BH klubovi u Europi 23/24

lakilone
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la lakilone » 04 avg 2023, 10:11

maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 09:58
tersnakvadrat je napisao/la:
04 avg 2023, 09:53
letsgofighter je napisao/la:
04 avg 2023, 08:59

Kasnile plate po 5 dana a frajer napisa 3 mjeseca nismo dobili platu u RS, pa jel moguće da si toliko bolestan !? ima para ljudino, ne brini ti za nas, gora vremena smo mi prošli pa evo nas, svoji na svome ! Takođe ne brini ti ni za Borac, koji je imao najveće uspjehe nećeš vjerovati kad nije bilo ni Vice ni ujaka mu....to što ste nas vi pokušavali godinama unazad ugasiti izbacivanjem u drugu ligu na najpodmuklije načine nije vam uspjelo, vratili smo se i uvijek ćemo biti tu da vam budemo trn u oku....SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TEČE, BORAC ŽIVJEĆE !!!
Tako i kockari kod kamatara, par puta uspiju vratiti dug pa kontaju dobro je, mogu uvijek tako i onda pocne festival. Polako. :urnebes:
Al najjace sto se ljudi raduju nekom navodnom "bankrotu " RS kao da zive u zimbabveu pa to nece uticati na njih.pola drzave će bankrotirati ali ce federacija dozivjeti preporod i dostici skandinavski standard :urnebes: ja priglupog naroda mati moja.isto tako se raduju kad ispadaju zrinjski i borac kao da će im galatasaraj i besiktas dizati državni koeficijent :urnebes:
Upravu si drug skroz...
U vecini slucajeva su to ovi kobiljoglavci i pijacari, koji na taj nacin lijece svoje komplekse, a ovi ostali normalniji, podrzavaju i Borac i Zrinjski.
Najgore od svega je kad kazu: " Negatori drzave, okrecu se himnoj" druze... boli me kurrac sto se okrecu, sve dok igraju pod zastavom BiH, ja cu navijati za njih.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 avg 2023, 10:14

Razlika je u mentalitetu, pristupu, sistemima, organizaciji i shvatanjima, a ne u parama, ligi ili čelnicima saveza. Klub je taj koji sebi kroji put. Kod naših klubova je sve suprotno od toga.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2023, 10:18

maliboro je napisao/la:
Al najjace sto se ljudi raduju nekom navodnom "bankrotu " RS kao da zive u zimbabveu pa to nece uticati na njih.pola drzave će bankrotirati ali ce federacija dozivjeti preporod i dostici skandinavski standard
Samo vas bankrot može prevaspitati a Federacija bi dobila jeftinu radnu snagu. Taj dan je nikad bliži. Niko više neće obveznice, a i malo onih koji hoće zaračunavaju kamate k'o ulični lihvari. :kafa:

Tik-tak...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 avg 2023, 10:20

Mislio sam da ne može niže i veća bruka za našu ligu od ovih Farana.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 04 avg 2023, 10:27

Shategabri je napisao/la:
04 avg 2023, 10:05
maliboro je napisao/la:
tersnakvadrat je napisao/la:
04 avg 2023, 09:53

Tako i kockari kod kamatara, par puta uspiju vratiti dug pa kontaju dobro je, mogu uvijek tako i onda pocne festival. Polako. :urnebes:
Al najjace sto se ljudi raduju nekom navodnom "bankrotu " RS kao da zive u zimbabveu pa to nece uticati na njih.pola drzave će bankrotirati ali ce federacija dozivjeti preporod i dostici skandinavski standard :urnebes: ja priglupog naroda mati moja.isto tako se raduju kad ispadaju zrinjski i borac kao da će im galatasaraj i besiktas dizati državni koeficijent :urnebes:
A nije glupo mrziti sve što ima naziv Bosna u sebi?
Živjeti u Bosni, a truditi se iz petnih žila da to zaniječeš?

Mislim kad već pričamo o apsurdima i glupostima.
Pa u pravu si.ali moja je poenta da nismo ništa drugaciji.moji upisi samo idu namjerno u kontru ovih jer znam da ih pogadjam u zivac pa volim tjerati u krajnost. A i onda se vidi druga strana koliko je spremna daleko ici tipa onaj sto spominje kiseonik i bebe ili ovaj od jutros sto piše da će manastiri na kosovu biti javni toaleti ili gej barovi itd itd. Sve u svemu treba bježati odavde daleko

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 04 avg 2023, 10:31

04 avg 2023, 09:07
Virtu4l je napisao/la:
04 avg 2023, 09:00
Zar ne reče da radiš u zdravstvu i da ne kasne. :kafa:
Meni u mojoj firmi nije kasnilo niti dan, kliničkom centru jeste, ali klinički centar u BL ima 3,5k zaposlenih i njima je fond kasnio iz tog razloga sa isplatom jer im treba više para za isplatu....uglavnom, 5 dana je kasnila plata, naravno mediji po federaciji su od toga napravili bankrot, klasika :)
Klinicki svaki mjesec 26. Ili 27. plata, ja ne znam otkud ljudima ovakve ideje da kasne plate, tacno zive u nekom paralelnom svijetu :hmmmmm:

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 04 avg 2023, 10:31

maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 10:27
maliboro je napisao/la:

Pa u pravu si.ali moja je poenta da nismo ništa drugaciji.moji upisi samo idu namjerno u kontru ovih jer znam da ih pogadjam u zivac pa volim tjerati u krajnost. A i onda se vidi druga strana koliko je spremna daleko ici tipa onaj sto spominje kiseonik i bebe ili ovaj od jutros sto piše da će manastiri na kosovu biti javni toaleti ili gej barovi itd itd. Sve u svemu treba bježati odavde daleko
kad vakat dođe
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 04 avg 2023, 10:48

Sramotne scene na ulicama Banje Luke - Ori se pjesma o Srbiji, ni riječi o navijačkim hitovima

Kae nek prodju radi kojeficijenta ipak je to klub iz BiH :rol: Bosnjo preposteni naivni

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 avg 2023, 10:49

Arvid je napisao/la:
04 avg 2023, 10:20
Mislio sam da ne može niže i veća bruka za našu ligu od ovih Farana.
Uvijek moze gore i nize :kafa:

Ja samo cekam koja je sljedeca bruka :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 04 avg 2023, 10:51

maliboro je napisao/la:
maliboro je napisao/la:

Ma ja ba ko nas zavadi, svi smo se ubijali, haj da mi popijemo jednu yebo politku, gladni smo na sva tri jezika..

Nikad pameti doc ocm....

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 04 avg 2023, 10:54

Banjaluka i Republika Srpska živjela je za ovakvu utakmicu. Moram biti zadovoljan. Mislim da su momci dali zadnji atom snage. Večeras je počelo sedam novih igrača i prva im je takmičarska utakmica.”

Kao da su igrali protiv Liverpoola ybt.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 avg 2023, 10:59

maliboro je napisao/la:
maliboro je napisao/la:

Ti njima živac, oni tebi...cuko ganja rep.

A gdje bježati?

Bolesnika svugdje ima. Internet je samo omogućio da mogu doći do izražaja.

Stanje na forumu nema žive veze sa realnim životom.
Koševo Zapad

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 avg 2023, 11:13

RollingPaper je napisao/la:
04 avg 2023, 10:54
Banjaluka i Republika Srpska živjela je za ovakvu utakmicu. Moram biti zadovoljan. Mislim da su momci dali zadnji atom snage. Večeras je počelo sedam novih igrača i prva im je takmičarska utakmica.”

Kao da su igrali protiv Liverpoola ybt.
Opet slave poraze :kafa:

Ko Vucko kad je u jednom intervjuu indirektno priznao genocid u Srebrenici. Na pitanje novinarke zasto ga neprizna on odgovara "Zato sto kad bi priznali to, onda bi oni našli jos nesto, da optuze Srbiju i njen narod".

Znaci ima jos grozodejstava njihovih ali nista nepriznaj tako je najbolje :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 04 avg 2023, 11:22

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
04 avg 2023, 01:12
roccosiffredi je napisao/la:
04 avg 2023, 01:08
Niko se neće smijati kao mi Borcu kad, PONOVO, ode u drugu ligu. Jer okreće se kolo sreće :urnebes:
Otići će Vico, mora, takav zakon :rol:
Oni misle da je Vici mandat vjecan :urnebes: Ne kontaju da ce ih citava liga gaziti kad on ode radi svega ovoga. Bukvalno ce za svaku ekipu utakmice protiv Borca biti kao finale svjetskog, silovace ih se na sve nacine, od sudija pa nadalje. Ko zna, mozda on bas tad napravi taj finalni korak ka suicidu :rol:
A izbacivanje Borca iz PL-a na pravdi Boga.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 avg 2023, 11:23

lakilone je napisao/la:
04 avg 2023, 10:09
Svakodnevno se pitamo zbog cega nam je liga u qrcu, kako to klubovi sa Malte, Farskih Otoka itd... Upadaju u grupe, a mi ne mozemo, iako oni ne ulazu nista vise od nas.
E pa razlog je taj, sto nasu ligu sabotiraju njeni celnici, sa nekim svojim glupim pravilima, a ono najgluplje je definitivno to sto su limitirali broj stranaca u jednoj ekipi..
Uzmimo za primjer Želju, kojem najveću razliku pravi Amoah, a ranije je to cinio i Santos, zatim Sarajevo, kojem je najbolji igrac Renan Oliveira, pa onda Borcu ovaj Cortez itd itd...
Zatim, Crvena Zvezda, koja je trenutno u najboljoj formi u regiji i od nje se ocekuje mnogo ove sezone. Razbili su Fiorentinu 5:0 i to su im sve golove dali u prvih pola sata, a pogodite sta.. U prvih 11 je bilo cak 8 stranaca.
Zakljucak je taj, da od domacih igraca nema apsolutno nista, cak ni Englezi ne koriste samo Engleze, a mi kao koristimo ove nase...
+1

Uz to, čelnici Saveza, ali ne samo oni već i domaći “stručnjaci”, bivši igrači zaglavljeni u 80-im itd. konstantno ističu kako ograničen broj stranaca znači razvoj domaćih igrača, dok je istina upravo suprotna. Da biste razvili domaće igrače morate napraviti jak tim. Daću plastičan primjer: Cimirot je u Sarajevo došao iz Leotara na mala vrata. Počeo je igrati na desnom beku. Potpuno neprimjetan dečko. Tek kad se počeo slagati, za naše uslove i za to doba, jak tim i tek kad je uparen sa Jajalom koji je - istini za volju - pretežno šetao u dresu Sarajeva ali i znao povuci kada treba, Cimirot je stasao kao igrač i napredovao do te mjere da je uspio prodati se vani i napraviti vrlo solidnu karijeru. Da to toga nije došlo, da se tim nije ojačao, ostao bi taj neki prosječni i neprimjetniji bh. premijerligaški igrač.

Teorija o masovnosti, odnosno stav da se ograniči broj stranaca, gurne 7-8-9 domaćih igrača u prvih 11 i time se isti lansiraju prosto ne funkcionise. Od tih 7-8-9 igrača eventualno ce jedan ili dva imati potencijal za nešto vise, ali ce biti ugušeni u tom slabom okruženju. Medjutim, odaberi dva najtalentovanija, gurni ih da igraju uz 7-8-9 skupoplacenih stranaca, i dobices dobre igrače. To radi CZ. Nije da ona ne prodaje. Svake godine proda nekoliko domaćih igrača u lige petice, ali ti domaći igrači dosegnu nivo liga petice zahvaljujući činjenici da igraju u dobrom timu.

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 04 avg 2023, 11:24

gruezi je napisao/la:
04 avg 2023, 05:32
maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 00:38
jasta je napisao/la:
04 avg 2023, 00:31
Tegeltija Bobi Rajović: teško je bilo nastupiti bez 4-5 najboljih pojedinaca. Osjetio se nedostatak Gigovića, Kesića, Petrovića, Bilbije i cazinskog ljepotana Kazlagića. Sada nam preostaje da ovaj ojađeni tim Austrije koji je lošiji od Urartua, predstavimo kao da su nivo Salzburga, jer kako drugačije....neka cijela evropa zna da je Kosovo Srbija, a što se tiče BiH, mi je ne volimo i najradije ne bi ni igrali zajedničku ligu, nego isključivo rs. Jedino je problem što nas niko ne bio priznao i razigravali bi sa prvakom Južne Osetije i Abhazije što se tiče međunarodnih takmičenja.
Drug nema veze sto smo ispali. Bitno je da cemo i ove sezone uz pomoc gigovica kesica petrovica bilbije i kazlagica opet izboriti evropu i mozda čak i osvojiti titulu. I sto je jos bitnije vi ćete se citavu sezonu nervirati. Pojescete se od muke. Gledati kako vas pobjedjujemo i kad dobro i kad lose igramo. Praviti kompilacije sudijskih gresaka slati u lozanu gdje će ih vico samo proslijediti u kantu za otpatke.i opet ćete se osjećati nemoćno.mi cemo opet igrati evropu i nek opet ispadnemo. Sve to vrijedi samo da se vi pojedete od muke i slusate nasa skandiranja na prijenosu uzivo.najjace je od svega sto je možete ništa, zaglavili ste s nama u drzavi mi vas bojkotujemo i sabotiramo gdje i kako stignemo i smijemo vam se u facu. I tako su zivjeli sretno do kraja zivota :ljepota:
Prije ce biti da ste vi zaglavili s njima u drzavi...pravoslavno-talibanski San o rusko-srpskom svetu je potopljen u ukrajini I topit ce se sve vise.. toliko dobro vam ide to sabotiranje da vam se broj bukvalno prepolovio za 30 godina.. nekad je bilo 1.4 miliona svetosavaca u bosni danas ima pola od tog broja prosjecne starosti od 50 godina... na kosovu , svetoj srpskoj zemlji vas prakticno vise nema niti ce vas ikada vise biti..kosovo je albanska drzava a oni vasi manastiri ce do 2030te biti pretvoreni u javne wc-ove ili eventualno gay-klubove.. ono malo krezube vlaske sirotinje sto je ostalo na sjeveru kosova ce iselit za bg kroz deceniju pogotovo sad kad su albanci preuzeli I to.vjeruj da se smijemo I mi vama kad gledamo kako vas siptari pisaju po tim tursko-ciganskim njuskama I kako vas pedofili spc seksualno zlostavljaju od malih nogu.. eno I madzari se nesto uskurcili na sjeveru vojvodine a u novi pazar smijete samo pod policijskom pratnjom. Na cetinje vas Pedofilije mora dolazit helikpoterom.
Štga se ti smeješ jado jadni . Smeješ se zbog tuđih uspeha jer svoje nemaš .
Frustracija na max .

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 04 avg 2023, 11:25

pupahava je napisao/la:
04 avg 2023, 10:31
kad vakat dođe
Docee vama vakat :urnebes:

slika

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 04 avg 2023, 11:27

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
04 avg 2023, 08:25
Igrao Borac, odmah se aktivirala krezuba sirotinja da se takmiči u epitetima. 10 KM u džepu i mama plaća internet.

Borac je 5x jači u odnosu na prošlu sezonu, imamo puno bržu ekipu i imamo širinu koja nam je falila. Mi i Zrinjski bi trebali biti mrtva trka do kraja za titulu.
[/quote\]

Vi se ne računate u takmičarskom smislu. Najveći komedijaši trenutno. Uguraju se u evropu pa su reprezentacija rs, pa su Gavrilo, pa su Putinovci, pa je Kosovo Srbija pa Sava sveti, pa Dodik sveti pa sto čuda. Nigdje Borca, kao i obično slavite poraze itd. Nikog nije briga za šta se vi kao borite, van takmičenja ste skroz komedijaši.

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 04 avg 2023, 11:28

04 avg 2023, 09:07
Virtu4l je napisao/la:
04 avg 2023, 09:00
Zar ne reče da radiš u zdravstvu i da ne kasne. :kafa:
Meni u mojoj firmi nije kasnilo niti dan, kliničkom centru jeste, ali klinički centar u BL ima 3,5k zaposlenih i njima je fond kasnio iz tog razloga sa isplatom jer im treba više para za isplatu....uglavnom, 5 dana je kasnila plata, naravno mediji po federaciji su od toga napravili bankrot, klasika :)
Puni su zlobe i pakoštine .
Drugom priželjkuju zlo a sebi se nadaju dobrom . :clap:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 24 gosta.