A stvarno sve ovisi.Ako se toliko cijele sezone **** i sprdalo ostale ekipe tko su Inter ili Roma da zaustave Jomu da sačuva bod prednosti i uzme naslov.
Zna se dobro tko je šta tvrdio i govorio.Nitko ne generalizira.Pogba je napisao/la:Sto se tice Siamovih klasicnih opaski, ako je iko tvrdio da ce Napoli biti u igri do kraja i da nece podleci pritisku onda sam to ja i to je lahko provjerljivo. Ali bitna je klasicna mantra generalizacije juventina na forumu i predstavljanja kao babaroge.
Točno.Plus prijatelj mi navija za Napoli već godinama i zaslužio je da dobije neku satisfakciju u vidu trofejaBiscione je napisao/la:Gledaš li ikad utakmice u kojima ne igra tvoj klub? Da li ih samo gledaš ili obično navijaš za nekog? Ja u takvim situacijama obično navijam za "slabiju" ekipu osim ako mi ta slabija ekipa iz nekog razloga nije odvratna (rijetko ali ima par primjera). Iz tog razloga većina neutralaca navija za Napoli jer su "mali" klub koji nije osvojio više od 20 godina i ako ove (ili naredne sezone) ne osvoje vjerovatno će čekat novih 20 godina da ponovo stvore ovako ekipu (i sistem)...