Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Bellerin Tierney i počinju večeras protiv Wolvesa*
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Santi prekucava u Spaniji. Treba ga vratiti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Osim Sake, možete pogoditi prvih 11
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
aBd Xhaka tri autogola i u slucajnom klizecem kod aut linije da polomi Emerija
Kapiten je nezamjenjiv.Brokula je napisao/la:Osim Sake, možete pogoditi prvih 11
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Opet mrtvilo u sredini, Torreira ne igra, Ozil takodjer, Chambers ne pocinje
Kakav debilan potez smo mi uradili sa Luizom, ovaj zalizani mu garant obecao prvih 11 kako god da odigra, yebem li ti mamu masnu
Kakav debilan potez smo mi uradili sa Luizom, ovaj zalizani mu garant obecao prvih 11 kako god da odigra, yebem li ti mamu masnu
Opustite se igramo sa yebenom Villom.
Auba zbija u 89. min za 1:0.
Auba zbija u 89. min za 1:0.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ima li gdje na satelitu prijenosa?
Ozil je umoran.AA23 je napisao/la:Opet mrtvilo u sredini, Torreira ne igra, Ozil takodjer, Chambers ne pocinje
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma ja do Ozila je garant
VGS je napisao/la:aBd Xhaka tri autogola i u slucajnom klizecem kod aut linije da polomi Emerija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Čovjek je baš tvrdoglav. Iz istog razloga se i Arsenu počela spominjati mrtva mati. I ova budala dobro napreduje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
SK i zabranjeni broj
Samo soccerstreams, opet su otvorili u cetvrtak sam gledao na dobrom sajtu preko soccerstreamsa
Samo soccerstreams, opet su otvorili u cetvrtak sam gledao na dobrom sajtu preko soccerstreamsa
Moze i meni link ak ima za sk ak ne bilo kakav
Bice pred tekmu, nisu jos stavili
Ja ne znam na koji način je Mustafi lošiji od ove dvojice botova što igraju svaku utakmicu. O Chambersu da ne pričam. Momak je odradio 2 3 utakmice na odličnom nivou, čak ni gola nismo primili u tim tekmama.
Mogli bi nas penetrirat kod kornera samo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.