BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ko je gledao cijeli mec danas, kako je sve to izgledalo? Vidim da je Damir iskoristio svih 6 bl! Vidio sam samo par gemova a bas me interesuje kakav je kompletan utisak, je li Nando bio bas tako los kako rezultat kazuje. Cemu se mozemo sutra nadati? 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ićeš ti od sad na svaki meč Damirov.Virtu4l je napisao/la:Samo daj bože sutra lijepog vremena.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Samozdravlje je napisao/la:-35dinoo je napisao/la:Dobio je. Nego je ujedno i izgubio bodove ulaskom u ovu sedmicu pa se cini da je 0. Ali da je izgubio,imao bi minus 25 bodova.
Hvala na obavjestenju stvarno nisam znao.Pozdrav tebi i Sarajevu.Samozdravlje je napisao/la:Pokusat cu ti objasniti.tuzla075 je napisao/la:Mozeli neko objasniti zasto Damir nije dobio bodove za ovu pobjedu.
1.Zbir 18 najboljih rezultata daje broj bodova jednom igracu i sve to u zadnjih 365 dana
2.Bodovi sa GS i Mastersa obavezno ulaze u te turnire(ako je igrac na kraju godine u novembru bio u TOP30), ako nije bio u TOP30 ne mora igrati Masterse. Dakle Damir mora igrati Masterse , ako ne igra dobije 0(nula) bodova .
3. Posto je Damiru 18. rezultat bio QF Marseille to je 45 bodova , to mu se oduzme na startu(live list).
4.Samim ucesscem na Mastersu dobije 10 bodova(ako izgubi), a ako pobedi u 1.kolu dobije jos 35 bodova dakle10+35=45 , a obzirom da su mu ponistili 45 bodova ostaje na istom . Da nije pobjedio bilo bi -35 bodova.
5. To i jeste opasnost za Damirove bodove u ovoj godini , ali tim rankingom je dobio bolje ugovore sponzora .
6. Ako si se salio nema veze , ima neko ko nije znao. To sam skoro i sam prolazio. Pozdrav Tuzli iz Sarajeva.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pobjedio je 63 61HeraklitMracni je napisao/la:kad pocinje dzumi ?
Imam jednu molbu ,. imas li vremena postaviti onaj skraceni snimak sa youtube ?
Hvala , moze kad uhvatis vremena .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:Pobjedio je 63 61HeraklitMracni je napisao/la:kad pocinje dzumi ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra drugi mec na centralnom terenu, prvi mec pocinje u 12.00

Mamicu im žabarsku, Novak i Rafa u isto vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta sto igraju tako rano,ocekivao sam barem 3-ci mec na centralnom to bi taman bilo poslije 15h do kad radim,ovako teako da cu imalo gledati
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala lijepa Mracni.HeraklitMracni je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Pobjedio je 63 61HeraklitMracni je napisao/la:kad pocinje dzumi ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
+4367761343386 okreni moj broj ti zivote moj
izvrsno!Zeus01 je napisao/la:http://www.atpworldtour.com/en/video/da ... jevo-story
Darko izgubio danas 6-2 6-2.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma ne nije nista pogresno,nego je napisano tako kao da je Dzumhur veliki favorit protiv Nadala...Dzumhur razbio verdasca a sada (ide da razbije) Nadal...jestamaji je napisao/la:šta ti je smješno? nisu ništa pogrešno napisaliRafaGarros9 je napisao/la:Smijesan mi je naslov na ss.ba : Dzumhur razbio verdasca a sada Nadal...![]()
Bice to igra macke i misa...
Ali koliko se ja razumijem u tenis danas Damir izlazi na teren da izgubi...
Uopste nije tako napisano, nego ti po obicaju provociras.RafaGarros9 je napisao/la: Ma ne nije nista pogresno,nego je napisano tako kao da je Dzumhur veliki favorit protiv Nadala...Dzumhur razbio verdasca a sada (ide da razbije) Nadal...![]()
Da se ne razumijes u tenis dokazao si vec godinama, tako da se ne treba ozbiljno shvatati, danas niko ne izlazi da izgubi osim onog ko se kladio na protivnika, a Damir izlazi da uziva u mecu sa jednim od najvecih svih vremena protiv kojeg ima vec pobjedu tako da budi sretan sto ces danas naseg decka gledati protiv velikog Nadala.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
nije ni izbliza tako napisano, to samo ti tako vidišRafaGarros9 je napisao/la:Ma ne nije nista pogresno,nego je napisano tako kao da je Dzumhur veliki favorit protiv Nadala...Dzumhur razbio verdasca a sada (ide da razbije) Nadal...jestamaji je napisao/la:šta ti je smješno? nisu ništa pogrešno napisaliRafaGarros9 je napisao/la:Smijesan mi je naslov na ss.ba : Dzumhur razbio verdasca a sada Nadal...![]()
Bice to igra macke i misa...![]()
a protiv nadala na zemlji izlazi 99% igrača na teren znajući da će vjerovatno izgubiti, to nije niti ikakva tajna niti atomska fizika
Znaci i Dzeko danas u player box , fino biće mu velika podrška
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Poslije nasi tennisera najdrazi mi je Fognini , jedno vrijeme Janovich 
- RafaGarros9
- Kontakt:
Aa znaci ja se ne razumijem u tenis ali se razumiju ovi sto Damira bacaju u top 10 ili top 3 a jedan od njih si ti...bhsport je napisao/la:Uopste nije tako napisano, nego ti po obicaju provociras.RafaGarros9 je napisao/la: Ma ne nije nista pogresno,nego je napisano tako kao da je Dzumhur veliki favorit protiv Nadala...Dzumhur razbio verdasca a sada (ide da razbije) Nadal...![]()
Da se ne razumijes u tenis dokazao si vec godinama, tako da se ne treba ozbiljno shvatati, danas niko ne izlazi da izgubi osim onog ko se kladio na protivnika, a Damir izlazi da uziva u mecu sa jednim od najvecih svih vremena protiv kojeg ima vec pobjedu tako da budi sretan sto ces danas naseg decka gledati protiv velikog Nadala.
E da ovo mi nije jasno,kad je to Damir dobio Rafu,propustio sam taj mec,mozes li mi reci koliko ga je dobio po setovima ?
Stiže li iz Monaca?AnelMid je napisao/la:Znaci i Dzeko danas u player box , fino biće mu velika podrška
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.