FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 19 dec 2023, 16:34

Dovoljno sam argumentovano pisao, cuj jabera usporedio sa becom. Ma mi bolje nismo ni zasluzili.
Fk Željezničar.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 19 dec 2023, 16:48

Nemoj te na Mekica,Drinu,Muftica, Bekrica zna se ciji su oni. I ciji je Kovacevic bio.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Samsa
Kontakt:

Post Postao/la Samsa » 19 dec 2023, 16:59

Predatod je napisao/la:
19 dec 2023, 16:48
Nemoj te na Mekica,Drinu,Muftica, Bekrica zna se ciji su oni. I ciji je Kovacevic bio.
Čiji?Neki kažu Bekric je Amarov neki da je Senadov.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 19 dec 2023, 17:00

NerminFatic je napisao/la:
19 dec 2023, 16:27
RatoborniMrmot je napisao/la:
19 dec 2023, 15:48
Pablo11 je napisao/la:
19 dec 2023, 11:26

Pare od Evrope ce tek leci,bice finih igraca to je sigurno.
Koliko znam uzeli smo kredit da isplatimo pickicama premije i ta prica. Pare od Europe kada dodju ce zatvoriri kredit ( tako sam cuo, nisam dalje kopao i pitao ). Pare od Amira su ciste, al ih jos uvijek nema. Turci, stare varalice
Onda nisi slusao Kovacevica kad je to pojasnio pred klupskom kamerom. Samo djelomice od Evrope pare idu na premije nasim pizdama na terenu.
Ti zaboravio da smo isplatili i Senadovu pozajmicu, putovanja u Baku dva puta, pripreme za pickice, organizaciju europskih utakmica, montoring od strane UEFE sto se tice reprograma koje smo morali redovno isplacivati cetiri mjeseca od potpisa reprograma u iznosu od 100k mjesecno, bla, bla. A pickice su dobile preko 400k, a nasa zarada milion.

Cisto sumnjam da ce nam ostati kakva lova od Europe, mozda grijesim.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 19 dec 2023, 17:35

Evropa raspodjeljena prije pola godine ne pisi vise gluposti, i ovo od Amira Boga pitaj kad ce i kako i kolko

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 dec 2023, 17:43

Pablo11 je napisao/la:
19 dec 2023, 16:34
Dovoljno sam argumentovano pisao, cuj jabera usporedio sa becom. Ma mi bolje nismo ni zasluzili.
Igrac koji nije fizicki spremniji od Bece ili Sabica.
Ne znam koji je argument da se potencira da je pojacanje.

Ima on sanse, ali daleko da je on Zelju pojacao na bilo koji nacin.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 dec 2023, 17:50

19 dec 2023, 16:03
@zeljovolimte, to sto pricas je naknadna pamet, realno.

Da nismo doveli Krpica, Aru, Ovcinu, Cosica oci bi se kopale. Selimovic ima dobar CV, a Boljevic jos bolji. Rustemovic gdje god je bio igrao je koliko - toliko a kod nas panj iz udzbenika. Mulalic isto korektan CV.

To sto mi ne licimo na ekipu koja zasluzuje da igra u ovoj nasoj kukuruz liZi je deseta prica i rezultat vise faktora o kojima sam vec pisao ( svadja medju pickicama oko premija, trener koji je to dopustio i nije reagovao, SD ista prica, uprava koja je isla na vracanje dugova, stednju na platama igraca i pogrijesila, los kondicioni i kao slag a tortu konstantno karanje od strane sudija ).
Bilo bi sigurno kopanja ociju, ali to je posao SD. Ne smije klub biti taoc tamo nekakvog ljubitelja Krpica ili Mulalica.

Nista licno protiv nekog od pojacanja, sretniji bih bio kad bih imao sta lijepo za njih napisati.
Jadovi od prvog do zadnjeg.
Odgovornost SD je sve oko treenra, stanja u ekipi..

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 19 dec 2023, 17:51

Bojudaosinebu je napisao/la:
19 dec 2023, 17:35
Evropa raspodjeljena prije pola godine ne pisi vise gluposti, i ovo od Amira Boga pitaj kad ce i kako i kolko
Jel se pravis ili ne citas? Tek trebaju da legnu,mozda jesu raspoređene,ali legle nisu.
Fk Željezničar.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2023, 17:53

Daj ba jarane pa vi zaboravljate kakve dobre igrace je imao Zeljo.
Kakav lagani al-dzaber iako moze biti nesto od njega ako stavi kamenja u dzepove jer je previse lagan.

Cim je nama bordo duksa meka najbolji igrac, onda znas koliko je sati paša moj.

Bem ti zemberek druze pa mi smo (igracki) ko ofajla ispod mosta izlapila ko kisela.

Pizdulini od igraca cast pojedincima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 19 dec 2023, 18:01

Pa cemu spominjanje evrope i para onda kad ih nema. Idalje imaju da se uplacaju dugovi i reprogami, imas tekuce troakove koje moras placati. Treba ti 150 200 hiljada da se kutarises ovih taraba iz ekipe najmanje, nece niko onako otici, pa treneru ai moro platit 50 hiljada kad je otiso.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 dec 2023, 18:12

MocMahale444 je napisao/la:
19 dec 2023, 17:53
Kakav lagani al-dzaber iako moze biti nesto od njega ako stavi kamenja u dzepove jer je previse lagan.

Bem ti zemberek druze pa mi smo (igracki) ko ofajla ispod mosta izlapila ko kisela.

Ma ljudi ko da su od jucer Zelju poceli gledati.

Samo dokaz da ti je Meka faktor u ekipi je dokaz da smo odron. Lik prosle godine bio klupa.. sad kapiten.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 19 dec 2023, 18:13

Hansestadt je napisao/la:
19 dec 2023, 15:20
VeteranSA je napisao/la:
19 dec 2023, 15:17
zeljovolimte je napisao/la:
19 dec 2023, 14:52
Za dva prelazna roka ne pogoditi ni sa jednim igracem u najgoroj ligi u svijetu je stvarno umijece.

Krpic, Hodzic (spic), Drljo, Jasarevic, Rustemovic, Turanjanin, Alyson, Cosic, Dubackic, Selimovic, Boljevic, Ovcina, Mulalic, AlJaber, Biber, izbori trenera Basic i Hakim..

Obraz svaka cast lazni sportski direktore :tokralju:
Realno svršavali smo na Krpu, Aru, Ovčinu, Ćosića, Mulalića, Selimovća, Boljevića...i naravno na modernog trenera Bašića. Bekriću najviše zamjeram naivnost i "zaletanje" oko ugovora Hodžića i Santosa. To je poslijedica totalnog neiskustva i neznanja. I na kraju nije pištoljem tjetao trenera da odobri potpis svih igrača koji su dovedeni. Bašić je to odobrio sve.
Upravo tako, pogrijesio je zbog neiskustva u komunikaciji vezano za Hodzica i Santos. Trebao je samo reci da se ne zna hoce li ostati, i zavrsiti sa pricom, posto realno takvi igraci nemaju sanse da ostanu neovisno ko pregovara sa nase strane. Samo mi je smijesno kad neko kaze uci se na Zelji. Hm hm, pa ko se to ne uci? Ucio se Cenan, ucio se Papac, Amar Osim i ne znam ko je jos bio odgovoran doveli nam Mustafu Mujezinovica i to platili Velez. Zamisli to, nemas fakticki za kifle, a kurcis se nesto i placas obestecenje za prosjecnog igraca. Samo je smijesno da se to isti ljudi sada opet izmedju sebe prepucavaju kako bi oni bolje uradili a nemaju kinte u dzepu. Svi bi se da igraju a kad ih pitas odakle lova, niko nema odgovora.
Nije klub ništa za Mustafu platio,nego jedan prijatelj kluba(oko 10.000),a porediti Mustafu sa ovim trenutačnim je smiješno.Što igrački što karakterno.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 19 dec 2023, 18:19

19 dec 2023, 15:55
Pablo11 je napisao/la:
19 dec 2023, 15:50
19 dec 2023, 15:48

Koliko znam uzeli smo kredit da isplatimo pickicama premije i ta prica. Pare od Europe kada dodju ce zatvoriri kredit ( tako sam cuo, nisam dalje kopao i pitao ). Pare od Amira su ciste, al ih jos uvijek nema. Turci, stare varalice
Tako je,ali uglavnom nisu legle odmah poslije Borca. Nista specijalno bit ce para za pojacanja.
Nisu legle poslije Borca ali smo na osnovu tih para od Europe uzeli kratkorocni kredit u banci da isplatimo pickice i sve to e desilo poslije tekme sa Borcem i prije tekme protiv Posusja. Od tada je i krenuo nas sunovrat.

**** li im pleme retardirano
Upravo
Brohra ribo se...

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 19 dec 2023, 18:22

jointunija je napisao/la:
19 dec 2023, 18:13
Hansestadt je napisao/la:
19 dec 2023, 15:20
VeteranSA je napisao/la:
19 dec 2023, 15:17

Realno svršavali smo na Krpu, Aru, Ovčinu, Ćosića, Mulalića, Selimovća, Boljevića...i naravno na modernog trenera Bašića. Bekriću najviše zamjeram naivnost i "zaletanje" oko ugovora Hodžića i Santosa. To je poslijedica totalnog neiskustva i neznanja. I na kraju nije pištoljem tjetao trenera da odobri potpis svih igrača koji su dovedeni. Bašić je to odobrio sve.
Upravo tako, pogrijesio je zbog neiskustva u komunikaciji vezano za Hodzica i Santos. Trebao je samo reci da se ne zna hoce li ostati, i zavrsiti sa pricom, posto realno takvi igraci nemaju sanse da ostanu neovisno ko pregovara sa nase strane. Samo mi je smijesno kad neko kaze uci se na Zelji. Hm hm, pa ko se to ne uci? Ucio se Cenan, ucio se Papac, Amar Osim i ne znam ko je jos bio odgovoran doveli nam Mustafu Mujezinovica i to platili Velez. Zamisli to, nemas fakticki za kifle, a kurcis se nesto i placas obestecenje za prosjecnog igraca. Samo je smijesno da se to isti ljudi sada opet izmedju sebe prepucavaju kako bi oni bolje uradili a nemaju kinte u dzepu. Svi bi se da igraju a kad ih pitas odakle lova, niko nema odgovora.
Nije klub ništa za Mustafu platio,nego jedan prijatelj kluba(oko 10.000),a porediti Mustafu sa ovim trenutačnim je smiješno.Što igrački što karakterno.
Svako ima itekako fula. Mozes staviti ucinak bilo koga ko se pitao za sportska pitanja unazad vise godina. Sad sto ti nesto izgledalo bolje sa distance to je druga stvar. Od jednom postade kapiten, hey kapiten Mustafa igracina. Sta cemo sa najavljenim talentima Mehicem i Subasicem? Ja ne znam da se negdje igrac koji je nastupao za nas negdje drugo dokazao osim Juricica. Jednostavno, kad nemas love onda nema ni igraca. Eh sad nas paradoks je taj, sto bi svako da pametuje, da se nesto pita, a kad ga pitas odakle lova, kako finansirati nema niko odgovora. Ali to nije bitno, bitno je reci ko je slabije uradio, kao ovdje se moglo bolje. Da ponovimo, bez love nema nista. Moze se ko Bekricu da ti se nekad posreci sa Santosom i Hodzicem.., ali da nesto u kontinutetu stvaras bez finansija tesko. Ovo vazi za bilo ko da se prihvati te funkcije.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2023, 18:25

zeljovolimte je napisao/la:
19 dec 2023, 18:12
MocMahale444 je napisao/la:
19 dec 2023, 17:53

Ma ljudi ko da su od jucer Zelju poceli gledati.

Samo dokaz da ti je Meka faktor u ekipi je dokaz da smo odron. Lik prosle godine bio klupa.. sad kapiten.
Brane (ne)rad uprave, kratko i jasno.
Dal su neka rodbina ili pokusavaju se ulizati za bolje sutra.
Ovi igraci su najveci problem, pa tek onda ostali lancani problemi.

Ja razumijem to ali braniti Bekrica zivotom a ptica na grani zna da nije za tog posla i samo sebe srozava s tim sto obavlja funkciju o kojoj nema blage veze.

Svega mi sam gotivio Bekriju sve dok nije poceo se baviti ovim poslom sad lipa ga jebla.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 19 dec 2023, 18:39

25godina dajem,kupujem,pomazem i da mi vracaju ovako ?? Nece da moze..
U januaru ce poslati poruku i e-mail za produzenje,nema,dosta je bilo...
Mater mu jbem Igman,Gosk,Zvijezda,Posusije,manji klubovi,sta manji,mi smo misaona imenica za njih,a ljudi se ne ponasaju kao ovi nasi...Pravio sam 700kilometara tamo-vamo,trosio svoj novac krvavo zaraadjen za koga ?? Uzmem slobodan dan,dodjem protiv veleza,potrosim djabe 100km za koga ?? da gledam SU-PKE kako se setaju ? Ma mars vise

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 19 dec 2023, 18:48

Ne sekirajte se.
Sljedeće sezone smo šampioni zasigurno ;)

Vraćamo se u PL

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 19 dec 2023, 18:51

avalPacidoroP je napisao/la:
19 dec 2023, 18:48
Ne sekirajte se.
Sljedeće sezone smo šampioni zasigurno ;)

Vraćamo se u PL
1 Lige Federacije :D

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 dec 2023, 18:59

frenky1991 je napisao/la:
19 dec 2023, 18:39
Mater mu jbem Igman,Gosk,Zvijezda,Posusije,manji klubovi,sta manji,mi smo misaona imenica za njih,a ljudi se ne ponasaju kao ovi nasi...Pravio sam 700kilometara tamo-vamo,trosio svoj novac krvavo zaraadjen za koga ?? Uzmem slobodan dan,dodjem protiv veleza,potrosim djabe 100km za koga ?? da gledam SU-PKE kako se setaju ? Ma mars vise
Istina, ja sam Sanjin Lego, i išao si po 700km skupa sa mnom i sa Alijagom na gostovanja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 19 dec 2023, 19:05

19vendetta87 je napisao/la:
19 dec 2023, 18:59
frenky1991 je napisao/la:
19 dec 2023, 18:39
Istina, ja sam Sanjin Lego, i išao si po 700km skupa sa mnom i sa Alijagom na gostovanja
U hulahopkama ste išli priznaj !
Raja vas zaebavala da izgledate ko ekonomi !

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.