Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Brzi igrači nam trebaju po ovakvom terenu... Pogba, Giovinco !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Juve zakazao tamo gdje je trebao da bude najjači , a to je sredina terena. Montolivo i De Jong tu drže kontrolu , uz pokušaj Muntaria i Nocerina da nešto odigraju , ali ruku na srce oni ne znaju.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- AvantiSignora
- Kontakt:
I onda se Pirlo nadje driblati izmedju 3 milanovi igraca i naravno iz toga izace da dobiju korner 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Contentissimo
- Kontakt:
treba opet prebaciti na 4-3-3, sa Giom na krilu i Tevezom, a Quagliom u vrhu napada, eventualno poslije ubaciti Nanda...
ps
dobijamo ovo
ps
dobijamo ovo
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prvih 20-ak minuta smo odigrali odlicno, bez obzira na primljeni gol..i onda nakon toga pad i povratak na ovosezonske nase igre, a to je nula od igre...kad nas ovakav Milan kojeg se "stide" i vlastiti navijaci sabije na polovinu onda je jasno kakvi su problemi, nedo bog da igramo protiv ekipe sa onog mog linka iznad
...vezni red kao da nam ne postoji, Pirlo ponovo ne igra nista. Nikako ne moze da poveze igru, kao da je u slow motion modelu rada jbt i odmah se to osjeti i na ostalim..
ne znam sta vise treba da se desi i koliko igra treba da padne da bi Konte presao preko svoje argancije i skontao da se ne moze u ovoj postavci igrati protiv ekipe koja nije Livorno, Torino, Verona, Sasuolo bez pomoci sudija..onda tesko je i sa 2 igraca manje igrati. Padoin je zalutao u Juve, jednostavno lik ne moze ispratiti ovaj tempo i ovaj nivo fudbala, na terenu samo gleda da ne pogrijesi..a Markizijo opet izigrava duha...
da je ovo neki stari mocni Milan pa hajd da covjek kaze dobro je 1-1, jos smo imali i neku dominaciju 20-ak minuta i par sansi, ali ovo je jedan smijesan Milan, ja ne pamtim smjesniji od kako pratim fudbal ( i jos takav igra bez 3 nominalno najbolja igraca) i mi se sa takvom ekipom patimo i ne mozemo sa loptom da izadjemo preko centra...
ps: a naravno da dobijamo, tragedija bi bila da ne dobijemo
ne znam sta vise treba da se desi i koliko igra treba da padne da bi Konte presao preko svoje argancije i skontao da se ne moze u ovoj postavci igrati protiv ekipe koja nije Livorno, Torino, Verona, Sasuolo bez pomoci sudija..onda tesko je i sa 2 igraca manje igrati. Padoin je zalutao u Juve, jednostavno lik ne moze ispratiti ovaj tempo i ovaj nivo fudbala, na terenu samo gleda da ne pogrijesi..a Markizijo opet izigrava duha...
da je ovo neki stari mocni Milan pa hajd da covjek kaze dobro je 1-1, jos smo imali i neku dominaciju 20-ak minuta i par sansi, ali ovo je jedan smijesan Milan, ja ne pamtim smjesniji od kako pratim fudbal ( i jos takav igra bez 3 nominalno najbolja igraca) i mi se sa takvom ekipom patimo i ne mozemo sa loptom da izadjemo preko centra...
ps: a naravno da dobijamo, tragedija bi bila da ne dobijemo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Padoin je igrač manje.
Teren je jako težak za igru ali to ne smije biti alibi za onoliki broj grešaka u predaji lopte, pogotovo kod Pirla. Ne igramo ekstra dobro, nije to toliko ni loše uzimajuću u obzir terten ali u drugom poluvremenu se treba protisnuti protivnik. Nije Milan bezazlen, već sam to pisao tamo na temi Milana ali nije ni ekipa koja se ne može dobiti. Za priključak s Romom potrebna su tri boda.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Teren je jako težak za igru ali to ne smije biti alibi za onoliki broj grešaka u predaji lopte, pogotovo kod Pirla. Ne igramo ekstra dobro, nije to toliko ni loše uzimajuću u obzir terten ali u drugom poluvremenu se treba protisnuti protivnik. Nije Milan bezazlen, već sam to pisao tamo na temi Milana ali nije ni ekipa koja se ne može dobiti. Za priključak s Romom potrebna su tri boda.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pojačali smo se gdje je trebalo, manje-više, a oslabili na mjestima gdje je to nezamislivo, u odbrani i vezi.
Najjači dio tima nam od početka sezone igra bez ikakve pažnje i discipline, agresive, pa zadnjih 7-8 golova su svi na istu matricu i iz prvog šuta na gol, Gigi nema 2 intervencije kako treba u ligi i LP.
Igramo ružno i predvidljivo, jednostavno nema one lepršavosti, a da stvar bude gora, iz nekog razloga se odstupilo od one naše igre sa ubacivanjem iz drugog plana, brze igre, sada sve sporo i bezidejno, Conte se pretvara u Mourinha gdje bolje igrače drži na klupi, ziheraški ulazi u mečeve, itd. itd-.
Ne bih nešto o pojedincima, ali Pogba, Llorente ili Gio bi trebali igrati.
I da, proklet bio dan kada je Quagliarella došao, najmrži igrač koji je ikada igrao za Juventus, uz Zebinu.
Najjači dio tima nam od početka sezone igra bez ikakve pažnje i discipline, agresive, pa zadnjih 7-8 golova su svi na istu matricu i iz prvog šuta na gol, Gigi nema 2 intervencije kako treba u ligi i LP.
Igramo ružno i predvidljivo, jednostavno nema one lepršavosti, a da stvar bude gora, iz nekog razloga se odstupilo od one naše igre sa ubacivanjem iz drugog plana, brze igre, sada sve sporo i bezidejno, Conte se pretvara u Mourinha gdje bolje igrače drži na klupi, ziheraški ulazi u mečeve, itd. itd-.
Ne bih nešto o pojedincima, ali Pogba, Llorente ili Gio bi trebali igrati.
I da, proklet bio dan kada je Quagliarella došao, najmrži igrač koji je ikada igrao za Juventus, uz Zebinu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- HeavensWonder
- Kontakt:
Realno da je Milan onaj od prije 2 sezone kada smo se cijelu sezonu ganjali, poderali bi nas dosad. I da 3-5-2 ! To možda za 3 sezone, kada svi treneri zaborave na tu taktiku 
Buffona mi je žao. Znam da želi najbolje, ali s godinama mora i više da trenira. Svi znamo da je to i Alex radio sa 38 godina stalno prvi dolazio i zadnji odlazio. Sada je red na Gigiju !
Buffona mi je žao. Znam da želi najbolje, ali s godinama mora i više da trenira. Svi znamo da je to i Alex radio sa 38 godina stalno prvi dolazio i zadnji odlazio. Sada je red na Gigiju !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Do gola vrhunski, pogodatk Munatarija iznenadan i nebih da kritkujem odbranu, jednostavno su ostali zateceni...
Kasnije Juve katastrofalam, kao da su prestali da igraju, cak je Milan preuzeo inicijativu iako nisu nista stvorili, osim iznenadnog gola u 1 minuti,
Ocekivao sam preokret brzo, ovako ce do kraj biti tesko jer ce Milan rasiriti igru i nastojati sacuvati nerjeseno. Podhitno napraviti neke promjene, prije svega u napadu, jer Fabio nije u elementu, i svojom konstitucijom tesko izlazi na kraj sa vecim igracim Milana. Llorente bi bio idealan..
Padoin mora van, znaci, nista vrijedno spomena nije uradio...samo je pitanje koga uvesti...
Nadam se jacem, brzem i preciznijem Juventusu...
Kasnije Juve katastrofalam, kao da su prestali da igraju, cak je Milan preuzeo inicijativu iako nisu nista stvorili, osim iznenadnog gola u 1 minuti,
Ocekivao sam preokret brzo, ovako ce do kraj biti tesko jer ce Milan rasiriti igru i nastojati sacuvati nerjeseno. Podhitno napraviti neke promjene, prije svega u napadu, jer Fabio nije u elementu, i svojom konstitucijom tesko izlazi na kraj sa vecim igracim Milana. Llorente bi bio idealan..
Padoin mora van, znaci, nista vrijedno spomena nije uradio...samo je pitanje koga uvesti...
Nadam se jacem, brzem i preciznijem Juventusu...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Prvih 20 minuta sjajno odigrano. Jedino glupo ispadanje odbrane kaznjeno.
Tezak teren, Vidal se ne vidi. Marchisio dosta dobar. Pirlo i dalje seta terenom.
Pogba i Llorente ce da zavrse stvar.
Sta je sa Caceresom, je li na klupi? Valjao bi kasnije umjesto Padoina.
Tezak teren, Vidal se ne vidi. Marchisio dosta dobar. Pirlo i dalje seta terenom.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Nije moglo bez peha ni večeras
Dobro je bilo do izjednačenja, i onda prepustamo igru Milanu, jeste da su i oni igrali visok presing, ali i pored toga moralo se bolje od 25 minute pa do kraja. Nadam se boljoj igri od prve minute u drugom dijelu.
Dobro je bilo do izjednačenja, i onda prepustamo igru Milanu, jeste da su i oni igrali visok presing, ali i pored toga moralo se bolje od 25 minute pa do kraja. Nadam se boljoj igri od prve minute u drugom dijelu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Gigi je imao dobru intervenciju kad je Zapata potegao, nije ono bila nimalo lagana lopta.
Padoin isto usporeni film, popizdio sam kad onu loptu nije ni pokušao dostići.
Pirlo mnogo griješi ifroma mu je jako upitna.
Ekipi kao da generalno fali nekog elana i žara, kad se sjetim onog derbija 2011 kad smo svih 90 minuta pritiskali Milan i na kraju slomili
Padoin isto usporeni film, popizdio sam kad onu loptu nije ni pokušao dostići.
Pirlo mnogo griješi ifroma mu je jako upitna.
Ekipi kao da generalno fali nekog elana i žara, kad se sjetim onog derbija 2011 kad smo svih 90 minuta pritiskali Milan i na kraju slomili
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Biće da je na nosilimacaseres je napisao/la:Prvih 20 minuta sjajno odigrano. Jedino glupo ispadanje odbrane kaznjeno.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
vama Padoin nama Matri hehhe... ne spominjite stari Milan odmah mi se vrati nostalgija hehe... nije lose do sad, msm na tekmu. vasa inicijativa na startu, a posle ste oslabili i milan je poceo da veze igru, svasta je moguce ovdje... valja ovo izdrzati do kraja pa viditi sta ce biti....
jbg da su nam Shaarawy, Balotelli, Kaka, De Sciglio, Pazzini uredni pa da kako treba ukrstimo koplja bilo bi jos bolje, ali nadam se da u drugom dijelu sezone ce biti svi spremni, naravno na obje strane
jbg da su nam Shaarawy, Balotelli, Kaka, De Sciglio, Pazzini uredni pa da kako treba ukrstimo koplja bilo bi jos bolje, ali nadam se da u drugom dijelu sezone ce biti svi spremni, naravno na obje strane
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Trequartista
- Kontakt:
Odgledah posljednjih 15-ak minuta, naša standardna igra ove sezone kad je rezultat neriješen, ništa ni sa čim.
Hajd valjda bude bolje u drugom poluvremenu, treba malo više koncentracije, posebno u veznom redu.
Hajd valjda bude bolje u drugom poluvremenu, treba malo više koncentracije, posebno u veznom redu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Čekam pravi komentar na utakmicu odnosno realni prikaz igre Juventusa u režiji @ultrasstyle_tz. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Stvarno previse golova iz malog broja pokusaja protivnika, tako bi rezimirao sve utakmice Juvnetusa. Milan zabijo iz prve sanse, i osim toga, jos je Zapata jednom pokusao. Bojim se jos jednom goli iz prvog ozbiljnije suta, takva je tradicija ove sezone...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobar je Fabio kako sredina terena igra i uopce kakav nam je stil igre..u ovom momentu je sigurno drugi najbolji napadac ekipe..problemi leze negdje drugo, u dramaticnom padu forme svih talijanskih igraca i totalno pogresnoj formaciji kao i u tome da igraju pojedinci koji nikada ne bi smjeli prici dresu Juventusa ( Padoin nije Birindeli, Pesoto, Blazi, Zalajeta, Mirkovic, Tudor,C. Zaneti, Apia itd itd- oni su za njeg izmislili fudbal)
ekipa se mora hitno pojacati sa 2 dobra i brza krilna igraca sposbna da iznesu loptu i dodaju istu
ekipa se mora hitno pojacati sa 2 dobra i brza krilna igraca sposbna da iznesu loptu i dodaju istu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Al Tevez je zivotinja, kakvog smo igrača dobili
Jos kad bi vezni red igrao kao prosle i pretprosle godine... i NANDO! Ajmo Antonio meštre pusti lava na mačiće 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★