I mene isto, prestajem da navijam za madrid. Fuj kakav ogavan klubDzoni je napisao/la:Ne znam za vas ali mene je ubjedio.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
naprijed rejal
- tyler durden
- Kontakt:
tuzlak drzi se ti slobode bgti.
Navio se lik ko Romario u najboljim danima. 

A što vas ovaj tuzlak taslači stare mi, sve s koljena na koljeno. 

Nebitan lik,samo nw znam sto mu Madridisti odgovaraju 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Odavde je veteran taslačenja arena odlazio uplakan jel doista vjeruješ da neki kretenčići zaslužuju pažnju.mandraX je napisao/la:A što vas ovaj tuzlak taslači stare mi, sve s koljena na koljeno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Lik ih pobi činjenicama hahahaha sve je ovo istina koju zna svaki navijač Reala koji je malo upućeniji i malo više zna o "svom" klubu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Da je navijač i da zna sve o svom klubu ne bi ih zval Real nego Madrid. Real je samo jedan - Real Sociedad de futbol.Vandelanoite je napisao/la:Lik ih pobi činjenicama hahahaha sve je ovo istina koju zna svaki navijač Reala koji je malo upućeniji i malo više zna o "svom" klubu.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Činjenicama o franku hahahahaha. Što volim kad se indiaponirani luzeri udruže
Sent from my 2phone smart using Tapatalk now Free
Sent from my 2phone smart using Tapatalk now Free
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Što ja volim kad vi ovako nemate šta reći pa onda pričate šuplju priču ko ovu sad tvoju.Plačite,plačiteSveti je napisao/la:Činjenicama o franku hahahahaha. Što volim kad se indiaponirani luzeri udruže [/url]

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
gledaj ovog pametnog pacifiste, barcu reprezentuju sve vece i vece smoteVandelanoite je napisao/la:Lik ih pobi činjenicama hahahaha sve je ovo istina koju zna svaki navijač Reala koji je malo upućeniji i malo više zna o "svom" klubu.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- KapioFootball
- Kontakt:
Upravo to hahaLenBias je napisao/la:gledaj ovog pametnog pacifiste, barcu reprezentuju sve vece i vece smoteVandelanoite je napisao/la:Lik ih pobi činjenicama hahahaha sve je ovo istina koju zna svaki navijač Reala koji je malo upućeniji i malo više zna o "svom" klubu.
HALA MADRID!!!
šta bih trebao da kažem? da se raspravljam o franku? pa samo maloumnik može da dođe na sportski forum i svoje teorije temelji na nekim političkim pretpostavkama.Vandelanoite je napisao/la:Što ja volim kad vi ovako nemate šta reći pa onda pričate šuplju priču ko ovu sad tvoju.Plačite,plačiteSveti je napisao/la:Činjenicama o franku hahahahaha. Što volim kad se indiaponirani luzeri udruže [/url]
naprijed rejal
- RickBlaine
- Kontakt:
Subota...

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Jedina činjenica je da je Barcelona za vrijeme Franca imala jednak broj titula kao Real Madrid, ili možda čak i više. Pričati o tome kako ih je Franco u to vrijeme sputavao je čista glupost.
To pokazuju titule.
To pokazuju titule.
Real ima prejak tim a srazmjerno kvalitetu tima nedostaju titule i to je čista realnost. Imati jednog Ronalda i uzeti samo jednu titulu u posljednjih par godina je sramota za upravu i trenere koji su vodili ovaj tim.
Carlo je tek došao, tako da me baš zanima šta će napraviti sa Realom. Do sada jako loše u prvenstvu, jako dobro u Ligi prvaka.
jedna veoma pozitivna stvar jeste ta da u spaniji, carlo i veoma losi real madrid su na samo tri boda od prvoga mjesta sto je itekako dobar rasplet okolnosti, pogotovo ukoliko real madrid uskoro postane veoma dobar ili odlican kao sto je to slucaj u lp
moglo bi biti i sigurno ce biti veoma zanimljivo u svakom slucaju 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.