Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
@rino, ti il se pravis budala il si glup
sta ovaj smajli oznacava, Neutrala provocivaju zbog njegovih postova :/

Nema veze brate. Peace je, i to je to. Jednom kad sve ovo bude jučer, kad zora svane a svanuti će. 

@ Neutral
jos malo pa 10 000
zeznucer Chuck Norisa u pisanju postova
ovaj Zona internet je stroj majkemi,jos ce biti jaca od 1 aprila kada povecaju brzinu neta
jos malo pa 10 000

ovaj Zona internet je stroj majkemi,jos ce biti jaca od 1 aprila kada povecaju brzinu neta

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Heheeh, hard work, nothing else 

Ma samo naprijed,da docekamo i 20.000 tvojih postovaNeutral je napisao/la:Heheeh, hard work, nothing else

Da brate. Vjeruj mi da ne znam što ti ne radi. Sorry.
jesam nesretnikNeutral je napisao/la:Da brate. Vjeruj mi da ne znam što ti ne radi. Sorry.

Temu nam zakljucase zbog ovog iz Zenice ccc.Al aj necu se spustat na njegov nivo,pa ici na temu Celika pa zahebavat.
Ma ne znam brate. Možeš li mi objasniti kako ne možeš, ili zbog čega. Da li ti traže mail i te stvari. Zaista ne znam šta je razlog svemu tome.
evo sta mi pise
We have noticed you are attempting to send sms to Bosnia and Hercegovina
We are having issues with carrier in your country, free sms facility will available shortly. Please drop us your email or moble number so that we can get back to you once system is up...
ma kad neko nije nafakali
We have noticed you are attempting to send sms to Bosnia and Hercegovina
We are having issues with carrier in your country, free sms facility will available shortly. Please drop us your email or moble number so that we can get back to you once system is up...
ma kad neko nije nafakali
Pa eto, imaju nekih problema oko toga, i ne traže mail i broj radi nečega da vas zeznu, nego samo da vam jave kada će moći opet.
No nemoj im davati. Također biti će to ako Bog da za par dana opet.
No nemoj im davati. Također biti će to ako Bog da za par dana opet.
. evo kupujem bicikl polovan do 200 KM ..marke capriolo ili Polar i sl. Na kantonu Sarajevo.
imal neko sta da preporuci moze caprioloo cobra ili adrenalin...
moze neki link ?? 

imal neko sta da preporuci moze caprioloo cobra ili adrenalin...

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Imam ja capriolo cobra...prodao bi ti ka za 180 km ...inace 220km .... Zenica...ali mogu ja preko vikenda u Sarajevo doci
Evo slika :
Samo moj nema blatobrana
Samo da se zahvalim sportsport.ba sto su objavili vijest da je poginula ucenica II Gimnazije u Zenici (Amna Fazlic-moja skola,moja prijateljica) juce se s treninga s momkom vracala i nazalost voz ih udari..samo ne znam kako
Bila je izvrsna kosarkasica,ma odlicna, sad je trebala u Ameriku ici igrati...ali nazalost,takva sudbina bila
i jos nesto
Molio bi sve Zenicane da se jave na tranfuziju krvi jer je povrijedjenom Mirzi prijeko potrebna krv i to krvna grupa A.....da nas i on ne ostavi

Evo slika :

Samo moj nema blatobrana

Samo da se zahvalim sportsport.ba sto su objavili vijest da je poginula ucenica II Gimnazije u Zenici (Amna Fazlic-moja skola,moja prijateljica) juce se s treninga s momkom vracala i nazalost voz ih udari..samo ne znam kako

i jos nesto
Molio bi sve Zenicane da se jave na tranfuziju krvi jer je povrijedjenom Mirzi prijeko potrebna krv i to krvna grupa A.....da nas i on ne ostavi

A C A B !
Tako mlada
Neka joj Allah dž.š podari lijepi Džennet.

Neka joj Allah dž.š podari lijepi Džennet.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat da je se ovo desilo. Poznavao sam djevojku, bila je uvijek vesela, volila se zezat, igrala dobro Kosarku,talenat pravi. Stvarno steta, nemam rijeci, Neka joj Dragi Allah podari lijepi Dzennet!!! 

Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 29 mar 2010, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Neka joj Dragi Allah podari lijep Dzennet!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao tek sad procitah vijest. Kako samo zalosno.
Neka joj je vjecni rahmet dusi.

Neka joj je vjecni rahmet dusi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nek joj je vjecni rahmet.
Neg, imal' iko od vas one rubeole
Neg, imal' iko od vas one rubeole
Ja ne kontam sta je radila da je udari voz, zar je tesko uocit voz da ide ?
Ili je hodala po pruzi, pretrcavala, sve mi je nejasno.
Jadna cura, nedo bog nikome.
Ili je hodala po pruzi, pretrcavala, sve mi je nejasno.
Jadna cura, nedo bog nikome.

× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Confiance, Giuseppe1, sirBobbyMoore i 3 gosta.