Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
To Orsato samo kroji i dalje
Cuj nije bilo namjerno... cist crveni bilo namjerno ili neDenno je napisao/la:Meni se čini da nije, jedva ga je takao + nije bilo namjere. Žuti i ništa više od toga.SiamoNoi je napisao/la:Čist crveni.Vecino je je*eni idiot.Samo je nastavio gdje je stao prošlu utakmicu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bit ce slika Mandzine potkoljenice.Denno je napisao/la:Meni se čini da nije, jedva ga je takao + nije bilo namjere. Žuti i ništa više od toga.SiamoNoi je napisao/la:Čist crveni.Vecino je je*eni idiot.Samo je nastavio gdje je stao prošlu utakmicu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- anonymousHD
- Kontakt:
Mogu krast u Italiji.
Gol Coste regularan.
Crveni na prvu nije, ali kad pogledas snimak onda vidis da ga je ipak zasluzio zbog glupog a opasnog poteza.
Sudija je sada propustio svirati cist faul nad Cancelom cini mi se i dati Sandru zuti karton..
Crveni na prvu nije, ali kad pogledas snimak onda vidis da ga je ipak zasluzio zbog glupog a opasnog poteza.
Sudija je sada propustio svirati cist faul nad Cancelom cini mi se i dati Sandru zuti karton..
često se to propušta, te prekršaje ne vidihurem je napisao/la:Gol Coste regularan.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Sudija je toliko na strani Juventusa da je već trojicu kartonirao i pri tome hladno propustio da kartonira Candrevu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la:Sudija je toliko na strani Juventusa da je već trojicu kartonirao i pri tome hladno propustio da kartonira Candrevu.
Koji od 3 zuta kartona nije opravdan?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Svi su opravdani. Za ocjenu 10 sudiji nedostaje samo žuti karton Candrevi te faul nad Sandrom koji je ispao glup, ali je bio.Tritolone je napisao/la: Koji od 3 zuta kartona nije opravdan?
Opaska je bila ovim jadnim trollerima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pokusava ispraviti krivu Drinu al sad je vec gotovoPogba je napisao/la:Sudija je toliko na strani Juventusa da je već trojicu kartonirao i pri tome hladno propustio da kartonira Candrevu.
-
Juventino1995
- Kontakt:
A jel crveni opravdan?Tritolone je napisao/la:Pogba je napisao/la:Sudija je toliko na strani Juventusa da je već trojicu kartonirao i pri tome hladno propustio da kartonira Candrevu.
Koji od 3 zuta kartona nije opravdan?
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako krasti? Hajde da uvedemo VAR i u Evropu da ne bude laznih penala u 93".anonymousHD je napisao/la:Mogu krast u Italiji.
To što sudija vjerovatno ne bi dosudio da je njihov tako nešto napravio ne umanjuje Vecinovu glupost **** mu ženu. Čitavu sedmicu samo razmišljamo o ovoj utakmici i glupan nešto tako uradi i sjebe nam sve koncepcije. Možemo pistat propalo jer ova ekipa nema muda kao dok nas je vodio Mou pa da i sa igračem manje pokažemo zube.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Evo Orsato umalo ne prizna jos jedan gol haha
Sudija je imao par greskica al ove situacije gdje je koristio VAR je ispravno presudio. Nisam siguran, vidio sam samo 1 usporeni snimak, da li je start Barzaljija nad Icardijem bio na granici crvenog kartona?
Il Club più titolato al mondo!
VAR 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
-
Juventino1995
- Kontakt:
Tom logikom umalo ne poništi čist gol Juventusatajger je napisao/la:Evo Orsato umalo ne prizna jos jedan gol haha
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- anonymousHD
- Kontakt:
Može. Ionako su poništili čist gol Iscu.tuzlak1987 je napisao/la:Kako krasti? Hajde da uvedemo VAR i u Evropu da ne bude laznih penala u 93".
Failo si sad opasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.