Ovaj put pustiše prenos ipak.tm01hzne je napisao/la:Izgleda (opet) počeli od večeras![]()
Sport i TV
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Sport i TV
A realno sta ce ti SportKlub?TonySosa je napisao/la:Prije da će biti za 5, 6 maraka.mirgerr je napisao/la:Lagano, ne moze odmah sve.TonySosa je napisao/la:Hoće li biti SK u visokoj rezoluciji?
Visoka rezolucija za 5, 6 godina.
Premiership ne pratis, Formulu mozes gledati i na RTLu, NBA na Areni, a Real nemas potrebe gledati na SKu. Bolje ti je da ih gledas samo na Areni.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Da ukinem cardsharing.mirgerr je napisao/la:A realno sta ce ti SportKlub?TonySosa je napisao/la:Prije da će biti za 5, 6 maraka.mirgerr je napisao/la:
Lagano, ne moze odmah sve.
Premiership ne pratis, Formulu mozes gledati i na RTLu, NBA na Areni, a Real nemas potrebe gledati na SKu. Bolje ti je da ih gledas samo na Areni.
Formulu gledam na skysports, tenis na ESPN. Neću valjda slušati Srbe kako komentarišu.
Ako bude opcija za hrvatske komentatore biće dobro, ovi na srpskim su baš loši. Sreća pa su im uzeli NBA.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
I ja se nadam opciji za hr komentatore, prvenstveno zbog NFLa 

Cuj hrvatski

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Treba mu da prati Barcu i gleda najvećeg ikad. Jer u zadnje vrijeme više prati Barcu nego tim za koji navijamirgerr je napisao/la:A realno sta ce ti SportKlub?TonySosa je napisao/la:Prije da će biti za 5, 6 maraka.mirgerr je napisao/la:
Lagano, ne moze odmah sve.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Puno bolje gledat sa hrvatskim fudbal i nflAzpi je napisao/la:Cuj hrvatski![]()
Zamisli gledst utakmicu sa gojkom il viskom

Dje cu slusati hrvate kako se krevelje prilikom izgovaranja imena.
Kae Džou Ejlen
Kae Džou Ejlen

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
NFL ne znam, ali sve ostalo bolje mute nego njihMElloo je napisao/la:Puno bolje gledat sa hrvatskim fudbal i nflAzpi je napisao/la:Cuj hrvatski![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ivković, Bulić i Mihaljević su doktorirali NFL i za mnoge evropske komentatoreAzpi je napisao/la:NFL ne znam, ali sve ostalo bolje mute nego njihMElloo je napisao/la:Puno bolje gledat sa hrvatskim fudbal i nflAzpi je napisao/la:Cuj hrvatski![]()

Stigli su! Na SK2-6 se mijenjaju komentatori, SK1 je zasad samo srpski i fali SKHD 

Evo ja palio nema nistatm01hzne je napisao/la:Stigli su! Na SK2-6 se mijenjaju komentatori, SK1 je zasad samo srpski i fali SKHD

Da li ce ih ubaciti na moja webtv?tm01hzne je napisao/la:Stigli su! Na SK2-6 se mijenjaju komentatori, SK1 je zasad samo srpski i fali SKHD
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Samo 6 kanala?tm01hzne je napisao/la:Stigli su! Na SK2-6 se mijenjaju komentatori, SK1 je zasad samo srpski i fali SKHD
Tu su SK 1-10, SK Golf i EsportsTonySosa je napisao/la:Samo 6 kanala?tm01hzne je napisao/la:Stigli su! Na SK2-6 se mijenjaju komentatori, SK1 je zasad samo srpski i fali SKHD
Jel visoka rezolucija?tm01hzne je napisao/la:Tu su SK 1-10, SK Golf i EsportsTonySosa je napisao/la:Samo 6 kanala?tm01hzne je napisao/la:Stigli su! Na SK2-6 se mijenjaju komentatori, SK1 je zasad samo srpski i fali SKHD
Ovim smajlijem ću ti odgovoriti:TonySosa je napisao/la: Jel visoka rezolucija?

Kod mene nema još. Pojavio se N1, vjerovatno će i SK-ovi. 

RestartujPoligon10 je napisao/la:Kod mene nema još. Pojavio se N1, vjerovatno će i SK-ovi.

- akisarajevo92
- Kontakt:
kakvo pljuvanje po Telemachu jer su im napokon pustili kanale na MojaTV
zanemaricemo da je SK = Telemach
zanemaricemo da je SK = Telemach

Don't believe the hype.