AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 29 dec 2016, 00:30

to je ustvari grb grada milana koji je stariji nego sama zastava engleske, a i kad se klub oformio prvo su nosili taj grb, tek nekad poslije je promjenjen.

engleska nosi grb milana :kafa:

ovaj novi bi trebao izgledati slicno onom casa milan grbu, sto su nosili cini mi se prije 2 sezone, fuj :zzz: ja sam sto se rih stvari tice tradicionalista, NE MJENJAJ NISTA!
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 dec 2016, 00:35

Realno ovaj sadašnji normalni grb je najljepši mogući, ono Casa sranje i taj grb grada, Engleske ili šta već je smiješan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 dec 2016, 12:07

Dovedeš prosječnog napadača (Adriano) za 8 miliona i pri tome mu daš platu od 4 miliona, a onda ga daš nekom dzaba i pri tome te nije stid reči da si njegovom prodajom uštedio blizu 30 miliona na plati.
Pa jbt nisu sposobni ni eura uzeti za njega fuj fuj fuj

Neki od slobodnih igrača koji bi mogli biti upgrade našoj ekipi: Branislav Ivanović,Pablo Zabaleta, Yaya Toure i Santi Cazorla.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 dec 2016, 13:45

Ivanovic kiksara, Cazorla i Zabaleta teze povrijedjeni. Vala ne treba ni svakakav otpad dovoditi kad vec nemas, a i ima daleko boljih igraca koji bi se mogli isposlovati, sto oni naravno nece uspjeti jer su nesposobni. :roll:

Bas sinoc gledam spisak onih sto su pusteni besplatno, to su sve igraci koji su imali plate po 3+ miliona i koji su ih boga oca kostali u totalu dok su bili tu, a pusteni su besplatno, iako se makar i onaj simbolicni milioncic mogao uzeti jer bolje ista nego nista. Ali nema toga kod njih, yebo ih hljeb nesposobni.
I ovaj Galiani je toliko qrcu za usi pao da se posrao na sav svoj prijasnji uspjeh, tj. sad je isplivala na vidjelo njegova stvarna nesposobnost kada vise nisi klub u koji svi trceci dolaze kad ih zovnes i kad je budzet uveliko srezan.... yebem li ti mater, svako moze biti dobar menadzer kad imas love, hajde sad pokazi svoje umijece al' jok, taj vise ni pisljivog igraca ne zna prodati nego nastima tako da mu jos i platu moras nastaviti placati pored svega. :facepalm:

Uglavnom, nema ni od ovog merkata nista, kita od ovce. :puke:
Kinezi ne mogu nista jer nisu ovlasteni, Berluskonija boli qrac jer zna da ce za par mjeseci klub biti neciji druga briga tako da ne vidi svrhu trositi svoj novac i to je to, neka im je bog na pomoci.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 29 dec 2016, 14:49

Las Palmas president: "However, I don't know if you know, Milan, Liverpool and Roma want to sign Jese."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 dec 2016, 03:32

yebem ti tepsiju, niang je u nekoj tajnoj vezi sa transseksualcem, jos mu kaze da je veca zena nego on/a :tokralju: :tokralju:
jos joj je valjda prijetio da nikome ne govori, al' ga evo sjeba samo tako.

sad ne znam tacno sta ima medju nogama, pogubio sam se malo u svim tim trans kategorizacijama :think:
ova desno :rol: :rol:

slika

a taman jucer pocele price da bi mogao biti niang prodan, da nas malo pogura sa lovom od prodaje :mrgreen:

FORZA MILAN !

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la Derdiyok » 30 dec 2016, 03:46

rope11 je napisao/la:yebem ti tepsiju, niang je u nekoj tajnoj vezi sa transseksualcem, jos mu kaze da je veca zena nego on/a :tokralju: :tokralju:
jos joj je valjda prijetio da nikome ne govori, al' ga evo sjeba samo tako.

sad ne znam tacno sta ima medju nogama, pogubio sam se malo u svim tim trans kategorizacijama :think:
ova desno :rol: :rol:

slika

a taman jucer pocele price da bi mogao biti niang prodan, da nas malo pogura sa lovom od prodaje :mrgreen:
Kud otvori spojler u pm [emoji38]
® GONGASHI POWERHOUSE ®

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 dec 2016, 08:52

Dobra mala :urnebes: :urnebes:

Yebo nanu svoju, jedva čekam da ga se riješe. Al kreten kriminalno igra pa je to haman nemoguća misija.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 30 dec 2016, 12:30

La Repubblica with the bombshell!

They claim it's a done deal for Everton's Gerard Deulofeu (winger) to arrive on a dry loan.
Ne znam šta da mislim, solidan igrač, može proći, možda i solidno rješenje do ljeta

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 30 dec 2016, 12:33

Lik nema mjesta u Evertonu a sad će kao kod nas da bude pojačanje, opet bolje on nego mrtvi Niang.

Nadam se da je neka šala priča o razmjeni Gabriel-Storari.

Moram priznati da mi se sviđa Niangova mala :urnebes:
Forza Milan!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 dec 2016, 13:33

Ako su ga doveli kao kratkoročno riješenje i ako će na ljeto konačno uložit u prava pojačanja onda ok. Sama činjenica da je mlad i da je kapiten mlade reprezentacije Španije nešto govori. Možda su ipak trebali posudbu sa pravom otkupa, ko zna možda bude naš drugi Suso.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 dec 2016, 14:10

Tog malog sam gledo par puta prije godinu-dvije i svidio mi se pravo, eh sad ne znam u kakvoj je formi, nisam gledao Everton ove sezone, igra li uopšte

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 dec 2016, 14:29

Triput bolji igrac od Nianga.Bit ce od pomoci u nastavku sezone.Ali mi se ne svidja sto opet prvo uzimaju napadace dok je sredina i dalje najslabiji dio ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2016, 14:34

Deulofeu propada, Everton nije nista posebno, a ne moze tamo da se nametne
uz to je sebican igrac pravo, ne znam bas da je neki upgrade u odnosu na Nianga, u bilo kom smislu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 dec 2016, 14:42

Deulofeu samo moze biti pristojna zamjena Suserici, za sad nista vise. Suso je daleko prodorniji, vise koristi dribling i sut, dok ovaj drugi voli proigravati napadaca. Problem je sto mi slabo igramo na ubacaje, a Lapadula i Bacca bi odlicno znali koristiti takve lopte.
Ne znam sto stavljate Nianga u ovaj kontest kad je Deulofeu striktno desno krilo, koliko ja znam, a Niang se prvenstveno koristi na lijevoj strani i konkurencija je Bonaventuri.
Mozda su mogli ganjati i pravo na otkup Spanca, ako se pokaze kao pristojna zamjena, jer ni Suso nije bio nista posebno kad je tek dosao, a obojica su mladi i perspektivni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 30 dec 2016, 14:47

Beduin je napisao/la:Deulofeu samo moze biti pristojna zamjena Suserici, za sad nista vise. Suso je daleko prodorniji, vise koristi dribling i sut, dok ovaj drugi voli proigravati napadaca. Problem je sto mi slabo igramo na ubacaje, a Lapadula i Bacca bi odlicno znali koristiti takve lopte.
Ne znam sto stavljate Nianga u ovaj kontest kad je Deulofeu striktno desno krilo, koliko ja znam, a Niang se prvenstveno koristi na lijevoj strani i konkurencija je Bonaventuri.
Mozda su mogli ganjati i pravo na otkup Spanca, ako se pokaze kao pristojna zamjena, jer ni Suso nije bio nista posebno kad je tek dosao, a obojica su mladi i perspektivni.
moze igrati i lijevo i desno krilo :)

mi moramo prosiriti ekipu pa makar i tim polovnjacima jer ne vjerujem da mozemo sa ovim rosterom izgurati do kraja sezone...ono sto nas je do sad spasavalo jest da bitni igraci nisu imali duge povrede sto ne znaci da u nastavku sezone nece biti tih povreda...posudbe sa pravom otkupa ovakvih igraca nisu los izbor dok se ne zavrsi posao s kinezima :)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 dec 2016, 14:57

O tome ja citavo vrijeme pricam. Sto nebi tako mogli dovesti i kojeg veznjaka

Sent from my x600 using Tapatalk

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 dec 2016, 16:48

Meni se djasvi taj Delofeu jer je igrac poteza koji driblingom moze nesto napraviti (minus sto zna biti sebican), a takvog profila igraca u ofanzivi nemamo. Nije mi on za klupe (niti vjerujem da bi dosao opet 6 mjeseci grijati klupu), njega ce valjda lijevo gurnuti.
Ionako je posudba bez ikakvih prava i obaveza, ako flopne, samo ga vratis nazad i vozdra. Problem je ako bude dobar, sta onda... :mrgreen:

Sto znaci da ce Jack nazad medju veznjake sto jos dodatno smanjuje sanse da ikog dovedu u vezu :roll: ili eventualno da ce dovesti nekog polovnjaka iz lige ili drvo Felainija, ko zna zbog cega je taj nedavno po Milanu hodao.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 dec 2016, 10:15

Znaci ode Adriano za nekih 2,5mil. A prosle sezone smo mogli dobiti troduplo, bas mi se smucila ova Uprava i jedva cekam da se rijesimo usranog i nesposobnog celavca. Hvala mu za sve ali je i on isprdio i nista dobrog vise ne donosi klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 dec 2016, 11:12

Ja procitah da cemo dobiti 1 mil. Eh gdje je ona anketa da vidimo kako potrositi toliku lovu [emoji2]

Sent from my x600 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []