RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

FSB

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la FSB » 29 jul 2019, 23:50

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:17, ukupno mijenjano 1 put.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 30 jul 2019, 16:59

Zoom088 je napisao/la:
Mramic24 je napisao/la:Tamo negdje oko 6 kola , posjeta ce vam pasti na 1000 po tekmi ,, to je ono sto sam vam govorio da ce posjeta uvijek biti bolja kad se borite za PL , nego kad ste sredina tebele u PL (ako i budete uopste sredina) , tek se sad vidi razlika kvaliteta ekipa u prvoj ligi i pl ... niste trebali izgubiti zadnju tekmu ali eto vise nesrece nego neznanja , sretno vam dalje pozz iz Bihaća
Tamo negdje oko 6. kola ce svima pasti posjeta. Vrijeme je godisnjih odmora, dijaspora je tu, slucajni prolaznici...Kada prodje sezona godisnjih odmora i kada se vremenske prilike pogorsaju na svakom ce stadionu biti manje gledalaca.
Ne znam da ste prosle sezone imali ispod 3000 , tako da ne pije vode to "vrijeme" ... Volio bih da grijesim , ali ista vam je sudbina kao i tuzlanskoj Slobodi kad je usla ... Uvijek bi izabrao pun stadion i euforiju u federalki , nego 500 gledaoca u PL...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 jul 2019, 17:03

Mramic24 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
Mramic24 je napisao/la:Tamo negdje oko 6 kola , posjeta ce vam pasti na 1000 po tekmi ,, to je ono sto sam vam govorio da ce posjeta uvijek biti bolja kad se borite za PL , nego kad ste sredina tebele u PL (ako i budete uopste sredina) , tek se sad vidi razlika kvaliteta ekipa u prvoj ligi i pl ... niste trebali izgubiti zadnju tekmu ali eto vise nesrece nego neznanja , sretno vam dalje pozz iz Bihaća
Tamo negdje oko 6. kola ce svima pasti posjeta. Vrijeme je godisnjih odmora, dijaspora je tu, slucajni prolaznici...Kada prodje sezona godisnjih odmora i kada se vremenske prilike pogorsaju na svakom ce stadionu biti manje gledalaca.
Ne znam da ste prosle sezone imali ispod 3000 , tako da ne pije vode to "vrijeme" ... Volio bih da grijesim , ali ista vam je sudbina kao i tuzlanskoj Slobodi kad je usla ... Uvijek bi izabrao pun stadion i euforiju u federalki , nego 500 gledaoca u PL...
Ni jedna tekma nece ove godine imati sigurno ispod 1700 gledalaca,a mozda ni ispod 2 milje vjeruj nam. Cijene navijaci svi sto radi se oko kluba i svjesni smo svi da ne moze sve odjednom, izuzev nekolicine budala koje hoce sve preko noci. 20 godina smo cekali da se nesto pozitivno pocne desavati u i oko Veleza, i par poraza nas nece poremetiti, kako mnogi prognoziraju.
Samo lagano aBd :) :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 jul 2019, 17:22

Mramic24 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Iskreno prijatelju ja ne bi, vise volim da se sekiram zbog Zrinjskog, Mladosti nego zbog Gorazda i slicnih ekipa u federalnoj bez ikakvog omalovazavanja istih. Kako god u PLBIH je skoro svako kolo derbi sa nekim, tako da je mnogo zanimljivije nego u federalnoj, ako nista napatili smo se dovoljno u federalnoj tako da mi je te lige i euforije u njoj preko glave. Sto se tice posjete u PL, razumljivo je da ljude privlace rezultati i bez istih rezultata nijedan klub u nasoj ligi ne moze ocekivati vecu posjetu ili posjete konstantno na utakmicama tokom jedne sezone. Misljenja sam da bi trebali zadrzati posjetu koliko toliko u normali, a da ne dozivi toliki pad, vjerovatno ce ubrzo biti u pogonu Manev i Urdinov tako da smo sa ta dva igraca u startu iskusniji i kvalitetniji 20-30%.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 jul 2019, 17:35

Mramic24 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
Vidi buraz, ja sam ti naveo samo par faktora koji uticu na smanjenje posjete na svakom stadionu kod nas. To su fakti i bespredmetno je raspravljati o njima. Normalno je da rezultati uticu na posjecenost utakmica, ali mislim da u slucaju Veleza to nije presudni faktor (vec je @Nekoizmostara napisao o cemu se radi). Uostalom, ne tvrdim nista. Ja se nadam da grijesis i tu bih zavrsio pricu o posjecenosti ako je ikako moguce.
Moje su pretpostavke (i nadanja) da ce tribine i u narednom kolu biti ispunjene do posljednjeg mjesta jer ce ovo biti prijelomna utakmica za Velez a pobjeda je svakako imperativ. Svi zele svjedociti prvoj pobjedi i "probijanju leda" u ovoj povratnickoj sezoni.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Litmanen
Kontakt:

Post Postao/la Litmanen » 30 jul 2019, 18:01

Zoom088 je napisao/la:
Ne znam da ste prosle sezone imali ispod 3000 , tako da ne pije vode to "vrijeme" ... Volio bih da grijesim , ali ista vam je sudbina kao i tuzlanskoj Slobodi kad je usla ... Uvijek bi izabrao pun stadion i euforiju u federalki , nego 500 gledaoca u PL...[/quote]

Vidi buraz, ja sam ti naveo samo par faktora koji uticu na smanjenje posjete na svakom stadionu kod nas. To su fakti i bespredmetno je raspravljati o njima. Normalno je da rezultati uticu na posjecenost utakmica, ali mislim da u slucaju Veleza to nije presudni faktor (vec je @Nekoizmostara napisao o cemu se radi). Uostalom, ne tvrdim nista. Ja se nadam da grijesis i tu bih zavrsio pricu o posjecenosti ako je ikako moguce.
Moje su pretpostavke (i nadanja) da ce tribine i u narednom kolu biti ispunjene do posljednjeg mjesta jer ce ovo biti prijelomna utakmica za Velez a pobjeda je svakako imperativ. Svi zele svjedociti prvoj pobjedi i "probijanju leda" u ovoj povratnickoj sezoni.[/quote]
To probijanje ce da saceka drugu priliku, uvjerit ces se i sam

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 30 jul 2019, 18:26

A ne znam zasto ovi "GOSTI" na ovoj temi nasu iducu utakmicu predstavljaju kao najbitniju do sad ? Jos 31 kolo ostalo do kraja,pojacanja dolaze Fajke se vraca samo opusteno i bez ikakvog pritiska momci :)
#musvdg

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 jul 2019, 18:37

Litmanen je napisao/la: To probijanje ce da saceka drugu priliku, uvjerit ces se i sam
Celik dobra iskusna fizicki i kondiciono spremna ekipa, jedan od najvecih derbija u nasoj ligi. Dobro odigrali protiv Sarajeva, barem sto sam upratio. Medutim sa ponovljenom igrom kao protiv Zrinjskog se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Uzmi jos u obzir da se Fajic vraca u nase redove, te da ce neke od prilika koje se ukazu biti kaznjene, sto nazalost protiv Zrinjskog nije bio slucaj. Sretno od 4 kola :)

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 30 jul 2019, 18:51

nekoIzMostara je napisao/la:
Litmanen je napisao/la: To probijanje ce da saceka drugu priliku, uvjerit ces se i sam
Celik dobra iskusna fizicki i kondiciono spremna ekipa, jedan od najvecih derbija u nasoj ligi. Dobro odigrali protiv Sarajeva, barem sto sam upratio. Medutim sa ponovljenom igrom kao protiv Zrinjskog se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Uzmi jos u obzir da se Fajic vraca u nase redove, te da ce neke od prilika koje se ukazu biti kaznjene, sto nazalost protiv Zrinjskog nije bio slucaj. Sretno od 4 kola :)
Kako su spremni kad su obe utakmice pali u 60min? Cak i na njihovoj stranici kluba mozes vidit da su nezadovoljni fizickom spremom

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 jul 2019, 18:59

Mostarwolf1981 je napisao/la:
Kako su spremni kad su obe utakmice pali u 60min? Cak i na njihovoj stranici kluba mozes vidit da su nezadovoljni fizickom spremom
Prvu tekmu nisam gledao, a ono sto sam protiv Sarajeva gledao od 70 do 90 minute nisam tako stekao dojam. Volio bi da sam pogrijesio, ne pratim drustvene mreze i komentare po njima. :bih:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 30 jul 2019, 19:13

Bilo kako bilo, ovo je must win utakmica

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 30 jul 2019, 19:20

Neka bude fer i pošteno, pa ko koga :bih: Za mene je i bod dobar dole .

Jel se zna gdje ćemo biti smješteni na stadionu, jer neće nas doći baš mali broj. Lijep pozdrav, poseban za pastrmku starokana :lol: :thumbup:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 30 jul 2019, 19:26

Convicts1988 je napisao/la:Neka bude fer i pošteno, pa ko koga :bih: Za mene je i bod dobar dole .

Jel se zna gdje ćemo biti smješteni na stadionu, jer neće nas doći baš mali broj. Lijep pozdrav, poseban za pastrmku starokana :lol: :thumbup:
Vjerovatno ce biti odvojen dio za vas na VIP tribini gdje bi se trebale skinuti stolice ukoliko ne naprave montaznu tribinu a sumnjam u to. Mozes vidjeti slike protiv Sarajeva kup kada smo igrali , tu su bili smjesteni

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 30 jul 2019, 19:30

Mostarwolf1981 je napisao/la:
A sirokom zabili u 70 i jos ih stisli nisu prisli jos jednom u 90 nasom greskom .Procitaj izjave i naseg i njihivog trenera poslije tekme .Protiv sarajeva drzat onakav presing nije niko nikad uspio dobrih 30 min a sarajevo je level iznad svih.
Pametuje onaj kojem je mrtva mladost dala 3 komada i ima 0 bodova .Fudbal je nepredvidiv i svasta moze bit u subotu ali realno vi ste nivo ispod nas kao sto smo mi ispod sarajeva pozz i neka pobijedi ko bude bolji u subotu

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 30 jul 2019, 19:34

Djesi nivo, liga u 5 deka svaka, kakav bola nivo, kakvi su to tripovi. da se zakljuciti po tvojim postovima da si fudbalski a i opcenito vrlo nepismen, hvalis se nekim presinogom 30min, sto niste rijesili utalmicu? Kkasnije vas vile pronosale, sarajevo ssmo radi gedebila nije dobilo, nama sreca u derbiju okrenula ledja, i znaci ni po cemi niste nivo za nas, al bas ni po cemu. samim tim sto jw sarajevo bilo favorit protiv vas, a mi cemo isto biti ti dokazuje da niste nivo nit ista bolja ekipa, sto ne znaci na kraju da ne mozete do 3 boda, al spusti se na zemlju stari, imate 10 mil dugova, evropu cete vidjet samo ako sarajevo dolazilo cesce, a nikad ne znas kad ce turfinu puknut ku.ra.c i da digne sidro.
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 30 jul 2019, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 30 jul 2019, 19:37

Od sirokog je trenutno jaci igman tako da se nemate cime hvalit a i ovi sto im je mrtva mladost zabila 3 gola su ubili tog istog sirokog na pecari a nadam se i vas da vas ohlade pred utakmicu sa zeljom da vas dodje 500 na tekmu :bow:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 jul 2019, 19:39

convict3583 je napisao/la:Fudbal je nepredvidiv i svasta moze bit u subotu ali realno vi ste nivo ispod nas kao sto smo mi ispod sarajeva pozz i neka pobijedi ko bude bolji u subotu
Svaka cast na svemu, Sarajevo jeste klasa za citavu ligu, ostalo je sve stvar nijansi i srece. Ako mislis da ste klasa za nas, onda nisi bas najbolje upoznat sa situacijom u nasoj ligi.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 jul 2019, 19:50

Ne znam cemu gluposti, utakmica moze zavrsiti i 2-0 ili 0-2 to niko ne zna. Celik ima prednost igracku ali Velez je domacin tako da je sve moguce.
Koliko je potrebna pobjeda Velezu toliko je potrebna i Celiku jer mi moramo skupljati po 11-12 000 na stadionu zbog finansijske situacije a to mozemo samo pobjedom u gostima. Ovo su veliki klubovi sa velikom historijom medjusobni duela zato se okanite seljakljuka.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 30 jul 2019, 19:55

Mi prihvatamo da smo nivo/level ispod vas ko sto kazete :lol:
#musvdg

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 30 jul 2019, 19:57

avenija je napisao/la:Ne znam cemu gluposti, utakmica moze zavrsiti i 2-0 ili 0-2 to niko ne zna. Celik ima prednost igracku ali Velez je domacin tako da je sve moguce.
Koliko je potrebna pobjeda Velezu toliko je potrebna i Celiku jer mi moramo skupljati po 11-12 000 na stadionu zbog finansijske situacije a to mozemo samo pobjedom u gostima. Ovo su veliki klubovi sa velikom historijom medjusobni duela zato se okanite seljakljuka.
Ma.ne bola, o kakvom levelu prica ovaj i nivou, naravno da moze zavesit 0 2 i 2 0 al kakav nivo, level, po cemu, bas zato sto je nepredvidivo i ne mozes refi da ste nivo iznad

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []