BoltDevil je napisao/la:Hajde Antetokounmpo poludi u zadnjoj četvrtini i ostvari quadruple-double
nije mu puno trebalo
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
BoltDevil je napisao/la:Hajde Antetokounmpo poludi u zadnjoj četvrtini i ostvari quadruple-double
Westbrook, Harden, Durant, Kawhi, Cousins, Lillard, Curry, Paul, Hayward, Gasol, Davis, Griffin (ako bude spreman), Klay, Lavine/Towns/Wiggins, McCollum... Po meni, šanse da vidimo Conleya na AS utakmici su skoro pa nikakve.filip13 je napisao/la:ima li za conleya mjesta na all star tekmi?
Bolji Klay, ima titulu.alemsa je napisao/la:Nikad nisam vidio da je neko imo 53 poena i 17 asistencija... nek neko provjeri sad se zasjelo
I jeste prvi put u historiji NBA, znao sam da je to "nemoguce"..
Ma kakvi Lavine, Towns i Wiggins. Nema šanse da neki od njih vidi allstar.Monolog je napisao/la:Westbrook, Harden, Durant, Kawhi, Cousins, Lillard, Curry, Paul, Hayward, Gasol, Davis, Griffin (ako bude spreman), Klay, Lavine/Towns/Wiggins, McCollum... Po meni, šanse da vidimo Conleya na AS utakmici su skoro pa nikakve.filip13 je napisao/la:ima li za conleya mjesta na all star tekmi?
Vece su sanse da Pachulia zavrsi na all-staru.Kawhi je napisao/la:Ma kakvi Lavine, Towns i Wiggins. Nema šanse da neki od njih vidi allstar.Monolog je napisao/la:Westbrook, Harden, Durant, Kawhi, Cousins, Lillard, Curry, Paul, Hayward, Gasol, Davis, Griffin (ako bude spreman), Klay, Lavine/Towns/Wiggins, McCollum... Po meni, šanse da vidimo Conleya na AS utakmici su skoro pa nikakve.filip13 je napisao/la:ima li za conleya mjesta na all star tekmi?
Probaj oko 17.alemsa je napisao/la:Pa izgleda da nisu medicore k'o sto se ocekivalo. Mozak je Mike zesci za napad a i Brada igra totalno prirodno. Jedino odbrana, koja nije uopste losa ali igra se brzo (zato ce primit dosta poena) i sicaju puno trojki sto znaci tranzicija za drugi tim. Nisam provjeravo ali vjerujem da su oko top 10 defanzivno na 100 posjeda.Kawhi je napisao/la:Vrijeme je vala da izgubite koju. Previše ste se digli iznad ove mediokritet grupe zapada.alemsa je napisao/la:Ide Brada b2b TD
Dere Brada
Sinoć su bili 18. Napreduju.NEZALAGANJE je napisao/la:Probaj oko 17.alemsa je napisao/la:
Pa izgleda da nisu medicore k'o sto se ocekivalo. Mozak je Mike zesci za napad a i Brada igra totalno prirodno. Jedino odbrana, koja nije uopste losa ali igra se brzo (zato ce primit dosta poena) i sicaju puno trojki sto znaci tranzicija za drugi tim. Nisam provjeravo ali vjerujem da su oko top 10 defanzivno na 100 posjeda.
Dere Brada
To a i "two-way"Clutch je napisao/la:Bolji Klay, ima titulu.alemsa je napisao/la:Nikad nisam vidio da je neko imo 53 poena i 17 asistencija... nek neko provjeri sad se zasjelo
I jeste prvi put u historiji NBA, znao sam da je to "nemoguce"..![]()
Sretna Nova ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.