Rekonstrukcija stadiona u BiH

sagitarius
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la sagitarius » 30 mar 2014, 23:11

Consigliere je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la: Nema se tu šta puno objašnjavati. Savez je zadnjih godina stao na noge + još ovo od plasmana. Ne bi bilo zgoreg uložiti malo u Bilino Polje. Eto Sloboda koja je druga liga je uspjela to uraditi a da ne može krovna kuća BH nogometa. Postepeno, da svaka tribina bude veličine zapada. To bi se isplatilo kroz reprezentaciju, vrlo brzo.
sagitarius je napisao/la: Pa zato sto nema ni jedan stadion u bh koji ispunjava sve kriterije osim BP, a posto svi kukaju da je mal stadion da treba veci kapacitet, fkt da ce se prosiriti stadion to jest jug i sjever ce se podici na nivo zapada i kapacitet bi trebao biti mozda neki 18000+

Znaci nema to veze sto Celik ne moze napuniti stadion, ovde je bitna reprezentacije, kontas?

I onda ti dodjes i kazes ne vidim potrebu da prosirenje BP.. ne znam kak to uopste mozes napisati a ne sabiras 2 i 2 :S
Pa, yebote jeste coravi obojica? :roll: Jos me ovaj vrijedja gore... :roll:
Consigliere je napisao/la:Ne razumijem potrebu za prosirivanjem ako nece biti vise gledalaca (ovo se ne odnosi na BP)
Damn fuc* , halili :lolno:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 23:16

Consigliere je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la: Nema se tu šta puno objašnjavati. Savez je zadnjih godina stao na noge + još ovo od plasmana. Ne bi bilo zgoreg uložiti malo u Bilino Polje. Eto Sloboda koja je druga liga je uspjela to uraditi a da ne može krovna kuća BH nogometa. Postepeno, da svaka tribina bude veličine zapada. To bi se isplatilo kroz reprezentaciju, vrlo brzo.
sagitarius je napisao/la: Pa zato sto nema ni jedan stadion u bh koji ispunjava sve kriterije osim BP, a posto svi kukaju da je mal stadion da treba veci kapacitet, fkt da ce se prosiriti stadion to jest jug i sjever ce se podici na nivo zapada i kapacitet bi trebao biti mozda neki 18000+

Znaci nema to veze sto Celik ne moze napuniti stadion, ovde je bitna reprezentacije, kontas?

I onda ti dodjes i kazes ne vidim potrebu da prosirenje BP.. ne znam kak to uopste mozes napisati a ne sabiras 2 i 2 :S
Pa, yebote jeste coravi obojica? :roll: Jos me ovaj vrijedja gore... :roll:
Consigliere je napisao/la:Ne razumijem potrebu za prosirivanjem ako nece biti vise gledalaca (ovo se ne odnosi na BP)
:lol: Ovo "ne" mi je negdje promaklo :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 mar 2014, 01:10

Iskreno da vam kazem, meni je drago sto reprezentacija igra u Zenici, ali cim Sarajevo dobije neki sportsko-nogometni objekat kroz renoviranje ili novu gradnju, tesko da ce vise A selekcija u Zenici zaigrati.

Nije vam to nikako sigurno ulaganje. Jedino sto bi trebali a ja sam iskljucivo misljenja, da Bilino Polje treba samo natkriti i skockati do zadnjeg detalja koje UEFA trazi za odigravanje jedne utakmice lige prvaka. To je to, nista vise...

Ovo Tuzlu treba sada maksimalno forsirati, kada su se ljudi uspjeli dogovoriti i pronaci neka sredstva. Ne bi nikako valjalo da se stane na ovome...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 31 mar 2014, 01:47

Znam za primjer iz Danske kada se pravio Parken stadion. Investitori koji su finansirali izgradnju stadiona su trazili garanciju od Fudbalskog saveza Danske da ce reprezentacija igrati narednih 15 godina na tom stadionu sto su definisali ugovorom. Tako nesto se moze uvijek uraditi ukoliko je investitora (to moze biti i Opcina) strah da ulaze mnogo novca u stadion (ovom slucaju Bilino Polje), a onda savez odluci da zato sto je negdje drugo otvoren ili upotpunosti renoviran stadion (npr. Grbavica) da promjene primarni izbor stadiona.

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 31 mar 2014, 01:57

Upravo tako. To je jedina sigurnost.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 31 mar 2014, 02:21

Mozda nebi bilo lose igrati nekad utakmice u Bihacu, Tuzli, Mostaru...Nekako nam nejde u Sarajevu a naravno Zenica je broj.1 ali stadion je po meni jos los i premalen za nasu repku.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 31 mar 2014, 06:05

moze li neko staviti sliku stadiona Stupcanice iz Olova, hvala!?
dokle je stadion u Bihacu, sta je s onim projektom da ce Kuvajcani praviti neko novo naselje, pa da ce i stadion uci u sklopu toga?

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 31 mar 2014, 21:49

Nije mo jasno kako niko nije izganjao od Uefe barem dio sredstva za stadion u Vitezu, mislim da je Vitez perfektan kandidat za to. Ipak stadion u Vitezu je bio u ratu linija razdvajanja bukvalno je bio prokopan i vodile su se borbe na njemu. Danas je druga prica, danas taj stadion spaja ljude i upravo zbog toga odnosno na konto toga bi se moglo sta urgirati od Uefe ili Fife.
Zadnja izmjena: Cepi1981, dana/u 31 mar 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 mar 2014, 21:55

Ima li neko slike stadiona iz simin hana pregradje tuzle. Cuo sam da imaju fin stadioncic sa novim travnjakom napravio ovaj sto ulaze u slobodu A. Husic.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 31 mar 2014, 21:57

Preko gugla se nađe ovo https://www.facebook.com/media/set/?set ... 591&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 22:53

Ja se sjecam kad je tu jedan kolega stavljao taj stadion iz Siminog hana. Nazalost, nije se poslije pojavljivao, pa nismo dobili nastavak price. Postavio je i slike kako je prije izgledalo, stvarno su napravili ogroman pomak. Mala tribinica, oko cijelog terena ce bit betonski zid od 2m, rece da ce ga lijepo uredit, da lici na nesto, a eto i teren su sredili.

EDIT: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5760

Eto, na toj i sljedecoj stranici je pisao

I jos jedan EDIT:

slika

slika

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 31 mar 2014, 23:07

A j.e.b.e.m mu sutra maksuz idu friške slike za drugare sa ss. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 31 mar 2014, 23:34

http://www.klix.ba/sport/nogomet/celnic ... /140331150" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto vam super modernog Bilinog polja, a sad me pljujte.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2014, 23:41

Lik je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/celnic ... /140331150

Pročitaj članak na SS.ba, jer nema rijeci o Bilinom polju nego trening centru NFSBiH.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 31 mar 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 31 mar 2014, 23:41

Signore je napisao/la:Ja se sjecam kad je tu jedan kolega stavljao taj stadion iz Siminog hana. Nazalost, nije se poslije pojavljivao, pa nismo dobili nastavak price. Postavio je i slike kako je prije izgledalo, stvarno su napravili ogroman pomak. Mala tribinica, oko cijelog terena ce bit betonski zid od 2m, rece da ce ga lijepo uredit, da lici na nesto, a eto i teren su sredili.

EDIT: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5760

Eto, na toj i sljedecoj stranici je pisao

I jos jedan EDIT:

slika

slika
Extra stadion, sad će oni svakako da igraju Drugu ligu FBIH grupa Sjever, a sigurno će vremenom Azmir (predsjednik Slobode) da ih uvede i u Prvu ligu FBIH i poboljša još više uslove na ovom stadionu :)

Lik
Kontakt:

Re: Odg: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Lik » 31 mar 2014, 23:46

hilmo je napisao/la:
Lik je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/celnic ... /140331150

Pročitaj članak na SS.ba, jer nema rijeci o Bilinom polju nego trening centru NFSBiH.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E jbg, koji su klinac gledali trening centar kad se na njemu ne planiraju organizovat međunarodne utakmice :?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 23:47

Mene muci jedna stvar. Zasto tribina nije na sredini? Vidim da su kuce odmakete, nebi trebalo da je to problem neki.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 mar 2014, 23:49

Signore je napisao/la:Mene muci jedna stvar. Zasto tribina nije na sredini? Vidim da su kuce odmakete, nebi trebalo da je to problem neki.
Pa i tamo ima k'o neki teren kako ja vidim.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 23:52

Ma neka nam sutra @VolimTz sve detaljno poslika, pa da vidimo sta je to tu problem

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 31 mar 2014, 23:59

Dokle se stiglo sa terenom u Vitezu, jesu li počele stolice da se stavljaju ili je to sve sporo nešto :)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.