HahahEvolution87 je napisao/la:takodjee hahahEdin.- je napisao/la:Ako prodje russ ima jos lebron i wade za pare
ma svima isti tiketi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni treba SAS-OKC over 193 pa cekam ovu dvojicu over

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HahahEvolution87 je napisao/la:takodjee hahahEdin.- je napisao/la:Ako prodje russ ima jos lebron i wade za pare
ma svima isti tiketi
pa da, russ, melo, wade i lbj.Evolution87 je napisao/la:takodjee hahahEdin.- je napisao/la:Ako prodje russ ima jos lebron i wade za pare
ma svima isti tiketi
jel to crnac ili bijelacHead je napisao/la:Izgeda ja jedini imam Currya
Imam i ja ali na listicu na 1 KMHead je napisao/la:Izgeda ja jedini imam Currya
To tooozgmiky je napisao/la:neće ni jedan prekoConvicts1988 je napisao/la:miky, počni već za Wade-a i Jamesa![]()
![]()
zgmiky je napisao/la:jel to crnac ili bijelacHead je napisao/la:Izgeda ja jedini imam Currya![]()
sorry bojler kralju
To onaj što si prepisao? Ide zasadConvicts1988 je napisao/la:James, Wade, Paul, Curry
Nagazio trojku.EdoMajka je napisao/la:Sto smanjise westbrooka na 15 hahaha ?
Da da, tvoj kraljuClutch je napisao/la:To onaj što si prepisao? Ide zasadConvicts1988 je napisao/la:James, Wade, Paul, Curry
Pregledale sudije onaj ludi šut, bila je ipak dvica a ne trica..EdoMajka je napisao/la:Sto smanjise westbrooka na 15 hahaha ?
ma džabe se ložite nema od toga ništa neće biti dobitniConvicts1988 je napisao/la:Da da, tvoj kraljuClutch je napisao/la:To onaj što si prepisao? Ide zasadConvicts1988 je napisao/la:James, Wade, Paul, Curry![]()
Na drugom bi cekao, James, Curry, Griffin i pobjeda Cleveland
mojne ba tako pričati, ipak se vraća u majami i fajtat će se sa wejdom, nema šanse da ostane ispodHead je napisao/la:Bojim se da ce James biti veceras kvarnjak i povaliti nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.