English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Rolls Royce 
Sad ce doc bega sa statsima i objasnit da nista losiji nego li prosle sezone nistebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 16:47Boga mi kako igramo nemamo prava ništa da kažemo Unitedovcima, puno bolji fudbal i oni igraju od nas.
Daj Bože top4 da se izbori
Arsenal igra kao da oni vode. Fulham ih totalno nadigrao.
kakav je field tilt, sudije?
I ovakav City je na dva boda od vrha, vjerujem da će se dozvati za mjesec-dva i opet nanizati neki ludi niz pobjeda i lagano osvojiti.AlanSmith14 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 16:14Vec u 2. ili 3. kolu sam pisao da City i Arsenal nisu na nivou, iako su nekako pobjedjivali. Sada je to ocigledno.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Marco razvaljuje sa Fulhamom evo treća sezona u nizu, oni su ako se ne varam i sa Emirata uzeli bodove na početku sezone?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Imaju previse polovnjaka u timu da se bore za titulu iako im je historijska sansa uz ovako slab city
Arena je postala smeće ne skida reklamu za vrijeme utakmice. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
nazad na prirodnoj tradicionalnoj poziciji
Protivnici, koje su posljednjih godina redovno mlatili, uzeše ih glat. Desgracia.
Palinja mora preći u jači klub dok još ima vremena.
Palinja mora preći u jači klub dok još ima vremena.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ma ove sezone Liverpool uzima,jednostavno im je sudjeno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Liverpool primio najmanje za sada u PL. Lmao, Klopp je čudo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kadet
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Fulham najbolja londonska ekipa ove sezone izgleda.
Nadam se da Pool moze 'iznenadit' ove sezone, ode sad salah ne znam koliko ce tekmi propustit. Prosli put ksd je afcon bio odlicno su odradili posao dok je falio.
Vjerujem ipak da ce city se dozvat iza nove godine i opet nanizat veci broj pobjeda.
Za arsenal sam rekao, prije ce celsi uzet nego li oni opet titulu. Prosle sezone su izlapili nekad u drugom dijelu sezone a ove imaju jos i LP pored lige. Borba za top4 ce biti
Vjerujem ipak da ce city se dozvat iza nove godine i opet nanizat veci broj pobjeda.
Za arsenal sam rekao, prije ce celsi uzet nego li oni opet titulu. Prosle sezone su izlapili nekad u drugom dijelu sezone a ove imaju jos i LP pored lige. Borba za top4 ce biti
- JayCatwright
- Kontakt:
Čini mi se 4 utakmice da će faliti ako dođu do kraja, jest, prošli put se nije osjetio puno izostanaksoxx je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:04Nadam se da Pool moze 'iznenadit' ove sezone, ode sad salah ne znam koliko ce tekmi propustit. Prosli put ksd je afcon bio odlicno su odradili posao dok je falio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.