Izet Hajrovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Kakav god je Izet trenutno je nase najbolje krilo i morao bi biti na spisku. Ali Robi najbolje zna.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Treba sacekati zvanicni spisak pa komentarisati.
Realno, najbolji igrac Dinama je i nase najbolje krilo.
Realno, najbolji igrac Dinama je i nase najbolje krilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mjerilo kvalitete 100% liga i takmicenje u HRV. Kada se preseli barem u neku jacu ligu onda poziv bi mogao biti opravdan. Lik nije mogao meda u Werderu...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma ja ba, srbijanska SL i njemacka Cvajta su jace od hrvatske lige, a pogotovo od EL (u kojoj taj smijesni Dinamo sasvim slucajno razvaljuje)...dr.van nostrand je napisao/la:Mjerilo kvalitete 100% liga i takmicenje u HRV. Kada se preseli barem u neku jacu ligu onda poziv bi mogao biti opravdan. Lik nije mogao meda u Werderu...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Naravno, a inače svi znamo da biti najbolji igrač vrlo solidnog Dinama nije ništa naspram biti klupski igrač u Cvajti ili krilo u Partizanu.dr.van nostrand je napisao/la:Mjerilo kvalitete 100% liga i takmicenje u HRV. Kada se preseli barem u neku jacu ligu onda poziv bi mogao biti opravdan. Lik nije mogao meda u Werderu...
- ASD
- Kontakt:
Ja mislim da on Visci uopste nije ni konkurencija za spisak, jer nisu isti tip igraca.jasmin10 je napisao/la:Za Viscu i Zakarica jeste Bale i Hazard.
Zakaric i Duljevic mu uzimaju mjesto.
Eh sad, zasto Robi stavlja prije jednog Zakarica nego Hajrovica, vjerovatno misli da moze odgovoriti vise timskom zadatku nego Izet, to je jedino sportsko objasnjenje.
Ma znaš šta je to, nominalno ti imaš Kodru i Bajića kao napadače, al' vjerujem mi da Robi njih više gleda kao krila pošto je Džeko gore nezamjenjiv, jedan od njih dvojice samo u prijateljskim može igrati napadača kada Džeko izađe i tjt.Vucevich je napisao/la:S obzirom da igramo formaciju sa jednim CFom, cudno je imati 3 CFa i 3 krila. Mozda i Zakaric ima prednost, ali to ne znaci da Hajrovic ne bi tu mogao biti takodjer.Raonffa je napisao/la:Očigledno da u Robertovoj glavi Zakarić ima prednost ispred Hajrovića, mada nije mi tu u potpunosti jasan, imamo dosta timskih igrača i igrača 'zadatka', Izet je kontra igrač, igrač poteza, gola, asistencije koji će napraviti prevagu u datom trenutku, a takvih igrača imamo baš malo u timu.
Ako mene pitaš, trenutno bih odabrao Džeku, Prevljaka i Demirovića, desna krila Višća i Hajrović, lijevo Dulja i Zakarić (iako je Zakarić desno krilo, al' može igrati lijevo). Uglavnom poenta je da imamo četiri krilna igrača, al' prava krilna igrača, koji konkurišu za dva krila u prvih 11.
I nepozivanje Hajrovića bi bila greška, isto kao i sa Begovićem, možeš ti odabrati drugog igrača da bude u prvoj postavi al' takvi igrači ti prosto moraju biti u rosteru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- bavariapivo
- Kontakt:
jel se pobjedivalo i bez hajrovica, jeste
jel hajrovic messi, nije (mozda po izgledu)
znaci ne znam sto ga toliko forsirate kao da je dzeko i pjanic zajedno, a kako stvari stoje dobro nam ide i bez njega.
stvarno pretjerujete....
znaci ne znam sto ga toliko forsirate kao da je dzeko i pjanic zajedno, a kako stvari stoje dobro nam ide i bez njega.
stvarno pretjerujete....
Istina, al' neke stvari ipak ne možeš ignorisatibavariapivo je napisao/la:jel se pobjedivalo i bez hajrovica, jeste
stvarno pretjerujete....
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
E hebi ga, nije mogo Zakaric u Lokomotivi.dr.van nostrand je napisao/la:Mjerilo kvalitete 100% liga i takmicenje u HRV. Kada se preseli barem u neku jacu ligu onda poziv bi mogao biti opravdan. Lik nije mogao meda u Werderu...
Izet je Robijeva greska.
Bez veze rasprava, Izet ne da ima mjesta nego je u top 5 nasih igraca...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa ako se pobjeđuje ne znači da nam ne trebaju igrači koji nam mogu unaprijediti igru.
To je sva poenta, koju ovdje bar 50% forumasa ne shvata. Bolje je imati sto siru bazu kvalitetnih fudbalera koji uvijek mogu uskociti i kvalitetno nadomjestiti eventualni izostanak ovih standardnih, nego da se konstantno vucaraju jedni te isti, ako se vec zna da od njih nikakve koristi nemamo. Rezultatska kriza ce kad tad dodji, a onda cemo svi govoriti da je bolje da smo imali Hajrovica s klupe, nego propalog Kodru i ostale slicne njemu.jasmin10 je napisao/la:Pa ako se pobjeđuje ne znači da nam ne trebaju igrači koji nam mogu unaprijediti igru.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne znam zasto je ovo toliko tesko shvatiti. Bukvalno nema sta lose u tome da nam je baza fudbalera sto sira, ali kad se spominje neki novi igrac onda "sta ce nam ovaj", "haha smijesno", "ne lupetaj", "selektor zna najbolje" i slicne nebuloze.kobe24 je napisao/la:To je sva poenta, koju ovdje bar 50% forumasa ne shvata. Bolje je imati sto siru bazu kvalitetnih fudbalera koji uvijek mogu uskociti i kvalitetno nadomjestiti eventualni izostanak ovih standardnih, nego da se konstantno vucaraju jedni te isti, ako se vec zna da od njih nikakve koristi nemamo. Rezultatska kriza ce kad tad dodji, a onda cemo svi govoriti da je bolje da smo imali Hajrovica s klupe, nego propalog Kodru i ostale slicne njemu.jasmin10 je napisao/la:Pa ako se pobjeđuje ne znači da nam ne trebaju igrači koji nam mogu unaprijediti igru.
Cekaj, da li ti to prizeljkujes rezultatsku krizu pa zato govoris da ce se desiti?kobe24 je napisao/la: Rezultatska kriza ce kad tad dodji, a onda cemo svi govoriti da je bolje da smo imali Hajrovica s klupe, nego propalog Kodru i ostale slicne njemu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ako si glup do te mjere da iz kompletnog mog posta pomislis na to - onda da, a ako to cisto onako pitas - onda izvini ako sam te uvrijedio prvim dijelom recenice.Rimes87 je napisao/la:Cekaj, da li ti to prizeljkujes rezultatsku krizu pa zato govoris da ce se desiti?kobe24 je napisao/la: Rezultatska kriza ce kad tad dodji, a onda cemo svi govoriti da je bolje da smo imali Hajrovica s klupe, nego propalog Kodru i ostale slicne njemu.
Sto se tice pozivanja igraca, Robijeva jedina mana je Hajrovic i to cu uvijek ponavljati. On je trenutno nase najbolje krilo i kao takav se morao naci na spisku. Inace, sve pohvale za pozive Gojaku i Demirovicu.
Samo za vas, biće sve u redu. Hajrović će biti pozvan. Ovo je informacija iz prve ruke, Robi me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.
nisi potpisoSheyi je napisao/la:Samo za vas, biće sve u redu. Hajrović će biti pozvan. Ovo je informacija iz prve ruke, Robi me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.
Zarathustra
Moggi je napisao/la:nisi potpisoSheyi je napisao/la:Samo za vas, biće sve u redu. Hajrović će biti pozvan. Ovo je informacija iz prve ruke, Robi me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.
Znaš li u koliko sati je objavljivanje i hoće li biti prijenos presice negdje?