FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
16
11%

Ukupno glasova: 149

Kamaga11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Kamaga11 » 19 dec 2023, 14:03

NoDi80 je napisao/la:
19 dec 2023, 12:32
Te pare su otisle gdje ne trebaju u periodu kad smo dobili Borac 2-0
Zato igraci ovako (ne)igraju
To ce oni ko vratiti do nove
Ti sto su rastalili
Zrinjski vec dobio za grupnu fazu
A mi za pisljiva dva pretkola kao nismo
Ha ha ha

**** mater manijakalnost sam htio da bijem
Znaci zao mi ga bilo udarati strebercic
Pa sam spremio ime prezime i adresu da ga osmekam za one price oko kluba
I tek jucer kad sam procitao post onog pitara
Skontao sam da je manijaklanost vecinu stvari bio u pravu
Sto bi osmekao svoje ime prezime i adresu?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 dec 2023, 14:03

Pablo11 je napisao/la:
19 dec 2023, 14:00
invincible1921 je napisao/la:
19 dec 2023, 13:49
NerminFatic je napisao/la:
19 dec 2023, 12:30

Morale su vec biti na racunu, ne ceka Uefa Bozic.
I ja kontam evo zar ne dobijes pare kad se zavrsi ta faza u kojoj si ispo :think:
Nazalost ipak ne, ali svakako ce biti para za pojacanja. Bice dosta igraca do prozivke.
Haj jos bolje onda :D ja sam to vec halalio misleci da smo ih skrsili
=\_1921_/=

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 19 dec 2023, 14:18

19 dec 2023, 14:03
Pablo11 je napisao/la:
19 dec 2023, 14:00
19 dec 2023, 13:49

I ja kontam evo zar ne dobijes pare kad se zavrsi ta faza u kojoj si ispo :think:
Nazalost ipak ne, ali svakako ce biti para za pojacanja. Bice dosta igraca do prozivke.
Haj jos bolje onda :D ja sam to vec halalio misleci da smo ih skrsili
Vratili kredit što su digli,a od Amira još nije leglo.Trebalo bi u ratama.
Brohra ribo se...

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 dec 2023, 14:52

Za dva prelazna roka ne pogoditi ni sa jednim igracem u najgoroj ligi u svijetu je stvarno umijece.

Krpic, Hodzic (spic), Drljo, Jasarevic, Rustemovic, Turanjanin, Alyson, Cosic, Dubackic, Selimovic, Boljevic, Ovcina, Mulalic, AlJaber, Biber, izbori trenera Basic i Hakim..

Obraz svaka cast lazni sportski direktore :tokralju:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 19 dec 2023, 15:02

zeljovolimte je napisao/la:
19 dec 2023, 14:52
Za dva prelazna roka ne pogoditi ni sa jednim igracem u najgoroj ligi u svijetu je stvarno umijece.

Krpic, Hodzic (spic), Drljo, Jasarevic, Rustemovic, Turanjanin, Alyson, Cosic, Dubackic, Selimovic, Boljevic, Ovcina, Mulalic, AlJaber, Biber, izbori trenera Basic i Hakim..

Hajde sada objektivno. Po cemu se Bekric razlikuje od ljudi koji su vodili sportsku politiku unazad vise godina. Nije bolji, a ne vidim da je nesto i losiji. Kad je doveo par igraca kako treba, tad su ga svi dizali u nebesa, kad dovede igrace u skladu sa budzetom, smijesan budzet, smijesni igraci, onda kao da je do Bekrica. Svako ko se pitao za dovodjene igraca unazad vise godina je imao dosta fula.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 19 dec 2023, 15:04

Vaha,boljevic korektni, a nisu ni pripreme odradili,jaber sasvim fino odigrao sto je dobio sansu.
Fk Željezničar.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 19 dec 2023, 15:17

Realno svršavali smo na Krpu, Aru, Ovčinu, Ćosića, Mulalića, Selimovća, Boljevića...i naravno na modernog trenera Bašića. Bekriću najviše zamjeram naivnost i "zaletanje" oko ugovora Hodžića i Santosa. To je poslijedica totalnog neiskustva i neznanja. I na kraju nije pištoljem tjetao trenera da odobri potpis svih igrača koji su dovedeni. Bašić je to odobrio sve.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 19 dec 2023, 15:20

VeteranSA je napisao/la:
19 dec 2023, 15:17

Realno svršavali smo na Krpu, Aru, Ovčinu, Ćosića, Mulalića, Selimovća, Boljevića...i naravno na modernog trenera Bašića. Bekriću najviše zamjeram naivnost i "zaletanje" oko ugovora Hodžića i Santosa. To je poslijedica totalnog neiskustva i neznanja. I na kraju nije pištoljem tjetao trenera da odobri potpis svih igrača koji su dovedeni. Bašić je to odobrio sve.
Upravo tako, pogrijesio je zbog neiskustva u komunikaciji vezano za Hodzica i Santos. Trebao je samo reci da se ne zna hoce li ostati, i zavrsiti sa pricom, posto realno takvi igraci nemaju sanse da ostanu neovisno ko pregovara sa nase strane. Samo mi je smijesno kad neko kaze uci se na Zelji. Hm hm, pa ko se to ne uci? Ucio se Cenan, ucio se Papac, Amar Osim i ne znam ko je jos bio odgovoran doveli nam Mustafu Mujezinovica i to platili Velez. Zamisli to, nemas fakticki za kifle, a kurcis se nesto i placas obestecenje za prosjecnog igraca. Samo je smijesno da se to isti ljudi sada opet izmedju sebe prepucavaju kako bi oni bolje uradili a nemaju kinte u dzepu. Svi bi se da igraju a kad ih pitas odakle lova, niko nema odgovora.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 19 dec 2023, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2023, 15:24

Istina, samo pogledaj kako je Aco pametno i fino šukenzi laznom sd. Indirektno prozivanje laznog sdija bolje poznatijeg kao rumenko bekrija.

Svaka cast Aci na ovom.

9:12 pogledaj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 dec 2023, 15:42

Hansestadt je napisao/la:
19 dec 2023, 15:02

Hajde sada objektivno. Po cemu se Bekric razlikuje od ljudi koji su vodili sportsku politiku unazad vise godina. Nije bolji, a ne vidim da je nesto i losiji. Kad je doveo par igraca kako treba, tad su ga svi dizali u nebesa, kad dovede igrace u skladu sa budzetom, smijesan budzet, smijesni igraci, onda kao da je do Bekrica. Svako ko se pitao za dovodjene igraca unazad vise godina je imao dosta fula.
Ekipu je svukao u ravan. Nama je najbolji igrac Mekic i to ubjedljivo najbolji strijelac i asistent (za ovo nisam siguran).

Prosle godine Santos, Hodzic, Amoah, mladje Stilica i Cocalica
Preptrosle Juricic, Bojo, Vrhovac, Blazevic.

Otprilike igraci koji su negdje nastavili karijere izuzev Amoaha.
Uzasna selekcijs ekipa i ss. Nikad gore to kazu i rezultati.
Gore sam nabrojao 15 igraca, vise je Zdunic donio nego njih 70%.

Ako ga je iko branio, to sam bio ja.
Majka mu stara, osim presa gdje trazi izgovore nista drugo nije uradio.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 19 dec 2023, 15:45

NoDi80 je napisao/la:
19 dec 2023, 11:27
Ma bojkot svega od utakmice do fan shopova
Nema nikom ni feninga
Sace isteci sve clanske
Ne treba niko da se uclani
Dok nas budala ima
Ne treba im investitor
Druze, hajde promijeni klub za koji navijas, siroko ti polje bilo i ziv bio ostavi Zeljeznicar na miru. Takvi ko sto si ti nam ne trebaju da prodju pored stadiona a kamoli nesto drugo.

Poslije ovakvih "navijaca" dusmani nam ne trebaju. Cuj bojkot svega, a mi bez para sa kuricinom of igrackog kadra.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 dec 2023, 15:46

VeteranSA je napisao/la:
19 dec 2023, 15:17

Doveo bih samo Hodzica ostalo bih nabio nogom.
Guzica u stranu kad se mjenja trener i to je jedina taktika koja mu prolazi. Doveo nam je pola TK i ljudi koji su se tamo vrtili ukljucujuci Basica.

Nije to zalijetanje nego bacanje prasine u oci. I dalje ne znamo kolike smo naknade morali platiti..
Pustas Hajdarevica zbog Rustemovica, Cosica i Turanjanina. Za njih je svijet izmislio kakav god da je.
Koja je bila logika dovodjenja Ovcine, mi imamo Galica i Musica cak i Cosica u tom momentu i ti dovodis 4og igraca na tu poziciju.
Dolazis u situaciju da nemas zamjenu za Jasarevica, jer oni sto ga mjenjaju nisu lijevi bekovi.
Krpic zadnji angazman u TC uzasan.
Mulalic haj i nekako sad imamo situaciju da rezervni golman ima duplu platu prve opcije.
Selimovic i Boljevic igraju za male pare jer im je bolje negdje nego nigdje igrati.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 19 dec 2023, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 19 dec 2023, 15:48

Pablo11 je napisao/la:
19 dec 2023, 11:26
19 dec 2023, 10:17
Sta da nismo izborili Evropu u maju i zaradili oko 2 miliona KM, kako bi onda izdurali ovu i narednu godinu? Ni igraca ni stabilizacihe (veacanja dugova), kako bi onda, drugovi iz Uprave?
Pare od Evrope ce tek leci,bice finih igraca to je sigurno.
Koliko znam uzeli smo kredit da isplatimo pickicama premije i ta prica. Pare od Europe kada dodju ce zatvoriri kredit ( tako sam cuo, nisam dalje kopao i pitao ). Pare od Amira su ciste, al ih jos uvijek nema. Turci, stare varalice

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 19 dec 2023, 15:50

RatoborniMrmot je napisao/la:
19 dec 2023, 15:48
Pablo11 je napisao/la:
Sta da nismo izborili Evropu u maju i zaradili oko 2 miliona KM, kako bi onda izdurali ovu i narednu godinu? Ni igraca ni stabilizacihe (veacanja dugova), kako bi onda, drugovi iz Uprave?
Koliko znam uzeli smo kredit da isplatimo pickicama premije i ta prica. Pare od Europe kada dodju ce zatvoriri kredit ( tako sam cuo, nisam dalje kopao i pitao ). Pare od Amira su ciste, al ih jos uvijek nema. Turci, stare varalice
Tako je,ali uglavnom nisu legle odmah poslije Borca. Nista specijalno bit ce para za pojacanja.
Fk Željezničar.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2023, 15:54

Velim vam ja turci su gurbeti, varalice i hinje hinjeve.
Ne bih im virus prodao a kamoli sta drugo.

Cak gori su arapi, to znam 99,9% pa ti ljudi bi zavadili dva oka a zajebali rodjene svoje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 19 dec 2023, 15:55

Pablo11 je napisao/la:
19 dec 2023, 15:50
Pablo11 je napisao/la:

Tako je,ali uglavnom nisu legle odmah poslije Borca. Nista specijalno bit ce para za pojacanja.
Nisu legle poslije Borca ali smo na osnovu tih para od Europe uzeli kratkorocni kredit u banci da isplatimo pickice i sve to e desilo poslije tekme sa Borcem i prije tekme protiv Posusja. Od tada je i krenuo nas sunovrat.

**** li im pleme retardirano

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 dec 2023, 15:57

Pablo11 je napisao/la:
19 dec 2023, 15:04

Vaha,boljevic korektni, a nisu ni pripreme odradili,jaber sasvim fino odigrao sto je dobio sansu.
Prvi je do sad zaradio dvije suspenzije, igrao pet utakmica. Preagresivan, nista specijalno.

Boljevic kriv za poraz od Igmana fulio 2 1000% sanse.

AlJaber arapski Beca.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 19 dec 2023, 16:03

@zeljovolimte, to sto pricas je naknadna pamet, realno.

Da nismo doveli Krpica, Aru, Ovcinu, Cosica oci bi se kopale. Selimovic ima dobar CV, a Boljevic jos bolji. Rustemovic gdje god je bio igrao je koliko - toliko a kod nas panj iz udzbenika. Mulalic isto korektan CV.

To sto mi ne licimo na ekipu koja zasluzuje da igra u ovoj nasoj kukuruz liZi je deseta prica i rezultat vise faktora o kojima sam vec pisao ( svadja medju pickicama oko premija, trener koji je to dopustio i nije reagovao, SD ista prica, uprava koja je isla na vracanje dugova, stednju na platama igraca i pogrijesila, los kondicioni i kao slag a tortu konstantno karanje od strane sudija ).
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 19 dec 2023, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 dec 2023, 16:06

Ma navijaci su samo na vrijeme trebali "nasamarati" raspale pickice, a ne lizati se sa njima dok ovi prave serije poraza i ne zele uopste igrati na gostovanjima. Da smo mi kako treba karinu bi oni cuclali, a ne slaufe.
Pročepit će negdje.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 19 dec 2023, 16:27

Pablo11 je napisao/la:
Onda nisi slusao Kovacevica kad je to pojasnio pred klupskom kamerom. Samo djelomice od Evrope pare idu na premije nasim pizdama na terenu.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Merhaba i 43 gosta.