Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretno svim našim ekipama
- elamalakia
- Kontakt:
sretno svima 

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Sloboda jeste dobila svih 900.000 eura za Saida.Thetraphak1921 je napisao/la:Nemoj nam tih transfera od kojih klub marke vidio nije, imali smo i mi takvih.pinoglavi je napisao/la:Zato ste vi prodali jednog od najtalentovanijih momaka iz BiH u zadnje vrijeme za 500k€. A Sloboda bez reputacije u Europi prodala Saida za 900k€. Ma pravi ste strucnjaci.
ode i Karacic u Tursku, steta, ali to je nasa realnost, liga ni 1% dobra za napredak igraca, ali ce dobit' lovu
Ma kad skontas ko ima Dobar ako je mlad valja nesto ode ako je star nemoze vise nigdje sto ga u nasu ligu i kako ces sta ocekivat u Evropi.Dakle titula plafon pa kup i poneki bljesak u evropu to je to.
Znaci po tebi transfer Neymara u Barcu nije kostao 57miliona Eura nego 17 koliko je pripalo Santosu? ( pricam o zvanicnom podatku koji je Barca objavila, ne o teorijama da je placen 80miliona).Zvanicno je 40 miliona njegovim roditeljima 17 klubu.Thetraphak1921 je napisao/la:Ti ga pikaj, ali ja nikad necu pikati transfer Stilica u visini od 600.000 eura. On je za mene dzaba otisao a ne za 600.000 eura koliko je predstavljeno..NYKnicks Fan je napisao/la: Ne pika se brate transfer ako klub nije dobio te pare.
Ti slobodno nastavi lagati sebe.
Kakve veze ima koliko je para zavrsilo u klubu a koliko je neko odradio, vrijednost transfera se gleda po tome koliko je placeno i tu sva prica zavrsava.
Naveo sam ti samo primjer Neymara ne poredim ( ni u ludilu ) te transfere. Po tvojoj logici nijedan transfer fudbalera koji se desi u svijetu se "ne pika" jer vise od pola novca od doticnog transfera ne zavrsi u klubu iz kojeg je igrac dosao.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Kakva je ovo na Alipasinu frka Zeljo doveo Grka cuko mi pobjego slanca doveli i Spanca nogu dobio Stana dovedose i Talijana.
Grk?
15/16 sezona Ukupno 12 utakmica ,od toga 3 od pocetka.Ni jednom nije sastavio 90 minuta i ove tri sto je poceo zamjenjen je
14/15 Ukupno 8 utakmica ,od toga 5 od pocetka, 2 puta u odigrao po 90 minuta
13/14 Ukupno 1 utakmica ,odigrana samo 1 minuta
Kostic mi sve vise baca na Jesica

15/16 sezona Ukupno 12 utakmica ,od toga 3 od pocetka.Ni jednom nije sastavio 90 minuta i ove tri sto je poceo zamjenjen je
Kostic mi sve vise baca na Jesica

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Razlika je samo sto Kostic nije rastjerao sve sto valja, sto Lendrica nece instalirati na klupu..miky_hz je napisao/la:Grk?
Kostic mi sve vise baca na Jesica![]()

Ali da ima slicnosti, ima sigurno. Jos cemo igrati 4-4-2

Pa vidiš da čovjek povećava minutažu iz sezone u sezonu 

-
- Kontakt:
Kad ga seljo šibne na posudbu u Leotar možda i do 20 tekmi dogura.Coraco je napisao/la:Pa vidiš da čovjek povećava minutažu iz sezone u sezonu
solinas je napisao/la:Druga stvar na ovom forumu se toliko pljuvalo po mome gradu
Niko nije pljuvao po Beču, što izmišljaš?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Koliko je ukupno Ivan Fatic utakmica odigrao i koliko dugo utakmicu uopste nije odigrao? Hoces li da ti ja kazem?

Rokoko87 je napisao/la:solinas je napisao/la:Druga stvar na ovom forumu se toliko pljuvalo po mome gradu

Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 21 jun 2016, 14:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Rokoko87 je napisao/la:solinas je napisao/la:Druga stvar na ovom forumu se toliko pljuvalo po mome gradu

- PitarBordo
- Kontakt:
TOUCHDOWN!!!Rokoko87 je napisao/la:solinas je napisao/la:Druga stvar na ovom forumu se toliko pljuvalo po mome gradu

Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pogledaj i koliko su Lendra i Boske igrali. I sta rade danas u nasoj ligi ?miky_hz je napisao/la:Grk?
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Lendrić je u sezoni prije imao oko 30 možda i 35 nastupa tako da ta priča ne drži vodu.KapitenK je napisao/la:Pogledaj i koliko su Lendra i Boske igrali. I sta rade danas u nasoj ligi ?miky_hz je napisao/la:Grk?
Izgleda da su ovi debili iz saveza poceli gledati u naprijed sto se tice lige i da cemo ipak imati ligu za prvaka i ligu za opstanak.
Napokon jedna razumna odlula od njih
Napokon jedna razumna odlula od njih

Zadnja izmjena: propuh, dana/u 21 jun 2016, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bravo za savez, ipak nisu toliki botovi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da li je moguće
napokon od njih nešto pametno.

napokon od njih nešto pametno.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Grk1234, Lokomotifa, Noke995 i 37 gostiju.