engleska nosi grb milana
ovaj novi bi trebao izgledati slicno onom casa milan grbu, sto su nosili cini mi se prije 2 sezone, fuj
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Las Palmas president: "However, I don't know if you know, Milan, Liverpool and Roma want to sign Jese."
Kud otvori spojler u pm [emoji38]rope11 je napisao/la:yebem ti tepsiju, niang je u nekoj tajnoj vezi sa transseksualcem, jos mu kaze da je veca zena nego on/a![]()
![]()
jos joj je valjda prijetio da nikome ne govori, al' ga evo sjeba samo tako.
sad ne znam tacno sta ima medju nogama, pogubio sam se malo u svim tim trans kategorizacijama![]()
a taman jucer pocele price da bi mogao biti niang prodan, da nas malo pogura sa lovom od prodaje
Ne znam šta da mislim, solidan igrač, može proći, možda i solidno rješenje do ljetaLa Repubblica with the bombshell!
They claim it's a done deal for Everton's Gerard Deulofeu (winger) to arrive on a dry loan.
moze igrati i lijevo i desno kriloBeduin je napisao/la:Deulofeu samo moze biti pristojna zamjena Suserici, za sad nista vise. Suso je daleko prodorniji, vise koristi dribling i sut, dok ovaj drugi voli proigravati napadaca. Problem je sto mi slabo igramo na ubacaje, a Lapadula i Bacca bi odlicno znali koristiti takve lopte.
Ne znam sto stavljate Nianga u ovaj kontest kad je Deulofeu striktno desno krilo, koliko ja znam, a Niang se prvenstveno koristi na lijevoj strani i konkurencija je Bonaventuri.
Mozda su mogli ganjati i pravo na otkup Spanca, ako se pokaze kao pristojna zamjena, jer ni Suso nije bio nista posebno kad je tek dosao, a obojica su mladi i perspektivni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.