FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Dujmović bi u ovakvoj postavci vrlo lako mogao igrati lijevog stopera, a ova postavka je najbolja i za Delića na lijevoj strani jer bi imao manje defanzivnih obaveza, gdje je najtanji.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Tamam kontam super, gledat cu, kad skonta da i mi igramo u istom terminuL' Imperator je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:47U nedjelju Sloboda - Mladost u direktnom prijenosu na BHT1!![]()

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Pa nemojte igratZenicanin988 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:09Tamam kontam super, gledat cu, kad skonta da i mi igramo u istom terminuL' Imperator je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:47U nedjelju Sloboda - Mladost u direktnom prijenosu na BHT1!![]()
![]()

- L' Imperator
- Kontakt:
AhahZenicanin988 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:09Tamam kontam super, gledat cu, kad skonta da i mi igramo u istom terminuL' Imperator je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:47U nedjelju Sloboda - Mladost u direktnom prijenosu na BHT1!![]()
![]()

A komotno su mogli staviti jednu u "noćnom" terminu. I Tušanj i Bilino imaju reflektore. Valjda je ovako zbog regularnosti, jer su vrlo važne utakmice za sve tri kluba. (Sloboda, MDK, Čelik)
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Zenicanin988 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:09Tamam kontam super, gledat cu, kad skonta da i mi igramo u istom terminuL' Imperator je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:47U nedjelju Sloboda - Mladost u direktnom prijenosu na BHT1!![]()
![]()

Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Koji neprofesionalizam danas na slikanju! Mrsko im se bilo presvlačiti, samo su do pasa uslikani, dok se pojedini nisu nikako htjeli slikati, a među njima i kapiten! 

#samoRudar #zauvijek
Vidim samo 17-18 igraca
Nidje ni imena ni nista
Bezze
Nidje ni imena ni nista
Bezze
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma iznervirali i momka koji vodi stranicu, dobro je išta objavio. Čovjek napustio svoje obaveze koje je imao u Sarajevu, došao dole da to odradi profesionalno, ali jbg.., vidiš kako je završilo.

#samoRudar #zauvijek
E svasta Bgm. Treba tu cvrsta ruka, ipak se radi o imidzu kluba.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Ma ti je naš big Mu kriv. On je trebao reci svi moraju biti u opremi za slikanje ali poznavajuci kao to sve funkcioniše kod nas u klubu ništa me ne čudi.L' Imperator je napisao/la: ↑19 feb 2020, 00:37Ma iznervirali i momka koji vodi stranicu, dobro je išta objavio. Čovjek napustio svoje obaveze koje je imao u Sarajevu, došao dole da to odradi profesionalno, ali jbg.., vidiš kako je završilo.![]()
BTW jesul nam ovo ti novi legea dresovi?!
Za nedjelju nesto ovako probati.
--------------------------Velic----------------------------
Nikolic----Isakovic----Nikolic----Dujmovic
------------------------Mirkov---------------------------
-------------Begic--------------Pezer-----------------
Fanimo---------------------------------------Atajic
-------------------------Maric---------------------------
Ako Nikolić ne bude spreman onda Sadiku. Sloboda će imati problema na bekovism kako i SS piše. Ne bi možda bilo loše nekog bržeg na mjesto Atajica. Mada iskreno meni se svidjelo kako je odigrao Atajic zadnjih par utakmica na krilu.
Mislim da ce ovo biti pravo teška utakmica i treba će nam puno trke u sredini.
Zanimljivo mi je koliko smo utakmica na polusezoni vodili i na kraju usrali. Nadam se da cemo promijeniti tu naviku.
Siroki 0:2 u 3:2
Velez 2:0 u 2:2
Zeljo 0:1 u 2:1
Zrinjski 0:1 u 1:1
--------------------------Velic----------------------------
Nikolic----Isakovic----Nikolic----Dujmovic
------------------------Mirkov---------------------------
-------------Begic--------------Pezer-----------------
Fanimo---------------------------------------Atajic
-------------------------Maric---------------------------
Ako Nikolić ne bude spreman onda Sadiku. Sloboda će imati problema na bekovism kako i SS piše. Ne bi možda bilo loše nekog bržeg na mjesto Atajica. Mada iskreno meni se svidjelo kako je odigrao Atajic zadnjih par utakmica na krilu.
Mislim da ce ovo biti pravo teška utakmica i treba će nam puno trke u sredini.
Zanimljivo mi je koliko smo utakmica na polusezoni vodili i na kraju usrali. Nadam se da cemo promijeniti tu naviku.
Siroki 0:2 u 3:2
Velez 2:0 u 2:2
Zeljo 0:1 u 2:1
Zrinjski 0:1 u 1:1
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma nije bilo Mušije ni starijeg, ni mlađeg. Al' da je bar bio Bistri.

I mene zanima to za dresove. Možda nam @aneks može reći nešto više?
#samoRudar #zauvijek
Ja sam dobio info jos prije mjesec dana da je to u proceduri, e sad mozda nije do nasih nego do legea. Mozda jednostavno sporo ide ta procedura, nisam dobio info da je to obustavljeno.
- L' Imperator
- Kontakt:
Info iz kluba: Mladost će tek od sljedeće sezone nastupati u novoj opremi!
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Evo, Ivetić odlazi iz Slobode. Mislim da bi svojim iskustvom puno pomogao Mladosti.
Čuo sam i da je Bajić povrijeđen, tako da..
#samoRudar #zauvijek
Ma to je trebalo biti završeno samo ja mislim da se čekalo da prođe ovo prvo kolo da nebi igrao protiv slobode..davno sam to pisao...L' Imperator je napisao/la: ↑19 feb 2020, 14:54Evo, Ivetić odlazi iz Slobode. Mislim da bi svojim iskustvom puno pomogao Mladosti.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne mozes ga sad ni registrovatiamar009 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:22Ma to je trebalo biti završeno samo ja mislim da se čekalo da prođe ovo prvo kolo da nebi igrao protiv slobode..davno sam to pisao...L' Imperator je napisao/la: ↑19 feb 2020, 14:54Evo, Ivetić odlazi iz Slobode. Mislim da bi svojim iskustvom puno pomogao Mladosti.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Moze ako je raskinuo ugovor u toku prelaznog roka.prisonbreak je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:37Ne mozes ga sad ni registrovatiamar009 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:22Ma to je trebalo biti završeno samo ja mislim da se čekalo da prođe ovo prvo kolo da nebi igrao protiv slobode..davno sam to pisao...L' Imperator je napisao/la: ↑19 feb 2020, 14:54Evo, Ivetić odlazi iz Slobode. Mislim da bi svojim iskustvom puno pomogao Mladosti.
Čuo sam i da je Bajić povrijeđen, tako da..![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa eto danas raskinuo ugovor, a prelazni rok zavrsio. Jedino ako nisu bile neke finte 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma sumnjam da je bilo i da će biti finti, ovo je gotova stvar.prisonbreak je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:46Pa eto danas raskinuo ugovor, a prelazni rok zavrsio. Jedino ako nisu bile neke finte![]()
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.