Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Oj evoooooooooooooooooo Ziska i Braca

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa jbm sta ovaj braco govori idi pjevaj u Kalesiju 
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma znam sve brate, al ne zasluzuje vala ni svako dres Juventusa. Onako promasiti penale... Nidje vezeBianconeri1988 je napisao/la:Da je zatvoreni forum hajd i nekako, ali pošto je ovo forum otvorenog tipa takvi izljevi nisu poželjni, pogotovo psovke. Ne treba da budeš kao ostali.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jarane, pa djeci nije ni 17 godina, previše si ti ono sve ozbiljno shvatio.
Ali eto nemoj da misliš da je to nešto lično protiv tebe, ja bih ono isto rekao bilo kome.
Na Hayatu sama elita
Ali eto nemoj da misliš da je to nešto lično protiv tebe, ja bih ono isto rekao bilo kome.
Na Hayatu sama elita
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bjelančevina postoa bačje i dežurni moralista kuda ide ovaj forum 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na pravi put!

Hajd odoh na jaciju, završava ezan!
Hajd odoh na jaciju, završava ezan!
Ž '21!
- legenda reala
- Kontakt:
O čemu se Bianco sa ovim raspravlja ,ne kontam
Pozdravio vas je Zisko

Pozdravio vas je Zisko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sinoć mu policija kucala na vrata, njegov alibi je bio klela mi se da ima 18 godinaLBJ MVP je napisao/la:Bjelančevina postoa bačje i dežurni moralista kuda ide ovaj forum
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Očekivano od njegaHenderson je napisao/la:Sinoć mu policija kucala na vrata, njegov alibi je bio klela mi se daima 18 godinaLBJ MVP je napisao/la:Bjelančevina postoa bačje i dežurni moralista kuda ide ovaj forum
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Do 15. on izlazi u kina, diskoteke, pekare, kafiće jer ima para za rafaelo. Poslije 15. do 1. izlazi u džamiju, valjda jeftinijeLBJ MVP je napisao/la:Očekivano od njegaHenderson je napisao/la:Sinoć mu policija kucala na vrata, njegov alibi je bio klela mi se daima 18 godinaLBJ MVP je napisao/la:Bjelančevina postoa bačje i dežurni moralista kuda ide ovaj forum
- HeavensWonder
- Kontakt:
Sve to stoji al dres je dres. Svetinja je istaBianconeri1988 je napisao/la:Jarane, pa djeci nije ni 17 godina, previše si ti ono sve ozbiljno shvatio.![]()
![]()
Ali eto nemoj da misliš da je to nešto lično protiv tebe, ja bih ono isto rekao bilo kome.![]()
Na Hayatu sama elita
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Benjo nemoj snimat klipove vise i nemoj ih stavljat na yt samo se brukas druze
Jedini covjek koji dobro ovo radi sa nasih prostora je Nenad vi ostali svi nesto pokusavate ali nema veze s vezom

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sad oni provaljuju.
@Henderson
Pita Samra ko si? Ustvari sam joj to reci, kaže sinoć da veze nema ko si
@Legenda
Ma izgladili smo situaciju u međuvremenu.
Bolje da sad promašuju, nego kad se uvrste u prvi tim, ovo je pozitivno iskustvo.HeavensWonder je napisao/la: Sve to stoji al dres je dres. Svetinja je istaSamo kad vidim onog celu trenera, lici mi na Di Cania fasistu, znam da su dovoljno najebali
Ž '21!
Binaco, ti se vodiš onom narodnom: žene su kao školjka, moraš ih otvoriti na hiljade da bi našao jedan biser
Bogati šta si pitao Samru, znaš li ti Hendersona sa ss.ba forruma?
A ako već znaš moje ime i prezime, pitaj Aldijanu ko sam ja. Samo ime nemoj iznositi u javnost, to samo 4 čovjeka ovdje na forumu znaju. Ja sam tajni agent
Bogati šta si pitao Samru, znaš li ti Hendersona sa ss.ba forruma?
A ako već znaš moje ime i prezime, pitaj Aldijanu ko sam ja. Samo ime nemoj iznositi u javnost, to samo 4 čovjeka ovdje na forumu znaju. Ja sam tajni agent
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Našao sam ja sebi svoj biser, @Legenda zna, a i dosta drugih forumaša.
Ma kakvi, već je samo pitao ko u njenoj raji navija za L'pool i jesam li joj naporan, a i ona ima momka, šta imam nju ganjati, a i ne volim plavuše, ona to sve vrlo dobro zna, ali šta ti imam objašnjavati nešto što te vjerovatno ne zanima.
Od mene niko neće saznati, jedino ako se ti sam ne otkriješ.
Ma kakvi, već je samo pitao ko u njenoj raji navija za L'pool i jesam li joj naporan, a i ona ima momka, šta imam nju ganjati, a i ne volim plavuše, ona to sve vrlo dobro zna, ali šta ti imam objašnjavati nešto što te vjerovatno ne zanima.
Ž '21!
Eto, u životu je, nažalost, tako: trnje dobijaju živi, a ruže mrtvi. Tako je kod mene, drvlje i kamenje na mene dok sam bio onaj stari, a sada im svima nedostajem i pitaju gdje samBianconeri1988 je napisao/la:Našao sam ja sebi svoj biser, @Legenda zna, a i dosta drugih forumaša.![]()
![]()
Ma kakvi, već je samo pitao ko u njenoj raji navija za L'pool i jesam li joj naporan, a i ona ima momka, šta imam nju ganjati, a i ne volim plavuše, ona to sve vrlo dobro zna, ali šta ti imam objašnjavati nešto što te vjerovatno ne zanima.![]()
Ma ne zna ni ona mene ni ja nju, nego bio jedan rođendan u jednom kafiću i tako bili ona i ja tu. Tako se upoznali. Slučajno naletio na tvoj komentar jer vas imam u prijateljima, a inače oboje živimo u istom gradu tj. opštini
Hehehe djes baHass je napisao/la:Zdravo raja![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Henderson
Kako se ne znate ako ste se upoznali?
Znam šta želiš reći, samo se šalim.
A što si to otišao na vječna lovišta pa si prestao biti onaj stari?

Kako se ne znate ako ste se upoznali?
A što si to otišao na vječna lovišta pa si prestao biti onaj stari?
Jesu li te to indirekno natjerali da promjeniš pozdrav?Hass je napisao/la:Zdravo raja![]()
Ž '21!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
zdravo hass sta ima kako zena,djeca imal sa para i ostali isto zdravo
biancoo ajd na brzaka napisi 2-3(moze i vise fori za trebu) al tek za pocetak(znas sta mislim)
biancoo ajd na brzaka napisi 2-3(moze i vise fori za trebu) al tek za pocetak(znas sta mislim)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.