da je i on kritikovao Papeta...pa zbog toga se i ja vidim tu..nema ljutnje... :D

Pa i nemamo trenutno kvalitetnih napadaca za pozvati...ko bi to mogao biti?? Tankovic,Zec,Djuric?? Tankovic nekako najblizi,ali....ako je odlucio,sta uraditi?? Pokusati opet? :hmmmmm: Ja licno bi.
Naravno,kada odu,neko mora biti napadac,valjda se do tada nesto promjeni na bolje... :pray:
Zvati novog napadaca,sumnjivih kvaliteta...zbog mira u kuci,ja ne bi..znamo svi,kakvi smo mi..Pa da Djuric k'o Pandza,Tankovic k'o Husejinovic...jedino bi Zec odmah uzeo sve u svoje ruke... :mrgreen:
Po x-ti put, nije mi problem pohvaliti neki njegov potez ako ga smatram dobrim, niti iskritikovati neki drugi ako ga smatram lošim, dakle nastojim stvari sagledati realno, i mišljenja sam da se u ovih 5 godina itekako mogao naći neko solidnih kvaliteta ko bi vjerovatno i napredovao s vremenom, da se ne bi doveli u situaciju da nam u napadu igra neko ko nije napadač ili da ga nemamo nikako za koju godinu. Jednostavno se mora tražiti neko ko će jednog dana zamijeniti Džeku i Ibiševića. Ali da ne raspravljamo bezveze, ti imaš svoje mišljenje, ja svoje i to je to. ;-)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 nov 2014, 22:04

Virtu4l je napisao/la:
MoR je napisao/la:Izvoli, iznesi podatak, pa da vidimo.
Šta tu imam iznositi, kvale za WC 2002, oprostili se a da nisu ni počele, nakon tri kola imali jedan bod, ubio nas Izrael kad je Bruno zabio onu golčinu.
NAJGORI START U HISTORIJI KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 nov 2014, 22:06

avenija je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Šta tu imam iznositi, kvale za WC 2002, oprostili se a da nisu ni počele, nakon tri kola imali jedan bod, ubio nas Izrael kad je Bruno zabio onu golčinu.
I na to dodaj poraz od Izraela, pa ces dobiti 2 boda u 4 tekme, velikih 0.5 bodova po tekmi :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2014, 22:08

Juventinisimo je napisao/la:Virtual je vodja
Nemoj mene živ bio, ja pucam pod pritiskom k'o Spahić :rol:
avenija je napisao/la:NAJGORI START U HISTORIJI KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO !
Samo sam čekao ko će prvi ovo da napiše :mrgreen: evo bombon
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 07 nov 2014, 22:14

calcio je napisao/la: O kojim je igracima rijec? Tesko mi je ocjenjivati kad ne znam o kome se uopste radi. Imaju li klubove, dobivaju li tamo sansu da se pokazu?
Imaju klubove druze i imaju sansu da se pokazu. Problem je sto ih selektor ne prati, niti bilo koga u savezu oni zanimaju. Zato ce vecina tih potencijalnih igraca imati limitirane karijere ili ce obuci dres druge reprezentacije. A normalno je da ne mozes znati o kojim igracima se radi posto ne dobivaju priliku u reprezentaciji. Pogledaj samo zadnji spisak reprezentacije Hrvatske i prati u narednom periodu sta ce se desiti sa karijerama tih debitanata. Ti igraci ce dobiti sansu i vecina njih ce je iskoristiti. Mi za dvije ili tri godine sa ovakvim nacinom selektiranja necemo moci skupiti ni 12 iole kvalitetnih igraca.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 nov 2014, 22:22

avenija je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Zar nije bilo u historiji kvala,mislim da se o tome radilo(mada nije bitno) ali eto,ako slamkice pomazu,hvatajte se za njih...
Sto se tice EP,u pravu si...obicno smo imali 3 ili 4 boda iz prve 3..
Znaci,Papetov rekord za plasman na prvenstvo(SP,EP koga briga)nakon najgoreg starta u kvalama ce ipak biti zabiljezen... :mrgreen:

2000
August 19, 1998 Bosnia-Herzegovina 1–0 Faroe Islands
September 6, 1998 Bosnia-Herzegovina 1–1 Estonia
October 10, 1998 Bosnia-Herzegovina 1–3 Czech Republic
2004
7 September 2002 Bosnia-Herzegovina 0–3 Romania
16 October 2002 Norway 2–0 Bosnia-Herzegovina
29 March 2003 Bosnia-Herzegovina 2–0 Luxembourg
2008
2 September 2006 Malta 2–5 Bosnia-Herzegovina
6 September 2006 Bosnia-Herzegovina 1–3 Hungary
7 October 2006 Moldova 2–2 Bosnia-Herzegovina
2012
3 September 2010 Luxembourg 0–3 Bosnia-Herzegovina
7 September 2010 Bosnia-Herzegovina 0–2 France
8 October 2010 Albania 1–1 Bosnia-Herzegovina

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 nov 2014, 22:26

Evo ga legla je plata

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 nov 2014, 22:29

mirzatele je napisao/la:Evo ga legla je plata
slikaslikaslika

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 07 nov 2014, 22:31

Evo pravdaju Pusica :kafa: da nije najgori starti klf. u historiji nogometne rep.BIH :kafa:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 nov 2014, 22:37

Kad će strip momčino? Malo da se ljudstvo razveseli, ne valja vam ovako, samo se svađate :P

Ništa drugo ne preostaje osim podrške Sušiću, treba nam pobjeda, to nam je svima u interesu, valjda :mrgreen: pobjeda Jedne Jedine, radije nego otkaz Safetu :bih:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 nov 2014, 22:39

slikaU pravu si...ne uzimati cinjenice,argumente,istinu u obzir...najbolje i jeste valjati gluposti na forumu i zivotu.To i treba da bude uzor covjeku i da se toga drzi...samo naprijed :thumbup: :tokralju:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.