FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

R32
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la R32 » 23 nov 2014, 21:22

muamerc je napisao/la:
R32 je napisao/la:I Gotta Feeling da ce građani dobit po nosu, i to dobro :cool:
Nece, oni ce poginuti za pobjedu dok nama ne treba a niti treba da rizikujemo povrede.
Upravo zato i govorim, kvota 1.01 da ce Pep izvesti najjaci sastav. Nasi rastereceni, a tako znaju vrlodobro odigrati dok je na njima pritisak jos im fali igraca, i to kakvih ( fali i kod nas ali to je vec druga prica), a dok je nasa ofanzivna linija u potpunosti spremna. Mozda cak Svajni zapocne umjesto Milera/ Gecea. A inace nam Siti i lezi :)
Mia San Mia

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 21:35

momci pricajte vi sta ocete ali ovo ya kediru postaje sve ozbiljnije

Reports in Germany have claimed Bayern Munich will make an €8m offer for Real Madrid’s Sami Khedira in the winter transfer window.

Mundo Deportivo cites a claim from German publication TZ that says Madrid will consider selling in January rather than lose Khedira for fee in the summer.

The injury suffered by Luka Modric while representing Croatia - that threatens to keep Modric out for two months - will not prevent Los Blancos cashing in on Khedira, it’s said.

Khedira has fallen below Isco in the pecking order, the Spain international chosen to replace Modric on Saturday against Eibar, but wouldn’t be able to play for Bayern in the Champions League after he featured for Madrid against Liverpool.

Bayern have previously denied holding interest in Khedira and the player is understood to have instructed his agent to negotiate a contract with Madrid while he mulls his options.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2014, 21:49

Pusti TZ, taj ...Deportivo. To je smece. Provjeravaj stranicu kluba i donekle Bild. Ako tamo ima informacija o trabsferima onda Ima nesto ostalo su lazi. Znam jer sam doktorirao medije na transferima Martineza i Benatie. :-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 nov 2014, 13:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

:urnebes:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 nov 2014, 15:24

Međunarodna nogometna federacija (Fifa) i sindikat igrača FifPro objavili su imena pet golmana koji ostaju u konkurenciji za izbor najbolje ekipe u 2014. godini.

Obje organizacije će do 1. decembra predstaviti svih 55 kandidata za najbolji tim godine, koji će biti proglašen u januaru 2015.

Uz golmane u konkurenciji će biti još 20 odbrambenih igrača, te po 15 vezista i napadača.

Među kandidatima su lanjski pobjednik Manuel Neuer, član munchenskog Bayerna i njemačke reprezentacije, zatim Claudio Bravo (Čile/Barcelona), Gianluigi Buffon (Italija/Juventus), Iker Casillas (Španija/Real Madrid) i Thibaut Courtois (Belgija/Chelsea).

Ovdje ne bi trebalo biti problema, Neuer kao trenutno najbolji goman na svijetu će pomesti konkurenciju.

Da mi je znati koji je bot stavio Casillasa u ovaj izbor. :facepalm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 24 nov 2014, 17:22

Ja mislim da ce Pep napraviti 1-2 izmjene i to je to,a sto se tice rezultata sve osim pobjede je veliko iznenadjenje jer je razlika u kvaliteti ogromna.

Samo me strah povreda jer ce igraci City-a biti jako nervozni kada shvate da je takmicenje u LP za njih zavrseno :hmmmmm:

Klare

Post Postao/la Klare » 24 nov 2014, 18:11

U tom timu godine za trojicu nasih sam siguran :arrow: Nojo, Lam i Roben, a nesto manje sam siguran za Svajna.

Medjutim kada se pogledaju uspjesi onda je po pravilu da igraci dolaze iz Reala i Njemacke, te Mesi i Roben.

Misljenja sam da je ostatak planete ipak dobrano iza.

Sto se tice utakmice sutra, dovoljno znati kako je Pep nezasit rekorda, dominacije i dominacije,
pa nas mozda ocekuje minimalno mijesanje,
a utakmicu jedva cekam da pogledam, u opustenoj atmosferi kada krene vez Manci se crno pise. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 nov 2014, 19:23

Klare je napisao/la:
Sto se tice utakmice sutra, dovoljno znati kako je Pep nezasit rekorda, dominacije i dominacije,
pa nas mozda ocekuje minimalno mijesanje,
a utakmicu jedva cekam da pogledam, u opustenoj atmosferi kada krene vez Manci se crno pise. ;)
Ma bit će čejf gledat kada vez krene i kada Građani počnu da trče za loptom, a ne znaju ni gdje je lopta.... :D

Samo sastav bi trebalo izmiješat i mislim da će ga Pep ipak ovaj put izmiješat. Ne možda sada drastično, ali u određenoj mjeri da....Pa nije ni on toliki fanatik.... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 nov 2014, 19:32

Ludak kao Pep nece propustit' sansu da unisti naftase ako mu se ukaze prilika.
Inzinjer je njegova stalna musterija, nema razloga da se sutra taj niz ne nastavi.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 nov 2014, 19:38

anelbavarac je napisao/la:Ludak kao Pep nece propustit' sansu da unisti naftase ako mu se ukaze prilika.
Inzinjer je njegova stalna musterija, nema razloga da se sutra taj niz ne nastavi.
"El Loco" Pep nek sacuva igrace od povreda, to je meni bitnije od pobjede.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 nov 2014, 19:43

Nema velike potrebe za cuvanje igraca.
Prolaz odavno osiguran, BL relativno nezanimljiva + finansijska nagrada koja nije mala za svaku pobjedu u LP...
Ponavljam Pep nece propustit' sansu da unisti City, ako osjeti krv.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 nov 2014, 22:11

Bit ce zanimljivo vidjeti da li ce Pep izvesti najjacu postavu i Gradjanima ugasiti sve nade da mogu u drugi krug. Prema ovome sto sam do sada citao, sve su prilike da ce se to i desiti. U situaciji kada se blizi kraj polusezone, a imamo jako dobre rezultate na svim frontovima, onda je ovako nesto i za ocekivati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 nov 2014, 22:29

slika

:tokralju: :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 nov 2014, 22:46

Pizzaro je poceo sa procesom oporavka. :thumbup:
Polako su se poceli vracati ovi koji su se prvi povrijedili.
Uskoro ocekujemo i Trubu da pocne trenirati i nadam se da ce biti spreman za makar dvije utakmice u ovoj sezoni.

Citajuci komentare sa vecerasnje presice sticem dojam da ce Pep sutra poslati najjacu mogucu ekipu.
Ocigledno da zeli pobjedu i svih 18 bodova u grupi. :cool:

A kazu grupa smrti. :crazy:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 24 nov 2014, 23:14

najbolji stoperski tandem na svijetu
slika
slika
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 nov 2014, 23:16

Omerbavarac je napisao/la:
A kazu grupa smrti. :crazy:
Svaka grupa u kojoj je Bayern je grupa smrti,ostalima naravno.

Prije 2 mjeseca se Pep toliko pljuvao,a sada mu se svi divite. :mrgreen:

Kad se sjetim 2-3 dana pred prvu utakmicu LP-a protiv Citya,kako smo bili osakaceni povredama i nadali se remiju s obzirom kako je City igrao u EPLu,a sada idemo u njihovu mahalu i to da ih isamaramo.
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 nov 2014, 23:20

Jesu fakat. :cool:

Sjecam se kad se uprava klala sa Cityem za Boatenga.
Ovi su trazili preko 15 miliona a Bayern je davao 13,5 miliona i to se razvuklo duze vrijeme da bi na kraju gradjani popustili, odnosno bili su nadjacani u pregovorima i nisu imali drugog izlaza nego prodati u to vrijeme vrlo talentovanog Boatenga za sicu a danas je on jedan od najboljih stopera na Svijetu.

Benatia je s druge strane dosao kao gotov proizvod i vrlo brzo se adaptirao na novu sredinu. Djeluje dosta dominantno a vjerujem da ce u buducnosti biti jos bolji, pogotovo naredne sezone.

Jos sad kad se vrati Badstuber. :clap:
Tacno bi Pep mogao imati problema ali onih slatkih. :salut:
Xabi Alonso je napisao/la:"Tomorrow I will be 33. I have more experience, knowledge and game intelligence. So far I’m still enjoying it!"
Doktor nauka. :cool:

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 25 nov 2014, 00:53

Šta ovo navijači sutra kuhaju?

slika

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 nov 2014, 10:09

A eto piše ti ... Okrenuti će leđa kada bude himna LP, zbog zabrane da u Moskvi nema navijača ... Fudbal je ništa bez navijača ...

Priča se o tome već od subote. Ja nisam znao da ce u tome sudjelovati i navijači Man. City-a ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 nov 2014, 13:47

Neuer, Alaba, Boateng, Lahm, Robben i Muller su nominovani za tim godine.
Takodjer uz njih su jos tu Xabi, Benatia i Lewa koji su prosle sezone nosili dresove drugih ekipa.
slika
Doktoru sretan 33. rodjendan.
Da nam ostane jos koju godinu u ekipi. :salut:

Protiv Engleskih ekipa imamo pozitivan skor.
Sa istim smo odigrali 46 utakmica i imamo 18 pobjeda, 16 remija i 12 poraza uz gol razliku 70:56.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.