RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- najrodjeniji
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kakav raspad sistema, smjeniti Ibru sada je najgori mogući potez ! Ibro je tražio pojačanja a uprava je qrcem svirala, sad Ibro kriv ?? E pa nije Ibro kriv nego lozadžija i njegovi pushiqrci koji ne smiju da mu zucnu iako sa sportske strane lik nema pojma. Čestitke svima koji su mi ogadili Velež u ova 2 mjeseca. Ibro hvala ti na prelijepe 3 godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Steta!
Prava steta i mislim da Ibro nije trebao podnositi ostavku i napustati kormilo. I tesko mi je povjerovati da se nasjelo na mahalska laprdanja, a posebno na pozive novinara da se podnese ostavka iz "moralnih razloga". Sarajevski mediji i sportska javnost su navikli da smjenjuju trenere "iz moralnih razloga" svako malo pa su se okurazili i bacili udicu i preko Ivana.
Istina je da treneri nemaju "minuli rad" i da im se to ne pika. U tom nezahvalnom poslu se broje samo trenutni rezultati a oni, nazalost, Ibri nisu isli u korist. Medjutim, falilo je tu samo par nijansi koje su se mogle ispraviti, kao i malo sportske srece, a sreca prati hrabre.
Ko bi mogao biti eventualna zamjena? Cuo sam da se spominje Fedja Dudic.
Prava steta i mislim da Ibro nije trebao podnositi ostavku i napustati kormilo. I tesko mi je povjerovati da se nasjelo na mahalska laprdanja, a posebno na pozive novinara da se podnese ostavka iz "moralnih razloga". Sarajevski mediji i sportska javnost su navikli da smjenjuju trenere "iz moralnih razloga" svako malo pa su se okurazili i bacili udicu i preko Ivana.
Istina je da treneri nemaju "minuli rad" i da im se to ne pika. U tom nezahvalnom poslu se broje samo trenutni rezultati a oni, nazalost, Ibri nisu isli u korist. Medjutim, falilo je tu samo par nijansi koje su se mogle ispraviti, kao i malo sportske srece, a sreca prati hrabre.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- najrodjeniji
- Kontakt:
Meho KodroZoom088 je napisao/la:Steta!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
ili Vahanajrodjeniji je napisao/la: Meho Kodro

Nego, pored Fedje, slobodni su Feja i Mirza Varesanovic cini mi se.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Ozbiljan sam za Mehu, Feja nakon onog s Igmanom marš, Mirzu raja ne voli iako smo igrali najbolje pod njegovim vodstvom. Ja bih volio Nalića na klupu, Feđa je jako limitiran trener i ne znam što ga toliko svi forsiraju kad bukvalno nema ništa ostvareno u karijeriZoom088 je napisao/la:ili Vahanajrodjeniji je napisao/la: Meho Kodro![]()
Ja ne bih Feju volio, ne samo zbog Igmana nego zbog nekih drugih stvari.
Fedja Dudic mi se ogadio kad je gostovao u onoj sportskoj emisiji na BHT gdje analiziraju utakmice (nakon prvog kola) gdje je hinjski populjuvao Ibru i Velez.
Ma ko god da dodje i ako uspije da napravi onaj "pozitivni shok" - dobrodosao.
P.S. Irfan Dzindo
Fedja Dudic mi se ogadio kad je gostovao u onoj sportskoj emisiji na BHT gdje analiziraju utakmice (nakon prvog kola) gdje je hinjski populjuvao Ibru i Velez.
Ma ko god da dodje i ako uspije da napravi onaj "pozitivni shok" - dobrodosao.
P.S. Irfan Dzindo

Znalo se ovo ima 15 dana da ce Ibro podnjeti ostavku a da dolazi Dudic koji je vec predlozijo nekoliko igraca i dobar je sa par ljudi iz UOnajrodjeniji je napisao/la:Ozbiljan sam za Mehu, Feja nakon onog s Igmanom marš, Mirzu raja ne voli iako smo igrali najbolje pod njegovim vodstvom. Ja bih volio Nalića na klupu, Feđa je jako limitiran trener i ne znam što ga toliko svi forsiraju kad bukvalno nema ništa ostvareno u karijeriZoom088 je napisao/la:ili Vahanajrodjeniji je napisao/la: Meho Kodro![]()
Šteta ibre a ovi što su ga pljuvali eto im, može samo gore biti a nadam se da neće.
MUSVDG
Hvala Ibri na svemu bio je uz klub kad niko nije i to se ne zaboravlja, ovo nije zasluzio. 3 godine se gradi ekipa da bi nakon 3 poraza otišao.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Mater ja pojedincima iz svlacionice, znaju oni koji su. Okrenuli su se protiv Ibre. Da Bog da ih bukvalno nogama iz Veleza istjerali. Ibro nismo te bili vrijedni. Izvini u ime svih koji su se ogrijesisli o tebe. Nadam se tvom brzom povratku da zavrsimo ono sto smo prije 3 godine poceli.
Od Kodre nema nista, nije covjek budala pa da trpi psovanje majke djece i familije nakon jednog poraza, kao sto su seljaci docekali da psuju Ibri.
Od Kodre nema nista, nije covjek budala pa da trpi psovanje majke djece i familije nakon jednog poraza, kao sto su seljaci docekali da psuju Ibri.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Dajte nalica na klupu

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sve dok budete trpili Fajica nema napretka. Da si CR7 ne mozes saigracima psovati majku na terenu, vuci ih za dres, mahati im rukama, unositi u facu itd. TU HEMIJE I ATMOSFERE MEDJU IGRACIMA NEMA. Rahimic je platio glavom ni kriv ni duzan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E onda je trebalo fino sjesti sa Ibrom i reci - slusaj, j.ebo utakmicu, j.ebo poraze...bice pobjeda. Mozes li opstati u ligi? Ako mozes ostajes i tacka. Nema mrdanja. Pljuvaca sa tribina je uvijek bilo i bice. Pljuvali su i nakon nerjesenog rezultata s plasticarima na Otoci, pljuvali su neki cak i nakon onog sudijskog masakra u Gorazdu, pljuvali poslije poraza u Gradaccu. I sta su dobili? Dobili su to da su polizali kasnije svoj izmet kad su proslavljali ulazak na Musali.FSB je napisao/la:Feđa Dudić spada u red najjeftinijih trenera sa minimalnim zahtjevima.
Koliko para toliko muzike.
Očito nemamo para za skupljeg trenera.
I volio bih znati ko su "pojedinci iz svlacionice". Ako ne javno onda u PP. Bio bih zahvalan

Nalić od svih navedenih najbolje rješenje, školovan trener.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Nalic ili VaresanovicNalić, Varešanović, Odović i Dudić kandidati za novog trenera Veleža

-
- Kontakt:
Ima neke stvari koje se mogu u 4 oka reci ako ti nesto smeta ili unutar svlacionice. A ne supacki prvenstveno iz postovanja prema starijem covjeku, a nakon toga fudbalskom ocu koji je napravio od njega sto jest i zahvaljujuci njemu je zaigrao PL da se ponasa bahato drsko i da on seljance iz okoline Tuzle ovdje dode i glumi nekog Ronalda.FSB je napisao/la:Ne želim da pravdam jednog od njih, ali i meni bi (da sam igrač) počelo smetati da mi se neko pred 4.000 ljudi i onim curama preko cijelog terena dere "MEEEHOOOOU! MEEEEEHOOOOOOOU!" kao da me ruži umjesto da mi normalno da upute. Čak se i na televiziji čulo, a bilo je i raje koja je negodovala zbog toga.nekoIzMostara je napisao/la:Mater ja pojedincima iz svlacionice, znaju oni koji su. Okrenuli su se protiv Ibre. Da Bog da ih bukvalno nogama iz Veleza istjerali. Ibro nismo te bili vrijedni. Izvini u ime svih koji su se ogrijesisli o tebe. Nadam se tvom brzom povratku da zavrsimo ono sto smo prije 3 godine poceli.
All-Time First Yugoslav League table
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.