Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 27 okt 2013, 20:52

Arbeloa17 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Carlu je sva ova prica oko penala i sudija dosla kao narucena. Naravno da se skriva od lose igre i rezulatata. Ove sezone, izgubili smo od Atletica i Barce, i pobjedili Juventusa, ni sami ne znao kako. Znaci 3 ozbiljne utakmice podbacili, a ove manje ekipe dobijemo na silu. Za sada, vrlo lose.
Da, on tvrdi da je cijeli svijet vidio penal, samo nisu sudije.

Poruka za njega, iako je neće pročitati ali on to zna, cijeli svijet je vidio Real Madrid od njegovog dolaska pa i sinoć, igraju lošije nego ikad, bezidejno i ne znaju šta rade na terenu.
Istina.

Sent from my 2phone smart using Tapatalk now Free
naprijed rejal

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 27 okt 2013, 21:06

Luka ce mnogo bolje izgledati u paru sa Xabiem iako je i ovo do sada odlicno najbolji nas vezni uz Isca 8-)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 27 okt 2013, 22:58

emir18 je napisao/la:Luka ce mnogo bolje izgledati u paru sa Xabiem iako je i ovo do sada odlicno najbolji nas vezni uz Isca 8-)
Covjece Isca nema ni u ljeljama kad igra, odigro je jedno 3 dobra poluvremena otkako igra za Real...
HALA MADRID!!!

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 27 okt 2013, 23:13

KapioFootball je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Luka ce mnogo bolje izgledati u paru sa Xabiem iako je i ovo do sada odlicno najbolji nas vezni uz Isca 8-)
Covjece Isca nema ni u ljeljama kad igra, odigro je jedno 3 dobra poluvremena otkako igra za Real...
Ma nema ga na terenu po 45-60 minuta, nekad i više i onda se pojavi nekim golom ili asistencijom. Te "igrače na momente" nikad nisam volio. Nadam se da je to prolazno kod njega, jer drugog na toj poziciji nemamo.

A nekad smo imali najboljeg na svijetu.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 okt 2013, 23:41

ako potenciraš na ezila, taj je bio isti igrač momenta.
naprijed rejal

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 okt 2013, 23:45

Zato je skupio 150+ asistencija u Realu.Čovjek je uz Ronalda bio najzaslužniji za sve uspjehe Reala u zadnje tri godine.

Mourinho je išao i dalje pa je rekao da je Ozil najzaslužniji za titulu prvaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ado1921
Kontakt:

Re: Odg: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Ado1921 » 28 okt 2013, 00:11

http://m.youtube.com/watch?v=6aO1MVU0_5 ... aO1MVU0_54:D

Poslano sa mog GT-I9305 koristeći Tapatalk 4
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 28 okt 2013, 00:16

Sveti je napisao/la:ako potenciraš na ezila, taj je bio isti igrač momenta.
Jašta, najbolja "desetka" na planeti je igrač momenta.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 28 okt 2013, 09:31

Lillard je napisao/la:di je @andro drug sta mu zada kutinjo :mrgreen: :mrgreen:
evo me :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 okt 2013, 11:10

slika
ovo je onaj koji se i ne spominje puno,čist penal za rukomet na metar od gola,yebena pravila o dodatnim sucima bi ovo riješila
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 okt 2013, 11:52

Arbeloa17 je napisao/la:
Sveti je napisao/la:ako potenciraš na ezila, taj je bio isti igrač momenta.
Jašta, najbolja "desetka" na planeti je igrač momenta.
najbolja desetka na planeti? ne budi smiješan.
naprijed rejal

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 28 okt 2013, 13:26

Ne znam kako da proformulisem poziciju Inieste ali ako ga brojimo u ofanzivne vezne , jasno je da mu Ozil moze samo pertle vezati.Oscar briljira u Chelsea posljednje 2 sezone na toj poziciji i dosta je raznovrsniji igrac od Ozila .Od svih ostalih Ozil je miljama ispred...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 okt 2013, 14:04

Johny je napisao/la:Ne znam kako da proformulisem poziciju Inieste ali ako ga brojimo u ofanzivne vezne , jasno je da mu Ozil moze samo pertle vezati.Oscar briljira u Chelsea posljednje 2 sezone na toj poziciji i dosta je raznovrsniji igrac od Ozila .Od svih ostalih Ozil je miljama ispred...
Ozil je miljama ispred Oscara budi ozbiljan malo.

kloccc
Kontakt:

Post Postao/la kloccc » 28 okt 2013, 14:07

Ozil je miljama ispred Oscara budi ozbiljan malo.[/quote]
a sj.bo vas je sudija...realnoo, al bayern je najbolji...bar to priznajte :D ;)
slaba ljevica

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Cautinho » 28 okt 2013, 14:08

Lillard je napisao/la:di je @andro drug sta mu zada kutinjo :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Keep walking.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 28 okt 2013, 14:19

soe je napisao/la:
Johny je napisao/la:Ne znam kako da proformulisem poziciju Inieste ali ako ga brojimo u ofanzivne vezne , jasno je da mu Ozil moze samo pertle vezati.Oscar briljira u Chelsea posljednje 2 sezone na toj poziciji i dosta je raznovrsniji igrac od Ozila .Od svih ostalih Ozil je miljama ispred...
Ozil je miljama ispred Oscara budi ozbiljan malo.
Ja nisam rekao da nije bolji od Oscara , moja konstatacija je da je Oscar raznovrsniji igrac i da ima veliku mogucnost za napredak.Igra fantasticno zadnje 2 sezone a izuzetno je mlad.Ozil je vec WC igrac i igrac koji donosi razliku na terenu ali Oscar moze biti bolji.

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 28 okt 2013, 14:20

madridist je napisao/la:slika
ovo je onaj koji se i ne spominje puno,čist penal za rukomet na metar od gola,yebena pravila o dodatnim sucima bi ovo riješila
Boli me više kuurac za jeebenim penalima i sl. sraanjima u El Clasicu. Pa ovo se ne bi sudilo u Prvoj ligi Federacije, koji ti je? Jedan jedini penal na utakmici je bio onaj nad Ronaldom kojeg Mallenco nije sudio.

Ali ekipa umjesto da se potrudi da igra malo bolje, jer imamo dva igrača koja vrijede 190 miliona eura, oni se izvlače i žale na penale, pa kad dođe neka Borussija i utrpa nam četiri komada bez da su se i namučili, izvlačimo se opet na uzvrat u kojem smo "bili bolji ali eto Ozil promašio stopostotonu, i mi bi njih ubili da je on tad zabio"...

Svaka utakmica se nađe neka greška sucu, jeebo joj ja mater, ako je nema, onda se izmisli.

Daj više uozbiljite se, cijelu sezonu suci kradu u našu korist, ja bi barem imao obraza priznati da se greške dešavaju.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 28 okt 2013, 14:57

Iniesta ne moze vezati pertle Ozilu...nemali broj puta sam gledao na El Clasicu kako ga Ozil pravi smijesnim, o asistencijama i golovima da ne pricam (mada to u raspravama sa kataloncima nije bitno, bitan je procenat dodavanja) dok je Iniesta bolji jedino u beskrajnim dodavanjima sa veznim i odbrambenim igracima na koje drkaju sire narodne katalonske mase. Mourinho je strucnjak i rekao je ko je br.1 ofanzivni vezni naravno siguran sam da se ekspert Tata Martino ne slaze sa tim ali vi vjerovatno mislite i da je Tata Martino bolji od Mourinha.

A o nebulozama sa ove teme o Iscu necu jos pricati, pa taj ne moze u istu recenicu sa losijim igracima od Ozila npr. Oscarom, Oscar je puno bolji od Isca, a ove su ga poslije dva tri gola toliko digli ko da je zlatnu loptu osvojio dva puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 okt 2013, 15:05

Znam da je @paja heben igrac, ali da napise da Iniesta Ozilu pertle ne moze vezati :roll: . Gotovo :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 28 okt 2013, 15:08

BigBigBang je napisao/la:
Iniesta ne moze vezati pertle Ozilu...nemali broj puta sam gledao na El Clasicu kako ga Ozil pravi smijesnim, o asistencijama i golovima da ne pricam (mada to u raspravama sa kataloncima nije bitno, bitan je procenat dodavanja) dok je Iniesta bolji jedino u beskrajnim dodavanjima sa veznim i odbrambenim igracima na koje drkaju sire narodne katalonske mase. Mourinho je strucnjak i rekao je ko je br.1 ofanzivni vezni naravno siguran sam da se ekspert Tata Martino ne slaze sa tim ali vi vjerovatno mislite i da je Tata Martino bolji od Mourinha.

A o nebulozama sa ove teme o Iscu necu jos pricati, pa taj ne moze u istu recenicu sa losijim igracima od Ozila npr. Oscarom, Oscar je puno bolji od Isca, a ove su ga poslije dva tri gola toliko digli ko da je zlatnu loptu osvojio dva puta.
:lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.