Ne kazem ja da se necete boriti, imate sanse kao i svi ali tesko. Arsenal ce biti u borbi svakako ali i ostala dva nabrojana. Po sansama za 4.mjesto Arsenal ih ima mnogo vise od ostala tri rivala.gaston je napisao/la:zasto ? zasto to famozno cetvrto mjesto izgleda nedostizno kad sam 100% siguran da smo bolji od Njukasla a ni Totenhem nije neka sila ? stavise siguran sam da cemo se do kraja borit za to cevrto mjesto i to samo sa Arsenalom jer ni oni ne mogu nista viseLondonarsenal je napisao/la:Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ako dođu Gaston slijede nam ljepsi dani 

- youngredcomps
- Kontakt:
necemo se mi boriti sa arsenalom za 4 mjesto nego sa cheleaom,Chelsea nema neku igru i mislim da ce biti kao i prosle godine 5.gaston je napisao/la:zasto ? zasto to famozno cetvrto mjesto izgleda nedostizno kad sam 100% siguran da smo bolji od Njukasla a ni Totenhem nije neka sila ? stavise siguran sam da cemo se do kraja borit za to cevrto mjesto i to samo sa Arsenalom jer ni oni ne mogu nista viseLondonarsenal je napisao/la:Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Opet ste poceli mastati.
Cuj Suarez 7. igrac svijeta.
Liverpool ce biti 4., a ispred su 100%: United, City, Arsenal, Chelsea, pa i Tottenham.
Najbolji stoperski dvojac lige ?
Bolji od Arsenala, koji iz dana u dan ima sve vise sanse za titulu uz City.
Ko koga ovdje laze ?
Liverpool ce biti 4., a ispred su 100%: United, City, Arsenal, Chelsea, pa i Tottenham.
Ko koga ovdje laze ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- reds_forever
- Kontakt:
Igraci su i u prosloj sezoni znali super odigrati, ali nakon toga bi uslijedilo nekoliko jako losih utakmica u kojima bi zeznuli sve sto postignu. Ako ove sezone ne bude takvih oscilacija, mozda to 4. mjesto nije nedostizno, ali, ako budu igrali po sistemu toplo - hladno, mozemo se nadati jos jednoj neuspjesnoj sezoni...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ma ja maštam samo da ti odeš iz ove teme, vjeruj mi.M4kaveli je napisao/la:Opet ste poceli mastati.
Ko koga ovdje laze ?

- Ponos Torina
- Kontakt:
+ 1000MarcusLFC je napisao/la:Ma ja maštam samo da ti odeš iz ove teme, vjeruj mi.M4kaveli je napisao/la:Opet ste poceli mastati.
Ko koga ovdje laze ?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Naravno da mastas kada nemas argumente.
Pravite se veci englezi i navijaci od Liverpoolovih.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
jeste maštamo, imaš li nešto protiv? jel to zabranjeno maštati?M4kaveli je napisao/la:Naravno da mastas kada nemas argumente.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sto onda kontrirate na svaku kritiku ?
Problem kod maste je taj sto je tesko pretvoriti u realnost, gotovo nemoguce.
svejedno, imamo svako pravo na to, a ti nemaš nikakve veze s tim zato nema potrebe da dolaziš na temu i da svakom loncu budeš poklopac.M4kaveli je napisao/la:Sto onda kontrirate na svaku kritiku ?
Onda se i dalje lozite kako ce ovaj mocni Liverpool prekucati ligu, sa najboljim stoperima, krilima, veznim redom itd,.
Toure nije više zadnji vezni. U Barci je to bio, sada je centralni veznjak. Naravno da on i dalje može igrati na poziciji defanzivnog veznog po potrebi, ali više sada igra centralnog i ofanzivnog veznog nego defanzivnog.nedim1993 je napisao/la:Pored Songa i Tourea vi kažete da imate najboljeg DMF-a u ligi?
I Lucas je jedan od najboljih DMF-a u ligi. Song je za mene bolji isključivo jer je bolji i to neuporedivo u ofanzivi. Samo zbog toga.
Slagao te neko druže. Suarez je službeno 6. igrač svijeta.M4kaveli je napisao/la:Opet ste poceli mastati.
Ko koga ovdje laze ?
FK Pjetlovi
svakako da hoćemoM4kaveli je napisao/la:Onda se i dalje lozite kako ce ovaj mocni Liverpool prekucati ligu, sa najboljim stoperima, krilima, veznim redom itd,.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fali ti tekst Rizo.
Na ovo se trebaju mnogi ugledati. Nije sve u parama yebem ga ja, ima ih dovoljno.

Svaka čast! Kapa do poda.Na naslovnici EkstraBladet (Danski tisak), je izašla ova slika s Aggerom i tekstom "On će postati legenda". U tekstu piše da je rekao Liverpoolu da će odbiti sve ponude koje City pošalje zbog lojalnosti klubu.

- the scouser
- Kontakt:
Kakav je samo kralj Dani Agger. Čak je i Gerrard imao perioda kada se nećkao oko prelaska u Chelsea, a on ovako suvereno kaže ne
. Svaka mu dala.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mogu igrati toplo-hladno u gostima,na Anfildu ne smiju prosipati bodove.Prosle sezone cim su poceli porazi na Anfildu odma se izgubio prikljucak za 4 mjestomreds_forever je napisao/la:Igraci su i u prosloj sezoni znali super odigrati, ali nakon toga bi uslijedilo nekoliko jako losih utakmica u kojima bi zeznuli sve sto postignu. Ako ove sezone ne bude takvih oscilacija, mozda to 4. mjesto nije nedostizno, ali, ako budu igrali po sistemu toplo - hladno, mozemo se nadati jos jednoj neuspjesnoj sezoni...
Rođen s tobom da budem
Evo sad čitam da je Llorente odbio produžiti ugovor, možda Rodgers njega dovede na posudbu ?
kakva posudba, nema šanse...EBSCO je napisao/la:Evo sad čitam da je Llorente odbio produžiti ugovor, možda Rodgers njega dovede na posudbu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.