Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
danas pocinje liga mladih, odlican potez s onim statistikama 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Emir sulejmanovic stream - Barcelona B
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 80340.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 80340.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Raduje me odlicna igra Kelecevica i Predica u danasnjim utakmicama...Kelecevic bez promasaja iz igre i 28 poena..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Svaka čast savezu za live prenose. Opet kritika portalima i medijima za nikakav odnos prema ovom projektu.
Odlican potez saveza.Sto se tice portala iz federacije katastrofa dok su u drugom entitetu portali uredno pratili i prate rezultate lige i objavljuju.zaboljisportuBiH je napisao/la:Svaka čast savezu za live prenose. Opet kritika portalima i medijima za nikakav odnos prema ovom projektu.
Ima zanimljivih imena i u kadetima i juniorima koji su dominirali u prvom kolu..
-
- Kontakt:
O tome i govorim a sve fol patriotski orjentisani.Lotus je napisao/la:Odlican potez saveza.Sto se tice portala iz federacije katastrofa dok su u drugom entitetu portali uredno pratili i prate rezultate lige i objavljuju.zaboljisportuBiH je napisao/la:Svaka čast savezu za live prenose. Opet kritika portalima i medijima za nikakav odnos prema ovom projektu.
Ima zanimljivih imena i u kadetima i juniorima koji su dominirali u prvom kolu..
Sve znam...kad se sjetim samo onog novoformiranog portala i njegovih tekstova o Buzi,Vrapcu i ostalog blacenja saveza zgadi mi se...zaboljisportuBiH je napisao/la:O tome i govorim a sve fol patriotski orjentisani.Lotus je napisao/la:Odlican potez saveza.Sto se tice portala iz federacije katastrofa dok su u drugom entitetu portali uredno pratili i prate rezultate lige i objavljuju.zaboljisportuBiH je napisao/la:Svaka čast savezu za live prenose. Opet kritika portalima i medijima za nikakav odnos prema ovom projektu.
Nema veze samo naprijed i akoBogda u sledecim godinama da jos vise bude klubova u ligi.Ovo je stvarno nesto nevjerovatno u ovakvim vremenima..
Ma bice ovo jos bolje izreklamirano sigurno...Sigurno ce sajt Saveza da objavljuje pretezno rezultate, pomalo i najave, igrace kola i slicno...Odlican je ovo projekat..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
U ovoj cijeloj ligi u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji nema interesantnog igraca,pazite sta vam kazem.Mozda onaj visoki djecak 98 god. iz Kosa i to je to. Kakav Kelecevic ili recimo onaj mali Labus iz Basketa ili Alf Oma,ne znam tacno gdje igraju.od njih nema igraca,oni ce mozda moci igrati za Borac iz Banja Luke i to je to.Sve je ovo preskromno a sve sto vrijedi otislo je u inostranstvo. Evo ova ekipa iz Bijeljine,oni su imali dva izuzetno zanimljiva djecaka ,prvi je Simanic,otisao u Zvezdu a drugi je Sikiras otisao u Italiju a ovo sto im je ostalo je vrlo skromno kao i cijela liga ali mora se od neceg poceti i valjda ce ovaj projekat zaziviti.
Sikiras ce igrati za nas. Ima djece polako, nemoj da se brines. Ili si se zabrinuo da je Vidacic trener Igokee
Kelecevic, Predic i ostali ce biti dobar pomocni materijal..

Kelecevic, Predic i ostali ce biti dobar pomocni materijal..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
veceras u emisiji iznad obruca na areni bio gost neki lik i pošto nisam pratio ispocetka ne znam mu ime. ali u razgovoru sa edinom kaže da je kandidat ili je vec imenovan za selektora under18 naše ekipe
o kome se radi i ako fakat covjeka izaberu onda ce to biti dobar napredak, sigurno u srbiji ima puno puno više mladih i dobrih trenera nego ovde

nema potpisa
Ljubo Vidacic.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako je dobar projekt sto neigraju najbolji klubovi, mislim realno sve sto se neuradi dobro ljudi u KS BIH presucuju, bjeze od toga. Mislim da to nije u redu jer se pokusava stvorit slika da je to sve zlato (a ocito jos ima blata). Iskreno se nadam da ce ovaj projekt za mlade uspjet, ali ako i dalje bude bojkotovan od najboljih tesko.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
- Kontakt:
Zašto Široki bojkotuje ti je jasno valjda. Spars je otpao po njima zbog puno takmičenja pa ne mogu stići odigrati sve pogotovo jer su ostali bez Senada i sad se krpe i sa treninzima. Po nekoj mahalskoj razlog je što nije izaran nijedan njihov trenre u omkadinske selekcije. Oba razloga su glupa realno i uopšte nije do saveza tako da nemaju šta prešutiti.kim je napisao/la:Ako je dobar projekt sto neigraju najbolji klubovi, mislim realno sve sto se neuradi dobro ljudi u KS BIH presucuju, bjeze od toga. Mislim da to nije u redu jer se pokusava stvorit slika da je to sve zlato (a ocito jos ima blata). Iskreno se nadam da ce ovaj projekt za mlade uspjet, ali ako i dalje bude bojkotovan od najboljih tesko.
zaboljisportuBiH je napisao/la:Zašto Široki bojkotuje ti je jasno valjda. Spars je otpao po njima zbog puno takmičenja pa ne mogu stići odigrati sve pogotovo jer su ostali bez Senada i sad se krpe i sa treninzima. Po nekoj mahalskoj razlog je što nije izaran nijedan njihov trenre u omkadinske selekcije. Oba razloga su glupa realno i uopšte nije do saveza tako da nemaju šta prešutiti.kim je napisao/la:Ako je dobar projekt sto neigraju najbolji klubovi, mislim realno sve sto se neuradi dobro ljudi u KS BIH presucuju, bjeze od toga. Mislim da to nije u redu jer se pokusava stvorit slika da je to sve zlato (a ocito jos ima blata). Iskreno se nadam da ce ovaj projekt za mlade uspjet, ali ako i dalje bude bojkotovan od najboljih tesko.
Ako se sjećaš da su u toku emisije koju je dino vodio na tv1 BIRAM GOSTE ili tako nešto, bilo govora i da iako je bio prisutan Selimović nije rekao da neće učestovati nego je to pohvalio, i sada neće ili ne mogu, a drugi mogu. Nažalost mnogo ne profesionalima koje pokušavaju entuzijazmom zamjeniti nije dobro.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
- Kontakt:
NE shvatam te na čiji neprofesionalizam misliš? Ako misliš da su Sparsi takvi onda se slažemo. Prihvatili su učešće i onda odustali 10 dana pred početak lige.
Bitno je da se sve predstavi kao zlatno. Projekat je vrijedan pohvale, ali puno je suplje i previse...
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Otprilike nesto slicno kao tekst portala Sportsport.ba za Duska IvanovicaCashMan je napisao/la:Bitno je da se sve predstavi kao zlatno. Projekat je vrijedan pohvale, ali puno je suplje i previse...

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
zaboljisportuBiH je napisao/la:NE shvatam te na čiji neprofesionalizam misliš? Ako misliš da su Sparsi takvi onda se slažemo. Prihvatili su učešće i onda odustali 10 dana pred početak lige.
MA i od jednih i drugih, jer spars je na taj način "obesmislio" projekt pred početak, i savez jer je najavljivao najbolje što realno nije tako
-
- Kontakt:
Šta je trebao uzeti im garancije da će učestvovati? Ljudi govorili da igraju pa izradili.kim je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:NE shvatam te na čiji neprofesionalizam misliš? Ako misliš da su Sparsi takvi onda se slažemo. Prihvatili su učešće i onda odustali 10 dana pred početak lige.
MA i od jednih i drugih, jer spars je na taj način "obesmislio" projekt pred početak, i savez jer je najavljivao najbolje što realno nije tako
Reano fale samo Široki i Spars. Ovo ostalo je najbolje što ima. Kako ćeš odabrati dvanaest najboljih, po kojem osnovu? Neka je ekipa dobra ali nemaju potencijala, a opet neka ekipa ima dva talenta a ne može meda pogotovo u pionirima i kadetima. Mislim da igra najbolje izuzev ove dvije ekipe.
@cashman šta je to šuplja ovdje? Projekat je extra i treba ga podržati. Sljedeće godine treba još uvesti da svi prvoligaši moraju imati omladince i da moraju igrati ligu. Isto tako odraditi i u A1 ligi.
Trenutno korisnika/ca: mercurial, TripleThreat i 7 gostiju.