Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Re: Chat
Kako se moze izbrisati sa foruma ?
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
C'MON CHELSEA!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Odeš na temu Ljepotice, odabereš jednu i napišeš šta bi joj radio, u kojem položaju i onda te admin odstraniel_ninho_torres je napisao/la:Kako se moze izbrisati sa foruma ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Zamisli da si se obrisao
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Ne zelim da tako odem sa foruma,samo zelim normalno da se izbrisem sa foruma,jer za mene nema vise svrhe i to je to.Heller je napisao/la:Odeš na temu Ljepotice, odabereš jednu i napišeš šta bi joj radio, u kojem položaju i onda te admin odstraniel_ninho_torres je napisao/la:Kako se moze izbrisati sa foruma ?
@ Sheyi
Zamisli da si ti nesto pametno napisao ?
Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
opsuj nekome blizu familiju...em sto ces dobiti batina, em ces letiti sa foruma...radi 100%...el_ninho_torres je napisao/la:Kako se moze izbrisati sa foruma ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- legenda reala
- Kontakt:
Pa znam ja da je on tebi idolGazda je napisao/la:Zisko objasniolegenda reala je napisao/la:Đesi GazdaGazda je napisao/la:Bianco, neces vjerovati odakle mi info.. Dobio iz prve ruke i to od legende reala.. On ti sad radi u Vrbanjusi, tacnije u vodovodu![]()
Hoće se igrati baraž kod nas![]()
Jesi vidio Ziska![]()
Kake su plate u vodovodu,ako su dobre nema problemaJa sam te preporucio za vodovod, nema plate ispod milje.. znaci bices miran, ali moras skautirat za Bracu.. Pusaaaaa
Može sve što je na državnim jaslama
Najvažnije mi ne odgovori
Čobane ne provociraj
Moraju i Stanić i srpski bekovi imati jedan loš dan,ne može ih ovako ići čitavo prvenstvo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, prestanes dolaziti, kazem.
Ne shvacam vam potrebu za pravljenje spektakla oko toga. Kao, ''mora me se obrisati''. Zasto? Sta se mijenja time osim javnog objavljivanja tog cina? ''Fizicki'' svakako ne bi bio tu i tako i tako. So, ukoliko za nekoga nema neke svrhe, ne vidim onda svrhu ni u ovome.
Ne shvacam vam potrebu za pravljenje spektakla oko toga. Kao, ''mora me se obrisati''. Zasto? Sta se mijenja time osim javnog objavljivanja tog cina? ''Fizicki'' svakako ne bi bio tu i tako i tako. So, ukoliko za nekoga nema neke svrhe, ne vidim onda svrhu ni u ovome.
...Život za Široki...
Hahaha cuo sam da hoce, ali valdja se jos ne zna.. treba da se igra u Gorazdu, izgleda da su se Sarajlije zasistile svega.. Ljude docekala rodbina na aerodromu, a Gorazde bi gorilo.. Ja sam prvi za ziskograd ;D
Komplexi 
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Upravo cu to ucinit i ako Admin bude zelio nek me obrise.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, prestanes dolaziti, kazem.
Sretno u daljem pisanju na ovom organizovanom forumu.
Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
Pa zasto se ne bi igralo u Zenici? 
[youtube][/youtube]
Pjesma je nebitna, čitajte komentare ispod
...ja plačem 
Pjesma je nebitna, čitajte komentare ispod
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kake Sarajlije ,kad vidiš ko sve tamo živi ,evo npr ovaj mali SarajlicaGazda je napisao/la:Hahaha cuo sam da hoce, ali valdja se jos ne zna.. treba da se igra u Gorazdu, izgleda da su se Sarajlije zasistile svega.. Ljude docekala rodbina na aerodromu, a Gorazde bi gorilo.. Ja sam prvi za ziskograd ;D
Javi mi kad šta načuješ ,znaće to Aco bar 3 mjeseca prije
A jes bilo dobro nema priče ,nisam se odavno više umorio ,dvorana puna jedno 700 gledalaca preko dozvoljenog
I ja sam
Jel insaider bio uživo na utakmici
Kako si ti ,šta radiš,slabo se pojavljuješ
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zasto ne bi? Nije niko nista rekao.. Ja licno bih volio da bude u Gorazdu, jer je Gorazde to zasluzilo.. Zenica ima fudbal i neka ima, a neka i drugi gradovi dobiju ensto zbog cega ce se veseliti.. To je moj stavSheyi je napisao/la:Pa zasto se ne bi igralo u Zenici?
@ ledženda drug moj
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Mandrax kad smo već kod debelih, @baresi je postavio ovo na podforum Serie A onako za raju:
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Bianconeri1988
***** joj ******** ****** ****** ****** majku!
Idi u qrac, na san će mi izać'
***** joj ******** ****** ****** ****** majku!
Idi u qrac, na san će mi izać'
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ovaj neki levat ostavio komentar: "Beautifull lady and great dancer !!!"

Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:A ovaj neki levat ostavio komentar: "Beautifull lady and great dancer !!!"![]()
![]()

P.S. Jedan od komentara na ovu pjesmu:
prodajem ugalj!
065-079-888
Ne provociram,samo dajem podrsku.legenda reala je napisao/la:Pa znam ja da je on tebi idolGazda je napisao/la:Zisko objasniolegenda reala je napisao/la: Đesi Gazda![]()
Hoće se igrati baraž kod nas![]()
Jesi vidio Ziska![]()
Kake su plate u vodovodu,ako su dobre nema problemaJa sam te preporucio za vodovod, nema plate ispod milje.. znaci bices miran, ali moras skautirat za Bracu.. Pusaaaaa
![]()
![]()
Može sve što je na državnim jaslama![]()
Najvažnije mi ne odgovori![]()
Čobane ne provociraj![]()
Moraju i Stanić i srpski bekovi imati jedan loš dan,ne može ih ovako ići čitavo prvenstvo
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.