Upravu si drug skroz...maliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:58Al najjace sto se ljudi raduju nekom navodnom "bankrotu " RS kao da zive u zimbabveu pa to nece uticati na njih.pola drzave će bankrotirati ali ce federacija dozivjeti preporod i dostici skandinavski standardtersnakvadrat je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:53Tako i kockari kod kamatara, par puta uspiju vratiti dug pa kontaju dobro je, mogu uvijek tako i onda pocne festival. Polako.letsgofighter je napisao/la: ↑04 avg 2023, 08:59
Kasnile plate po 5 dana a frajer napisa 3 mjeseca nismo dobili platu u RS, pa jel moguće da si toliko bolestan !? ima para ljudino, ne brini ti za nas, gora vremena smo mi prošli pa evo nas, svoji na svome ! Takođe ne brini ti ni za Borac, koji je imao najveće uspjehe nećeš vjerovati kad nije bilo ni Vice ni ujaka mu....to što ste nas vi pokušavali godinama unazad ugasiti izbacivanjem u drugu ligu na najpodmuklije načine nije vam uspjelo, vratili smo se i uvijek ćemo biti tu da vam budemo trn u oku....SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TEČE, BORAC ŽIVJEĆE !!!![]()
ja priglupog naroda mati moja.isto tako se raduju kad ispadaju zrinjski i borac kao da će im galatasaraj i besiktas dizati državni koeficijent
![]()
U vecini slucajeva su to ovi kobiljoglavci i pijacari, koji na taj nacin lijece svoje komplekse, a ovi ostali normalniji, podrzavaju i Borac i Zrinjski.
Najgore od svega je kad kazu: " Negatori drzave, okrecu se himnoj" druze... boli me kurrac sto se okrecu, sve dok igraju pod zastavom BiH, ja cu navijati za njih.