Izet Hajrovic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Alminjo99
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Alminjo99 » 31 okt 2018, 10:24

Kakav god je Izet trenutno je nase najbolje krilo i morao bi biti na spisku. Ali Robi najbolje zna.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 31 okt 2018, 10:25

edo07 je napisao/la:Izetov PR kaze da je dobio poziv
đe
Zarathustra

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 okt 2018, 11:23

Treba sacekati zvanicni spisak pa komentarisati.
Realno, najbolji igrac Dinama je i nase najbolje krilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 okt 2018, 11:44

Mjerilo kvalitete 100% liga i takmicenje u HRV. Kada se preseli barem u neku jacu ligu onda poziv bi mogao biti opravdan. Lik nije mogao meda u Werderu...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 31 okt 2018, 11:50

dr.van nostrand je napisao/la:Mjerilo kvalitete 100% liga i takmicenje u HRV. Kada se preseli barem u neku jacu ligu onda poziv bi mogao biti opravdan. Lik nije mogao meda u Werderu...
Ma ja ba, srbijanska SL i njemacka Cvajta su jace od hrvatske lige, a pogotovo od EL (u kojoj taj smijesni Dinamo sasvim slucajno razvaljuje)...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 31 okt 2018, 13:08

dr.van nostrand je napisao/la:Mjerilo kvalitete 100% liga i takmicenje u HRV. Kada se preseli barem u neku jacu ligu onda poziv bi mogao biti opravdan. Lik nije mogao meda u Werderu...
Naravno, a inače svi znamo da biti najbolji igrač vrlo solidnog Dinama nije ništa naspram biti klupski igrač u Cvajti ili krilo u Partizanu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 okt 2018, 13:14

jasmin10 je napisao/la:Za Viscu i Zakarica jeste Bale i Hazard.
Ja mislim da on Visci uopste nije ni konkurencija za spisak, jer nisu isti tip igraca.
Zakaric i Duljevic mu uzimaju mjesto.
Eh sad, zasto Robi stavlja prije jednog Zakarica nego Hajrovica, vjerovatno misli da moze odgovoriti vise timskom zadatku nego Izet, to je jedino sportsko objasnjenje.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 okt 2018, 18:45

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Očigledno da u Robertovoj glavi Zakarić ima prednost ispred Hajrovića, mada nije mi tu u potpunosti jasan, imamo dosta timskih igrača i igrača 'zadatka', Izet je kontra igrač, igrač poteza, gola, asistencije koji će napraviti prevagu u datom trenutku, a takvih igrača imamo baš malo u timu.
S obzirom da igramo formaciju sa jednim CFom, cudno je imati 3 CFa i 3 krila. Mozda i Zakaric ima prednost, ali to ne znaci da Hajrovic ne bi tu mogao biti takodjer.
Ma znaš šta je to, nominalno ti imaš Kodru i Bajića kao napadače, al' vjerujem mi da Robi njih više gleda kao krila pošto je Džeko gore nezamjenjiv, jedan od njih dvojice samo u prijateljskim može igrati napadača kada Džeko izađe i tjt.

Ako mene pitaš, trenutno bih odabrao Džeku, Prevljaka i Demirovića, desna krila Višća i Hajrović, lijevo Dulja i Zakarić (iako je Zakarić desno krilo, al' može igrati lijevo). Uglavnom poenta je da imamo četiri krilna igrača, al' prava krilna igrača, koji konkurišu za dva krila u prvih 11.

I nepozivanje Hajrovića bi bila greška, isto kao i sa Begovićem, možeš ti odabrati drugog igrača da bude u prvoj postavi al' takvi igrači ti prosto moraju biti u rosteru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 31 okt 2018, 18:59

jel se pobjedivalo i bez hajrovica, jeste
jel hajrovic messi, nije (mozda po izgledu)

znaci ne znam sto ga toliko forsirate kao da je dzeko i pjanic zajedno, a kako stvari stoje dobro nam ide i bez njega.

stvarno pretjerujete....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 okt 2018, 19:02

bavariapivo je napisao/la:jel se pobjedivalo i bez hajrovica, jeste
jel hajrovic messi, nije (mozda po izgledu)

znaci ne znam sto ga toliko forsirate kao da je dzeko i pjanic zajedno, a kako stvari stoje dobro nam ide i bez njega.

stvarno pretjerujete....
Istina, al' neke stvari ipak ne možeš ignorisati :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 okt 2018, 23:02

E hebi ga, nije mogo Zakaric u Lokomotivi.
Izet je Robijeva greska.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 31 okt 2018, 23:14

Bez veze rasprava, Izet ne da ima mjesta nego je u top 5 nasih igraca...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 nov 2018, 01:48

Pa ako se pobjeđuje ne znači da nam ne trebaju igrači koji nam mogu unaprijediti igru.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 nov 2018, 01:57

jasmin10 je napisao/la:Pa ako se pobjeđuje ne znači da nam ne trebaju igrači koji nam mogu unaprijediti igru.
To je sva poenta, koju ovdje bar 50% forumasa ne shvata. Bolje je imati sto siru bazu kvalitetnih fudbalera koji uvijek mogu uskociti i kvalitetno nadomjestiti eventualni izostanak ovih standardnih, nego da se konstantno vucaraju jedni te isti, ako se vec zna da od njih nikakve koristi nemamo. Rezultatska kriza ce kad tad dodji, a onda cemo svi govoriti da je bolje da smo imali Hajrovica s klupe, nego propalog Kodru i ostale slicne njemu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 nov 2018, 02:02

kobe24 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Pa ako se pobjeđuje ne znači da nam ne trebaju igrači koji nam mogu unaprijediti igru.
To je sva poenta, koju ovdje bar 50% forumasa ne shvata. Bolje je imati sto siru bazu kvalitetnih fudbalera koji uvijek mogu uskociti i kvalitetno nadomjestiti eventualni izostanak ovih standardnih, nego da se konstantno vucaraju jedni te isti, ako se vec zna da od njih nikakve koristi nemamo. Rezultatska kriza ce kad tad dodji, a onda cemo svi govoriti da je bolje da smo imali Hajrovica s klupe, nego propalog Kodru i ostale slicne njemu.
Ne znam zasto je ovo toliko tesko shvatiti. Bukvalno nema sta lose u tome da nam je baza fudbalera sto sira, ali kad se spominje neki novi igrac onda "sta ce nam ovaj", "haha smijesno", "ne lupetaj", "selektor zna najbolje" i slicne nebuloze.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 01 nov 2018, 02:57

kobe24 je napisao/la: Rezultatska kriza ce kad tad dodji, a onda cemo svi govoriti da je bolje da smo imali Hajrovica s klupe, nego propalog Kodru i ostale slicne njemu.
Cekaj, da li ti to prizeljkujes rezultatsku krizu pa zato govoris da ce se desiti?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 nov 2018, 06:19

Rimes87 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la: Rezultatska kriza ce kad tad dodji, a onda cemo svi govoriti da je bolje da smo imali Hajrovica s klupe, nego propalog Kodru i ostale slicne njemu.
Cekaj, da li ti to prizeljkujes rezultatsku krizu pa zato govoris da ce se desiti?
Ako si glup do te mjere da iz kompletnog mog posta pomislis na to - onda da, a ako to cisto onako pitas - onda izvini ako sam te uvrijedio prvim dijelom recenice.

Sto se tice pozivanja igraca, Robijeva jedina mana je Hajrovic i to cu uvijek ponavljati. On je trenutno nase najbolje krilo i kao takav se morao naci na spisku. Inace, sve pohvale za pozive Gojaku i Demirovicu.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 nov 2018, 09:44

Samo za vas, biće sve u redu. Hajrović će biti pozvan. Ovo je informacija iz prve ruke, Robi me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 nov 2018, 09:47

Sheyi je napisao/la:Samo za vas, biće sve u redu. Hajrović će biti pozvan. Ovo je informacija iz prve ruke, Robi me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.
nisi potpiso
Zarathustra

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 nov 2018, 09:53

Moggi je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Samo za vas, biće sve u redu. Hajrović će biti pozvan. Ovo je informacija iz prve ruke, Robi me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.
nisi potpiso
:mrgreen:
Znaš li u koliko sati je objavljivanje i hoće li biti prijenos presice negdje? :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dubrovnik, General505, HariTz, LeCoq, Sveti i 34 gosta.