U subotu čak i izjednačeni.LenBias je napisao/la:jedna veoma pozitivna stvar jeste ta da u spaniji, carlo i veoma losi real madrid su na samo tri boda od prvoga mjesta sto je itekako dobar rasplet okolnosti, pogotovo ukoliko real madrid uskoro postane veoma dobar ili odlican kao sto je to slucaj u lpmoglo bi biti i sigurno ce biti veoma zanimljivo u svakom slucaju
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
naprijed rejal
LenBias je napisao/la:jedna veoma pozitivna stvar jeste ta da u spaniji, carlo i veoma losi real madrid su na samo tri boda od prvoga mjesta sto je itekako dobar rasplet okolnosti, pogotovo ukoliko real madrid uskoro postane veoma dobar ili odlican kao sto je to slucaj u lpmoglo bi biti i sigurno ce biti veoma zanimljivo u svakom slucaju
Pratiš sigurno godinama Primeru. Pogledaj samo statistiku prvaka u omjer poraza i neriješenih rezultata u posljednjih nekoliko godina

09/10, Barcelona, šest remija, jedan poraz.
10/11, Barcelona, šest remija, dva poraza.
11/12, Real Madrid, četiri remija, dva poraza.
12/13, Barcelona, četiri remija, dva poraza.
Real ima već jedan remi i jedan poraz u devet kola. Na to sam mislio na "loše"

ali ja mislim na igru, ako ovako lose igre ima takve rezultate logicno je da ako se drasticno popravi to mora biti i sto se tog aspekta tice odlicno
ugl jos nije ni blizu vrijeme za neke alarme ili nesto slicno, sve je izjednaceno i dalje, pogotovo ako ne izgube sutra u gostima 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bill postaje sponzor 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Svi mi znamo na koji smo način došli do bodova protiv pojedinih ekipa, uključujući i Juventus. Igra Reala je prosječna i prijetnja su nam ekipe poput Elchea, tako da se ne bismo previše trebali uzdizati.LenBias je napisao/la:ali ja mislim na igru, ako ovako lose igre ima takve rezultate logicno je da ako se drasticno popravi to mora biti i sto se tog aspekta tice odlicnougl jos nije ni blizu vrijeme za neke alarme ili nesto slicno, sve je izjednaceno i dalje, pogotovo ako ne izgube sutra u gostima
Jedino što nas drži u životu je taj Cristiano, koji je u Ligi prvaka zabio više golova nego cijeli tim Barcelone...

Vakat je da startam sa nečim, 25-6 sati do tekme.

Iritiraju ove povrede i izostanci pojedinih igrača. Prije svega mislim na odsustvo Xabija i nespremnost Varanea. Najbolji vezni i najbolji defanzivni igrači Real Madrida neće igrati El Clasico. A kad tome pridodamo činjenicu da Isco nije dobro odigrao već nekoliko utakmica, a da su Benzema i Morata propaliteti, nešto nisam samouvjeren prije ovog Clasica.
Jeste l' spremni za poraz?
Sreća pa je subota, maloljetnice u 18 izlaze, pa možemo i mi da ne trpimo tu duševnu bol...
http://www.marca.com/2013/10/25/futbol/ ... 13817.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.marca.com/2013/10/25/futbol/ ... 13817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam uvjeren u pozitivan rezultat,biti ce zanimljivo ovo bez klasicnog spica i ako Isco ne bude igrao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
zamolio bih da neko snimi utakmicu,i postavi video ili link,hvala,hvala...
Celik u srcu
Otkud ti to da ce se igrati bez klasicnog spica? Ja sam uvjeren da ce Benzema poceti utakmicu.emir18 je napisao/la:Ja sam uvjeren u pozitivan rezultat,biti ce zanimljivo ovo bez klasicnog spica i ako Isco ne bude igrao.
Ako je Carlo najavio Bale-a, a Angela sigurno nece ostaviti na klupi Ronaldo bi trebao biti kao lazna 9-tkageoxx je napisao/la:Otkud ti to da ce se igrati bez klasicnog spica? Ja sam uvjeren da ce Benzema poceti utakmicu.emir18 je napisao/la:Ja sam uvjeren u pozitivan rezultat,biti ce zanimljivo ovo bez klasicnog spica i ako Isco ne bude igrao.
ne znam koliko mu je pametno na ovoj utakmici raditi eksperimente
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Na ovoj slici mi je nekako najljepsiLenBias je napisao/la:
jedina odgovarajuca slika

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji El Clásico

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam u toku zadnjih mjesec dana nikako, zašto Isco ne igra ?
-
- Kontakt:
Zasto Isco ne igra ? Nisam u toku, neka povreda ili ?
Ronaldo - Isco - Bale
Zato sto Carlo pocinje sa 2 DM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.