Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 avg 2012, 20:10

Kakav Lucas i naprijed, Joe je b/b igrač. ;)

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 12 avg 2012, 20:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kakav Lucas i naprijed, Joe je b/b igrač. ;)
150 tekmi, 8 golova manje vise ista statistika ko kod Lucasa . Glupo je diskutovat' koji ce igrat' ofanzivniji kad su isti tip igraca . Ionako i u ovim prijateljskim su Shelvey i Lucas igrali bas kako si ti naveo u formaciji jedan do drugog, ako jedan krene naprijed drugi ostaje nazad i obrnuto..tako da ce i ova 2 to isto radit, tj. obojica ce podjednako bit (bez)opasni za protivnicki gol .
Gore imas Stevena, 3 napadaca i tu se jos prikljucuju bekovi i jedan od ove dvojice..

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 avg 2012, 20:35

Lijepa igra i golovi igraca koji su iste trebali za povecanje samopuzdanja posebno Raheem i Carroll,ovo je Liverpoolov rodjendanskii poklon :mrgreen: ,kad smo vec kod toga od srca hvala svima koji su cestitali na temi ;) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 avg 2012, 20:37

-------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
-------Lucas------Allen------
--Downing-Gerard-Suarez--
--------------Borini-----------
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 12 avg 2012, 20:55

Papci, Carroll ne ide nigdje :)
Walk on, with hope in your hearts.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 avg 2012, 21:18

Sahin is very close to signing..

I also hate to say it looks like Agger will leave, the club are expecting City to come back with an improved offer which could include Johnson..

Also we are stepping up our efforts to sign Walcott..

Thoughts please..

Cheers

Macca
;)

Danas rutinski. Rodgers svoje ideje polako sprovodi u realizaciju. Cekamo debi Allena. Vjerovatno ce poceti sa klupe protiv WBA.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 avg 2012, 21:24

raul-zakon je napisao/la:
fera je napisao/la:@raul-zakon ja ne znam sta je tebi... ja kazem da se borja i allen ne mogu porediti i stojim iza toga, jer borji ne lezi bas stil igre u engleskoj i star je za liverpool a ti ode na neku desetu temu.
Kakvu čovječe desetu temu, samo sam ti odgovorio na svaki tvoj komentar.

Dobio si odgovor i na tu nebulozu da se ta dvojica ne mogu porediti. Dobio si odgovor (istina nešto opširniji) i na konstataciju da su EPL i Liga BBVA sva različita svijeta.

A u zadnjoj rečenici si dobio i odgovor na ovo, pomalo nisko, podbadanje kako "neki od nas" ne shvataju da L'pol ne slaže ekipu za ovu sezonu i da nećete da dovodite stare igrače.

Dakle nisam uopšte skretao sa teme i odg. sam ti na svaku konstataciju u postu. U čemu je problem? :?
hajde ti drug lijeci komplekse negdje drugo, ti ne mozes ni da shvatis o cemu covjek sa tobom razgovara nego umisljas neke stvari. nisi dobar ni sekunde izgleda da si puno bio na suncu ovog ljeta. covjek ti normalno kaze da liverpool pravi ekipu za buducnost ti tu o nekim niskim podbadanjima pricas. evo da ne bi ubuduce umisljao neka niska podbadanja odma cu ti reci nisi normalan, imas probleme neke, necu sa tobom da se raspravljam uopste.
ne moras se truditi da pises odgovor posebno ne neki opsiran jer si na ignore i nece biti procitan.
You are someone else I am still right here

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 12 avg 2012, 21:37

Telegraph.co.uk : Liverpool's wish to play Joe Allen in friendly against Bayer Leverkusen is blocked by Swansea City

Evo zašto Allen danas nije igrao.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 12 avg 2012, 21:49

E svašta, pojedincima sa pdf-a Premier Lige tačno ne smiješ napisati ni riječ oko njihovog presvetog kluba, čak ni pohvalu, a kamo li ne daj Bože kritiku, odmah za oči, odmah te na nož dočekuju.

Odmah idu komentari poput: "liječi komplekse, puno bio na suncu i ostale dječije fore i fazoni.

Tačno moraš viskom tražiti s kim možeš baciti neku normalnu diskusiju na temu njihovog najdražeg kluba.

Strašno !

kako neko ranije reče, jedna polovina ovog foruma je opasno zastranila... :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

AllenLFC
Kontakt:

Post Postao/la AllenLFC » 12 avg 2012, 22:05

Danas smo to obavili u stilu ;) svi su bili na nivou koji se zapravo od njih i ocekuje u svakom susretu ali trebao bih istaci fenomenalnog lucasa bez kojeg vec sad zavisi igra liverpoola ... 5/5 za danas ;) YNWA!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 12 avg 2012, 22:50

Nadam se ovakvoj igri i u prvenstvenim utakmicama i da izborimo više tu j***** LP ! :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 12 avg 2012, 23:14

Dobra igra i drago mi je zbog Sterlinga i Carrolla.

Mislim da Carroll ipak napusta ako neko da 20 mil a izgleda da bi jedino Newcastle to ponudio koliko citam na twiteru. Ako dodju Tello, Sahin i Dempsey imacemo extra tim ali nema onda vise neko ko ce biti Liverpool's number 9.

Izgleda da Rodgers ne gotivi nesto Carrolla ali da mu hoce dati sansu makar pola sezone da se dokaze a jadan nije mogao nista prosle jer su mu samo nabijali ko da je kengur.

Steta bi bila velika da ga prodamo!
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

ahmed96lfc
Kontakt:

Post Postao/la ahmed96lfc » 12 avg 2012, 23:24

Ja sam iskreno zadovoljan sa svime sto je Brendan Rodgers uradio,ako ovako LFC bude igrao u ligi mozemo da zavrsimo u top 4.

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 12 avg 2012, 23:25

Postava za slijedecu sezonu
GK:Reina
CB:Agger
CB:Skrtel
RB:Glen
LB:Enrique
CM:Lucas
CM:Allan
CAM:Gerrard
LW:Downing
RW:Borini/novo krilo
ST:Suarez

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 avg 2012, 23:27

AndyCarrol je napisao/la:Postava za slijedecu sezonu
GK:Reina
CB:Agger
CB:Skrtel
RB:Glen
LB:Enrique
CM:Lucas
CM:Allan
CAM:Gerrard
LW:Downing
RW:Borini/novo krilo
ST:Suarez
zamijeni borinija i suareza jer ce vjerovatno u ravnini igrat allen-lucas-gerrard tako da ce na RW ici Suarez da Gerrard dodje iza njega,al da ovo je dobro i da hoce Ramirez doci pa da ide na mjesto Downinga ni titula ne bi daleko bila
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 avg 2012, 23:27

Neočekivano dobar rezultat, uzevši u obzir utakmice protiv Tottenhama i Rome. Nadam se da će nastaviti u ovom ritmu, drago mi je da je Sterling postigao gol(činu). Prvi put nakon dugo vremena gledamo lijepu igru Liverpoola.
Vidim da se opet Aggerov odlazak spominje. To je vjerovatno najgore što nam se može desiti u ovom momentu, on je u našoj odbrani nezamjenjiv, i mislim da trenutno nijedan nama dostupan stoper ne moze da ga zamijeni, a pogotovo ne onaj anonimus iz Swansea, i ime sam mu zaboravio. Očigledno je ipak da on želi da ostane (tetovaža :mrgreen: ), tako da je ovo očigledno pokušaj Amera da na njemu zarade, ili ga Rodgers baš ne gotivi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 avg 2012, 23:32

[youtube][/youtube]

vidim i "redmen tv" je dobio odobrenje da bude na pressicama. sjećam se prije dvije godine kada su tek počinjali s klipovima, te s tek par stotina fanova na fbu, ali dokazali su da se svaki trud isplati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 12 avg 2012, 23:35

BigAndy je napisao/la:Dobra igra i drago mi je zbog Sterlinga i Carrolla.

Mislim da Carroll ipak napusta ako neko da 20 mil a izgleda da bi jedino Newcastle to ponudio koliko citam na twiteru. Ako dodju Tello, Sahin i Dempsey imacemo extra tim ali nema onda vise neko ko ce biti Liverpool's number 9.

Izgleda da Rodgers ne gotivi nesto Carrolla ali da mu hoce dati sansu makar pola sezone da se dokaze a jadan nije mogao nista prosle jer su mu samo nabijali ko da je kengur.

Steta bi bila velika da ga prodamo!
Vjerovatno bi Borini uzeo taj broj, a drago mi je što čujem da napredujemo za Sahina, a evo sada čitam Liverpool nudi Adama za Dempseya, to bi bilo super, nebi se previše potrošilo a stvorila bi se manja gužva za veznog.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 avg 2012, 23:40

Ne znam sta vi mislite,al po meni je danas Sule bio jedan od losijih.. Potpuno nezainteresovano mi je izgledao (barem u I poluvremenu posto drugo nisam gled'o :mrgreen: ).
ZZ

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 avg 2012, 23:42

Ja se samo nadam da ovi nastupi Sterlinga nece zavrsiti samo na pripremnim utakmicama...Valjda ce dobiti priliku i u EPLu, po zasluzi, sto bi trebalo vrijediti i za ostale...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.