Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije u redu da igrači Leotara gase bojler igračima Zrinjskog. To nije u sportskom duhu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Otišli su svi i napustili glavnog udarnika halobing.a , momak se grčevito bori i ako ovako nastavi zaslužio je na kraju dana još petaka . Momčino javi se u klub imaš dzabe ulaz iduću utakmicu . Kakve si ti gluposti i debilane napisao i usporedio dobit ćeš godišnju kartu .
Ovaj je izgleda momak za najteži oblikom prolapsa moždanih ćelija koji ne misli stat dok nas ne ubjedi da su oni upravu , a red je da mu i olakšamo .
Dobro bing, jes BOJLER je kriv niste vi . Sad možeš malo odmorit inače pitanje hoces li do vcrs izdurat bez kolega udarnika
Ovaj je izgleda momak za najteži oblikom prolapsa moždanih ćelija koji ne misli stat dok nas ne ubjedi da su oni upravu , a red je da mu i olakšamo .
Dobro bing, jes BOJLER je kriv niste vi . Sad možeš malo odmorit inače pitanje hoces li do vcrs izdurat bez kolega udarnika
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Mislim da je stvarno vrijeme za denacifikaciju Zrinjskog, ovo stvarno više nema smisla. Čekat ćemo i reakciju UEFA-e. Ovo se ne smije dopustiti u utakmicama kvalifikacija za Ligu Konferencija.
Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 17 okt 2022, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Mislio sam da je jakirovic gospodin
Činilo mi se da ima gospocke manire
A on klasični kamenjarski pajdo
Činilo mi se da ima gospocke manire
A on klasični kamenjarski pajdo
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Kme kme što pričate o jednom od najvećih skandala u BH fudbalu, pričajte o tome kako je Velež dobio Slobodu 1-0 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro ljudi ima li šta drugo, vazdan tupite o Leotaru i Zrinjskom.
Jasno je više svima, sve je ponovljeno više puta, no koja je svrha?
Treba sačekati još zvanično savez šta će reći i to je to.
Jasno je više svima, sve je ponovljeno više puta, no koja je svrha?
Treba sačekati još zvanično savez šta će reći i to je to.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Vidimo se večeras, pa zbrajajmo napaćene postove zajedno.
Balorda I opala dijele prvo mjesto...
Balorda I opala dijele prvo mjesto...
-
- Kontakt:
Generalno svi smo u ovoj drzavi divlji, ali ova hercegovacka skutorija je prica za sebe.. Pravi pecinski zaostali ljudi.. Sve go lopov i primitivac.. Cast izuzetcima..
Pročepit će negdje.
Mogu da me zatvore, cijeli život da me osude, ali opet ću po svom.. Mogu da mi popuse!
PAJDO IZDRŽI! TVOJI (((ULTRASI))) SU UZ TEBE!
PAJDO IZDRŽI! TVOJI (((ULTRASI))) SU UZ TEBE!
Zadnja izmjena: Dovoljan, dana/u 17 okt 2022, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Ne znam sta se moglo drugo i ocekivati, to su oni, to im je u krvi. Ciganski potezi u stilu Mile Pehara, sjetimo ga se. 

#musvdg
- Shategabri
- Kontakt:
Al opet to nije prepreka da sve hercegovačke firme intenzivno rade sa Sarajevom.spursman je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:14Ja radim i hodam po cijeloj BiH a najveći prevaranti i lopovi su u Sarajevu i okolici. Sa firmama iz Hercegovine, iz Krajine i ovog dijela oko Gračanice, Tešnja milina raditi. To će ti svatko potvditi u BiH tko ima bilo kakav biznis.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:08Generalno svi smo u ovoj drzavi divlji, ali ova hercegovacka skutorija je prica za sebe.. Pravi pecinski zaostali ljudi.. Sve go lopov i primitivac.. Cast izuzetcima..
Velika je sredina, samim tim je puno više namazanih i ima svega.
Tamo gdje je manja sredina, ljudi se bolje znaju i manje su šanse da se ne zna kakav je ko.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Da je u Bosni i Hercegovini sve moguće, govori i saopštenje Zrinjskog izdato nakon nezapamćenog skandala u kojem su učestvovali između ostalog i članovi stručnog štaba Jakirović i Marin Ivančić. Umjesto da osude skandalozno ponašanje svojih članova te da se izvine ljubiteljima fudbala iz Zrinjskog su odlučili krenuti u obračun s medijima koji su objavili videopriloge tučnjave u Trebinju.
Ss.ba strikes back
Iako su iz HŽK Zrinjski naveli da su mediji sud donijeli na osnovu nekompletnih snimaka, važno je istaknuti da uz svoje saopštenje nisu priložili kompletne snimke, niti pokušali dati razloge koji bi opravdali nedolično ponašanje njihovih predstavnika, ako za takvo nešto može postojati opravdan razlog.
Sad su postali i zenski klub
Ss.ba strikes back
Iako su iz HŽK Zrinjski naveli da su mediji sud donijeli na osnovu nekompletnih snimaka, važno je istaknuti da uz svoje saopštenje nisu priložili kompletne snimke, niti pokušali dati razloge koji bi opravdali nedolično ponašanje njihovih predstavnika, ako za takvo nešto može postojati opravdan razlog.
Sad su postali i zenski klub

- oldschool72
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sta kazu pitice, Mulalić divljak, Jakirović gospodin?
Jest al po njihovim standardima.
Ma ovaj se krioAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:25Sta kazu pitice, Mulalić divljak, Jakirović gospodin?
Glumio nekog gospodina
A ono balega klasična
A da je Mulalić divljak to stoji
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- tutankamon1905
- Kontakt:
FK Leotar Trebinje
Takođe, smatramo da su pomenuti incidenti od strane pojedinih medija prenaglašeni, u razloge nećemo ulaziti, ali su nam dobro poznati.
Takođe, smatramo da su pomenuti incidenti od strane pojedinih medija prenaglašeni, u razloge nećemo ulaziti, ali su nam dobro poznati.
Da su u pitanju Željo, Velež, Sarajevo onda bi bili pre(prenaglašeni)...tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:31FK Leotar Trebinje
Ok, vidi se da ss.ba jeste malo prenaglasio ali opet to ne opravdava onako ponašanje Jakirovića i ostalih.
Zadnja izmjena: Lynx, dana/u 17 okt 2022, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- svrakino1921
- Kontakt:
Pusti komso mojShategabri je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:20Al opet to nije prepreka da sve hercegovačke firme intenzivno rade sa Sarajevom.spursman je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:14Ja radim i hodam po cijeloj BiH a najveći prevaranti i lopovi su u Sarajevu i okolici. Sa firmama iz Hercegovine, iz Krajine i ovog dijela oko Gračanice, Tešnja milina raditi. To će ti svatko potvditi u BiH tko ima bilo kakav biznis.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:08Generalno svi smo u ovoj drzavi divlji, ali ova hercegovacka skutorija je prica za sebe.. Pravi pecinski zaostali ljudi.. Sve go lopov i primitivac.. Cast izuzetcima..
Tamo gdje je manja sredina, ljudi se bolje znaju i manje su šanse da se ne zna kakav je ko.
Provokacija cista
Rade s nama jer imamo najvise repa
A to sto hoce da nas oderu a mi se ne damo to je problem njima
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, komšo.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:37Pusti komso mojShategabri je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:20Al opet to nije prepreka da sve hercegovačke firme intenzivno rade sa Sarajevom.
Provokacija cista
Rade s nama jer imamo najvise repa
A to sto hoce da nas oderu a mi se ne damo to je problem njima
Sarajevo spona istoka i zapada.
Hercegovci galame na nas, a drage im pare.
Sokočani i Paljani isto galame, al rado na posao u Sarajevo idu

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, TylerBurey i 34 gosta.