Slusaj,Susic jeste bio dobar fudbaler,al je kao SELEKTOR amater,kontas ili treba nekoliko puta da napisem ?? Kada ce te razdvojit fudbaler i trener.. Jedno je biti fudbaler,a drugo trener.. On kao selektor nema pojma,jel ti vidis da nama ne ide nikako vec 7 utakmica ???????? Covjek ne zna motivisat igrace,nezna jesul mu igraci spremni,bjezi kada mu se postavi pitanje koje njemu ne odgovara ( znaci kukavica ),jer ne smije odg.na pitanje,pa bjezi..kada Pandza igra u strasnoj formi,sjedi na klupi,kada igraci ne kontaju njegovu taktiku.. Kod igraca nema vise zelje,borbe,kao u proslim kvalifikacijama,Ciro ih je znao motivisat,ali ovaj je ODRON.. Stvarno neznam odakle si ti,kakav si to ti navijac BiH gledas kako repki ne ide,i dalje podrzavas Susica cccc... Pa bolje smo odigrali protiv Portugala u Lisabonu,nego sve njegove dosad tekme..al haj tesko je to shvatit,to je Pap(k)e,legenda BH fudbala,da je neko drugi vec bi trazili da se smijeni,al haj... nicija nije do zore .Alen Škoro je napisao/la:Koje igrace mi imamo? Previse umisljenih zvijezda,opet se vracamo na staro(REALNOST).harry_90 je napisao/la:Normalno da je lose,imamo igrace koji vrijedi kao 3 Albanije,kada smo sa ovim istim igracima dobili Belgiju 2:4,zasto ne bi jednu Albaniju,ah da sad ce krenut prica da je se Belgija tada raspala,itd.. poznate price Susicevih braniocaAlen Škoro je napisao/la:Pape izdrzi!
A vi "strucnjaci" smatra te li bod protiv Albanije u gostima neuspjehom? Nismo Spanija ljudi,spustite se na zemlju.
Mi smo nivo San Marina,koji nikad nigdje bio(od vecih takmicenja EP ili SP) realnosti malo ljudi...
Polako,ni igraci nisu ko sto su nekad bili u repki.Sad ce te reci nema ko motivisati,mozda jeste do toga,al ne vjerujem Pape je znalac jedan kroz jedan.Dodje nam pravi gospodin po prvi put na selektorsku poziciju,Bosnjama ne valja? Naravno navikli na seljakluk...
Sjetite se do prije par mjeseci sta je bilo sa Savezom nije se ni znalo 'ocemo li ucestvovati na ovim kvalifikacijama.
Sve to utice,sve su to neke okolnosti,lahko je sjedit za compom i naprdivati. Pozdravnismo Spanija,niti cemi ikad biti,al ovako prosipat bodove ce nam doci glave sa ovim amaterom od selektora..
Ja jos nemogu da vjerujem da ima ljudi koji brane ovog amatera,stvarno nesto nije uredu,svugdje u svijetu bi nakon 3 meca dobio nogu,al kod on vec sjedi na klupi,sa nekim taktikama,nezna jesul mu igraci spremni ili ne,prica da mozemo na EP,pa odjednom mi nemamo tim za to itd.. Susic i njegove provale,bravo legendo,nemas ti pojma..
Belgiju smo dobili u obje utakmice ziva istina, al' realno gledaju opet kazem - tada su svi bili u izvanrednoj formi(od igraca govorim). Te godine kada smo Belgiju uzeli,Wolfsburg je osvojio titulu,Hoffenheim takodjer bio u strasnoj formi,i mnogi drugi nasi igraci,neki bili jos mladji(tipa Rahimic),ima tu mnogo mnogo faktora...
A stvarno ne znam odakle si ti,jer vidim amaterom smatras najboljeg igraca svih vremena u BiH.Kakav je to odgoj,kultura,razmisljanje?
Nije sto sam navijac Sarajeva,vec realno govorim cinjenice,covjeka kojeg u Francuskoj - Parizu cijene kao velikog prije svega covjeka,pa sportistu,trenera,gospodina. U BiH dodje i ovdje ne valja, jos ga smatras/smatrate amaterom. Odakle vam obraz ljudi? Kakve vas livade odgajaju...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pape je idiot! Kao sto jedan korisnik nedavno rece "covjek teleceg pogleda"Alen Škoro je napisao/la:Koje igrace mi imamo? Previse umisljenih zvijezda,opet se vracamo na staro(REALNOST).harry_90 je napisao/la:Normalno da je lose,imamo igrace koji vrijedi kao 3 Albanije,kada smo sa ovim istim igracima dobili Belgiju 2:4,zasto ne bi jednu Albaniju,ah da sad ce krenut prica da je se Belgija tada raspala,itd.. poznate price Susicevih braniocaAlen Škoro je napisao/la:Pape izdrzi!
A vi "strucnjaci" smatra te li bod protiv Albanije u gostima neuspjehom? Nismo Spanija ljudi,spustite se na zemlju.
Mi smo nivo San Marina,koji nikad nigdje bio(od vecih takmicenja EP ili SP) realnosti malo ljudi...
Polako,ni igraci nisu ko sto su nekad bili u repki.Sad ce te reci nema ko motivisati,mozda jeste do toga,al ne vjerujem Pape je znalac jedan kroz jedan.Dodje nam pravi gospodin po prvi put na selektorsku poziciju,Bosnjama ne valja? Naravno navikli na seljakluk...
Sjetite se do prije par mjeseci sta je bilo sa Savezom nije se ni znalo 'ocemo li ucestvovati na ovim kvalifikacijama.
Sve to utice,sve su to neke okolnosti,lahko je sjedit za compom i naprdivati. Pozdravnismo Spanija,niti cemi ikad biti,al ovako prosipat bodove ce nam doci glave sa ovim amaterom od selektora..
Ja jos nemogu da vjerujem da ima ljudi koji brane ovog amatera,stvarno nesto nije uredu,svugdje u svijetu bi nakon 3 meca dobio nogu,al kod on vec sjedi na klupi,sa nekim taktikama,nezna jesul mu igraci spremni ili ne,prica da mozemo na EP,pa odjednom mi nemamo tim za to itd.. Susic i njegove provale,bravo legendo,nemas ti pojma..
Belgiju smo dobili u obje utakmice ziva istina, al' realno gledaju opet kazem - tada su svi bili u izvanrednoj formi(od igraca govorim). Te godine kada smo Belgiju uzeli,Wolfsburg je osvojio titulu,Hoffenheim takodjer bio u strasnoj formi,i mnogi drugi nasi igraci,neki bili jos mladji(tipa Rahimic),ima tu mnogo mnogo faktora...
A stvarno ne znam odakle si ti,jer vidim amaterom smatras najboljeg igraca svih vremena u BiH.Kakav je to odgoj,kultura,razmisljanje?
Nije sto sam navijac Sarajeva,vec realno govorim cinjenice,covjeka kojeg u Francuskoj - Parizu cijene kao velikog prije svega covjeka,pa sportistu,trenera,gospodina. U BiH dodje i ovdje ne valja, jos ga smatras/smatrate amaterom. Odakle vam obraz ljudi? Kakve vas livade odgajaju...

PAPE I SAVEZ NAPOLJE
- badblueboylivno
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:NEDAJ SE SAFETE!!!

Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 11 okt 2010, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
jessus123 je napisao/la:a jebote,ko telad ste kakva ovdje,kreteni jedni
buji paji mali jessus

- The Prodigy
- Kontakt:
@ jessus123 Post ti je obrisan. Za slijedeći post onakvog tipa slijedi ban. Ovo se odnosi i na ostale koji se ne drze teme i vrijedjaju.
Ja cu biti za to, da Safet napusti kormilo nase reprezentacije kada se sami igraci ne budu slagali sa njegovim nacinom vođenja ekipe. Do tada sam uz selektora i evu ekipu. Sto se tice navijaca ili forumasa, koji nikako ne podnose njega, ali polako i same igrace, ja se ne brinem. Koliko se voli ova ekipa dokazala je utakmica sa Francuzima...
Dobro sam ja rekao, ko podrzava papeta, il je pitar ili nema blage veze!
Nek se pitari ne uvrijede, mislim na pitare koji ga samo zbog toga podrzavaju, a za ove nepitare ono drugo
Meni niko nemoze zabraniti da kazem ono sto mislim!Safet Susic je bio dobar igrac i to je to!Bio je i Maradona najbolji, pa sta je uradio sa reprezentacijom!Jedva se plasiro na svjetsko i popusio od svaba!
Nije mi jasno, vi koji podrzavate papeta, isti ste mi kao i oni fanatikosi koji su pljuvali po ciri kada nas je covjek doveo u baraz!Sta vam je tada smetalo?
Poserem vam se na vasu logiku i vase cinjenice!
Glavna vam je u vezi susica..pa dobar covjek, bio igracina, zivi u parizu, dobio luxemburg!To je sve!
Mene ne zanima kako ce se zvati selektor, i hoce li biti fratar, hodza, gay, lopov ili nesto peto, ja hocu rezultate!
Nek se pitari ne uvrijede, mislim na pitare koji ga samo zbog toga podrzavaju, a za ove nepitare ono drugo

Meni niko nemoze zabraniti da kazem ono sto mislim!Safet Susic je bio dobar igrac i to je to!Bio je i Maradona najbolji, pa sta je uradio sa reprezentacijom!Jedva se plasiro na svjetsko i popusio od svaba!
Nije mi jasno, vi koji podrzavate papeta, isti ste mi kao i oni fanatikosi koji su pljuvali po ciri kada nas je covjek doveo u baraz!Sta vam je tada smetalo?
Poserem vam se na vasu logiku i vase cinjenice!
Glavna vam je u vezi susica..pa dobar covjek, bio igracina, zivi u parizu, dobio luxemburg!To je sve!
Mene ne zanima kako ce se zvati selektor, i hoce li biti fratar, hodza, gay, lopov ili nesto peto, ja hocu rezultate!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Evil Genius
- Kontakt:
ovo bi volio vidjetMOZAK je napisao/la: . . . Mene ne zanima kako ce se zvati selektor, i hoce li biti fratar, hodza, gay, lopov ili nesto peto, ja hocu rezultate!
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Moj Safete gdje se ti vrati, pored lijepe Francuske. Dajte Ćiru, Blaža, Mišu pa da vidite kako se igra
Ciro ili Safet, sve je to isto, jer imamo smece od reprezentacije. Pa jel vi stvarno mislite da mi sa ovim igracima mozemo igrati neko vece prvenstvo?
Pa nismo imali velike pobjede vec godinama.
To sto ste se napalili na pobjedu protiv mizerne Belgije je vasa stvar. De shvatite da su Ibisevic & co. samo prosjecni igraci
To sto ste se napalili na pobjedu protiv mizerne Belgije je vasa stvar. De shvatite da su Ibisevic & co. samo prosjecni igraci

Znate li zašto nismo imali sreće protiv Albanije?
Zato što sreća prati hrabre, a on se ko **** usro poslije primljenog gola, povuk'o se i čuvao 1:1. E zato nismo imali sreće, jer Ćiri nije trebala sreća od 20 šuteva prema golu iz izrađenih akcija narajcanih pasa. On je ima izgovor nakon 3:0 protiv Luksemburga da su se isti povukli i bilo im je teško dati gol...
Pape je jedino uspio iz igrača izvući najgore i po prvi puta da igrači dočekaju da im se zviždi. Kod Ćire se skandirala imena, a kod ovog pljuju i to u samo pola godine.
Zato što sreća prati hrabre, a on se ko **** usro poslije primljenog gola, povuk'o se i čuvao 1:1. E zato nismo imali sreće, jer Ćiri nije trebala sreća od 20 šuteva prema golu iz izrađenih akcija narajcanih pasa. On je ima izgovor nakon 3:0 protiv Luksemburga da su se isti povukli i bilo im je teško dati gol...
Pape je jedino uspio iz igrača izvući najgore i po prvi puta da igrači dočekaju da im se zviždi. Kod Ćire se skandirala imena, a kod ovog pljuju i to u samo pola godine.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Begović, Spahić, Pjanić, Misimović, SalihovićBrnjoo je napisao/la:Ciro ili Safet, sve je to isto, jer imamo smece od reprezentacije. Pa jel vi stvarno mislite da mi sa ovim igracima mozemo igrati neko vece prvenstvo?

Ja više neću pisati na ovoj temi, pošto vidim ne vrijedi se raspravljati sa ovim neznalicama bez ikakvih argumenata, sve je fino navedeno, i previše je dokaza tu da Pap(k)e pojma nema.
SAFETE ODLAZI, NE MUČI NAS VIŠE, PAMETNI LJUDI GDJE STE, STANJE JE KRITIČNO

Begovic rezerva u Stoke-u,Spahic igra u prosjecnom Montpelleru,Pjanic rezerva Gorkufu,Misimovic otisao tamo gdje se ide pri zalasku karijere,stopama Carlosa,Barosa,Lincolna,Salihovic jedan od boljih igraca u prosjecnom Bundesligasu,Ibisevic isto kao i Salihovic,Dzeko ojebina koja nece da potrci za reprezentaciju,dok u klubu ubija itd itd...I sta mi hocemo s ovim kadrom,ljudi su umislili sebi da smo mi velesila,a ustvari smo prosjek.Pa prije smo imali ako ne i bolje igrace,Hibic-Atletico Madrid,Barbarez-Hsv,Baljic-Real,Fener,Galata,Salihamidzic-Bayern,Konjic-Monaco,Derby County...................Klare je napisao/la:Begović, Spahić, Pjanić, Misimović, SalihovićBrnjoo je napisao/la:Ciro ili Safet, sve je to isto, jer imamo smece od reprezentacije. Pa jel vi stvarno mislite da mi sa ovim igracima mozemo igrati neko vece prvenstvo?
To sto ste se napalili na pobjedu protiv mizerne Belgije je vasa stvar. De shvatite da su Ibisevic & co. samo prosjecni igraciovo prosječni igrači, pojma ti nemaš šta govoriš, sve klasa do klase. I ne zaboravi da je jedan takav prosječan igrač srušio halu od Madrida.
Ja više neću pisati na ovoj temi, pošto vidim ne vrijedi se raspravljati sa ovim neznalicama bez ikakvih argumenata, sve je fino navedeno, i previše je dokaza tu da Pap(k)e pojma nema.
SAFETE ODLAZI, NE MUČI NAS VIŠE, PAMETNI LJUDI GDJE STE, STANJE JE KRITIČNO![]()

Rotor Volgograd...
Slazem se sa Susicem da nam je odlucujuci dvomec protiv Rumunije,ako tu osvojimo 4 boda mislim da mso blizu baraza! Pape po meni ima jeidnu zamjerku,jer treba puno bolj epripremiti igrace psihicki pred vazne utakmice... mi smo takvog mentaliteta da nam je to neophodno za dobar rezultat! Cinjenica da je on stavio ofanzivnu taktiku,ali ne razumijem zasto Misimovica nije ranije izbacio iz igre i ubacio Ibricica,i zasto Pandza nije poceo od pocetka,e to su moje jedine zamjerke..
Ovaj Susic nikad nema igracima nista prigovorit. Pa nije moguce da uvjek perfektno odigraju, a nikad ne mogu pobjedit?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovi sto natucaju da imamo ekstra igrace.
Samo jedna stvarcica.
Od dvadesetak pozvanih igraca samo jedan igrac igra u LP.I to i on vise sijedi nego sto igra.
Pametnom dosta.I od takvih vi ocekujete da pobijedi imalo jacu repku.
Uostalom selektori se mjenjali a prodje 14 kurban bajrama od prve i zadnje pobjede nad nekom bas super klasom.
Samo jedna stvarcica.
Od dvadesetak pozvanih igraca samo jedan igrac igra u LP.I to i on vise sijedi nego sto igra.
Pametnom dosta.I od takvih vi ocekujete da pobijedi imalo jacu repku.
Uostalom selektori se mjenjali a prodje 14 kurban bajrama od prve i zadnje pobjede nad nekom bas super klasom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
On jos nije podnio ostavke,sta ceka vise ?? Ah da,da propadnu kvalifikacije..
Ceka neku ponudu turskog treceligasa. Svakako je izjavio da ga repka ne zanima jer ceka neku ponudu iz druge lige Turske. Ta nije dosla i odjednom je bio zainteresovan. I takav nam karakter soli pamet. Pa kad je morao ic u Wolfsburg da bi uvjerio da je Dzeko dobar igrac, onda to valjda dovoljno govori o tome koliko ga je zanimala repka.harry_90 je napisao/la:On jos nije podnio ostavke,sta ceka vise ?? Ah da,da propadnu kvalifikacije..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- bilino polje
- Kontakt:
spahica hoce arsenal sta je to... begovica hoce chelese , a misimovic otiso u galatu za velike pare znaci da vrijedi,dzeku trazi poola evrope ,ibricica hoce svi al 8 miliona je cifra,i ti pricas mi smo prosjecna ekipa ma ti nemas pojma o pojmu jedino sto imamo selektora koji nemoze voditi ni djecu kao selektor za njega je ciro INSITUCIJA i fino cemo ga na bilinom-polju izvizdati kompletan jug a to znaci da mu je u martu kraj ......demir44 je napisao/la:Begovic rezerva u Stoke-u,Spahic igra u prosjecnom Montpelleru,Pjanic rezerva Gorkufu,Misimovic otisao tamo gdje se ide pri zalasku karijere,stopama Carlosa,Barosa,Lincolna,Salihovic jedan od boljih igraca u prosjecnom Bundesligasu,Ibisevic isto kao i Salihovic,Dzeko ojebina koja nece da potrci za reprezentaciju,dok u klubu ubija itd itd...I sta mi hocemo s ovim kadrom,ljudi su umislili sebi da smo mi velesila,a ustvari smo prosjek.Pa prije smo imali ako ne i bolje igrace,Hibic-Atletico Madrid,Barbarez-Hsv,Baljic-Real,Fener,Galata,Salihamidzic-Bayern,Konjic-Monaco,Derby County...................Klare je napisao/la:Begović, Spahić, Pjanić, Misimović, SalihovićBrnjoo je napisao/la:Ciro ili Safet, sve je to isto, jer imamo smece od reprezentacije. Pa jel vi stvarno mislite da mi sa ovim igracima mozemo igrati neko vece prvenstvo?
To sto ste se napalili na pobjedu protiv mizerne Belgije je vasa stvar. De shvatite da su Ibisevic & co. samo prosjecni igraciovo prosječni igrači, pojma ti nemaš šta govoriš, sve klasa do klase. I ne zaboravi da je jedan takav prosječan igrač srušio halu od Madrida.
SAFETE ODLAZI, NE MUČI NAS VIŠE, PAMETNI LJUDI GDJE STE, STANJE JE KRITIČNO![]()
samo celik ale samo celik ale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.