imam i ja duncana,nemam parkera zaj.ebo se hahahaorbit je napisao/la:Jel moguće da sam jedini igrao Duncana? Frajer na 12 poena a treba mi 17![]()
valjda prebace i on i westbrook
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
imam i ja duncana,nemam parkera zaj.ebo se hahahaorbit je napisao/la:Jel moguće da sam jedini igrao Duncana? Frajer na 12 poena a treba mi 17![]()
orbit je napisao/la:Jel moguće da sam jedini igrao Duncana? Frajer na 12 poena a treba mi 17![]()
džinobili 6 poena![]()
Ako ga čekaš under onda nemaš brige. Čim ga ja imam u overu to ti je zicer da će ostat na 14-15.Guarin14 je napisao/la:Igrao sam ga ja ali manje, cekam jos njega i Ibaku da dva ubaciorbit je napisao/la:Jel moguće da sam jedini igrao Duncana? Frajer na 12 poena a treba mi 17![]()
Ma cekam ga brate u underu, ali ne brini se ti, prebacit ce to Timmy u cetvrtoj..orbit je napisao/la:Ako ga čekaš under onda nemaš brige. Čim ga ja imam u overu to ti je zicer da će ostat na 14-15.Guarin14 je napisao/la:Igrao sam ga ja ali manje, cekam jos njega i Ibaku da dva ubaciorbit je napisao/la:Jel moguće da sam jedini igrao Duncana? Frajer na 12 poena a treba mi 17![]()
E svasta ces cuti, nothing personal, ali je to nidje veze kometar bar po meniorbit je napisao/la:ovaj Greg baš smiješan lik .. čuj ne igra mu Duncan a igra Belineli nekakav![]()
orbit je napisao/la:ovaj Greg baš smiješan lik .. čuj ne igra mu Duncan a igra Belineli nekakav![]()
ovo je klad. kuknjava, nema veze sa realnoscu ni sa logikom, vec iskljucivo sa odigranim tipom koji se iscekuje, nista viseJDSuns je napisao/la:
E svasta ces cuti, nothing personal, ali je to nidje veze kometar bar po meni
Brate Pop je bez premca najbolji trener lige.JDSuns je napisao/la:E svasta ces cuti, nothing personal, ali je to nidje veze kometar bar po meniorbit je napisao/la:ovaj Greg baš smiješan lik .. čuj ne igra mu Duncan a igra Belineli nekakav![]()
Jesam to šta slag'o? OKC im složi seriju i men'se čini prvi put na utakmici povedoše a on Duncana drži na klupi?JDSuns je napisao/la:E svasta ces cuti, nothing personal, ali je to nidje veze kometar bar po meniorbit je napisao/la:ovaj Greg baš smiješan lik .. čuj ne igra mu Duncan a igra Belineli nekakav![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.