Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja ne mogu vjerovati da u 45 minuta utakmice Real igra takvu igru da jedan Cristiano Ronaldo ne može apsolutno ništa. Kakav fail Ancelottija po ko zna koji put.
@neo - i šta sa tom informacijom kojom si dao, šta je to smiješno?
Ma nije penal, ruka je bila, ali nenamjerno igranje.
@neo - i šta sa tom informacijom kojom si dao, šta je to smiješno?
Ma nije penal, ruka je bila, ali nenamjerno igranje.
- anonymousHD
- Kontakt:
Penal, drugi žuti karton za Adriana. Pametnom dosta. 
Ne bi sigurno, Valdes bi je pokupio kako god okreneš, jer je bila par centimetara ispred njega.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čini mi se da nije bilo tog igranja rukom, da bi lopta došla do Ronalda koji je bio tu u bliziniAnderson8 je napisao/la:jest. A da li je penal?rio_Ferdy88 je napisao/la:Čisto igranje rukokm Adriana kod ove prilike za Khediru
Kako Lopez nema osjecaja za igru,vidi da nam ide da se daodajemo na malom prostoru al ne on debil izbija i izbija,zivce sam pogubio zbog toga sad uvesti Isca!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Centre forward
- Kontakt:
Gareth se izgubio k'o abdest. Kao da ga je strah nečega. Utakmica poprilično dosadna, šteta što u ovom Realu stvari malo bolje ne štimaju, ova Barca bi se itekako mogla pobijediti; da je bilo 2 razlike za Barcu, svir'o bi penal, siguran sam 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
naprijed rejal
ma penal je mogao biti i crveni automatski ali je ocito da nije bilo namjere
zanimljiva je bila i ona "ruka" balea
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Sramotno izdanje u prvom poluvremenu, pocevsi od taktike i izbora igraca za prvih 11. Sto prije Isca i Moratu u igru, nismo 3 pasa satavili u prvom.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, mislim da je Adriano tu pripomogao dobrano da ona promijeni smjer i uspori taman dovoljno da je Valdes uhvati, tako da nisam siguran da li bi je on stigaomandraX je napisao/la:
Ne bi sigurno, Valdes bi je pokupio kako god okreneš, jer je bila par centimetara ispred njega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Uhonja.LenBias je napisao/la:ma penal je mogao biti i crveni automatski ali je ocito da nije bilo namjere
Al' dobro, ondje nije bilo nikakve opasnosti, da ga nije pogodila, lopta bi svakako bila daleko od 16m.
Morata nije ni na klupi.Consigliere je napisao/la:![]()
Sramotno izdanje u prvom poluvremenu, pocevsi od taktike i izbora igraca za prvih 11. Sto prije Isca i Moratu u igru, nismo 3 pasa satavili u prvom.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Ronaldo je centrirao,kako moze biti u blizini?rio_Ferdy88 je napisao/la:Čini mi se da nije bilo tog igranja rukom, da bi lopta došla do Ronalda koji je bio tu u bliziniAnderson8 je napisao/la:jest. A da li je penal?rio_Ferdy88 je napisao/la:Čisto igranje rukokm Adriana kod ove prilike za Khediru
Jest brz,ali nije Superman.
I kako je mogla lopta do ikoga doci,covjek se na podu drzi rukama od teren,a lopta ide 0,5 metara na sat.
Sve je cisto,smirite dozivljaje.
Keep walking.
hajde mesi trpaj i ti ovim balerinama,balerine trebali ste traziti onog njemackog sudiju da dadne koji crveni karton igracima barse kosto je dao kjeliniju al prvo ronaldo to mora odglumiti kosto sam on zna,,,,,,,koji ste vi jadovi,,vidimo se u torinu
Vatra
Jadno al sta ces,koga sada uzeti za trenera? pustit covjek da odradi sezonu nije ni Mou osvojio nista pa je bio tu 3 godine.
Ja sam siguran u remi ima nesto ovoj igri samo trebaju vise da idu prema gore.
Ja sam siguran u remi ima nesto ovoj igri samo trebaju vise da idu prema gore.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma nista,sad ce brzo i Panjzema na teren,vjerovatno umjesto Bejla.
Mozda i vrati Ramosa na stopera a Varanea posalje na klupu a umjesto njeg udje Illara.
Puno toga jos ne stima u Madridu,ali za nadat se da ce bit bolje.
Mozda i vrati Ramosa na stopera a Varanea posalje na klupu a umjesto njeg udje Illara.
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto?Arbeloa17 je napisao/la:Morata nije ni na klupi.Consigliere je napisao/la:![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Pa Varane ti je najbolji igrač na terenu, šta vi gledate koji qrac? Ramos nesposoban.Dzoni je napisao/la:Ma nista,sad ce brzo i Panjzema na teren,vjerovatno umjesto Bejla.
Ne znam, ali je ispao sa spiska netom prije tekme. Arbeloa je bio najavljen u prvoj, a Carlo ga je stavio na klupu.Consigliere je napisao/la:
Zasto?
Zadnja izmjena: Arbeloa17, dana/u 26 okt 2013, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
- KapioFootball
- Kontakt:
NEILA je napisao/la:hajde mesi trpaj i ti ovim balerinama,balerine trebali ste traziti onog njemackog sudiju da dadne koji crveni karton igracima barse kosto je dao kjeliniju al prvo ronaldo to mora odglumiti kosto sam on zna,,,,,,,koji ste vi jadovi,,vidimo se u torinu
HALA MADRID!!!
glavni krivac veceras je carlo, formacija i nacin igre koji je postavio su komicni
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Drug sta si ti gledao od 25-35 smo bas fino kombinaovali.Consigliere je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.