Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Rolex312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rolex312 » 14 avg 2012, 15:38

slika

Sto ne juri po krilu kao po ulici ? :roll:
Nad nama nebo ima da gori!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 14 avg 2012, 15:52

Rolex312 je napisao/la:Hoce li se Alonso vracati ove sezone? Vidim na skybetu su smjanjili kvotu.
Sanse da dobijete Xabija jednake su onima da dobijete Ronalda. Od tog nema nista 100%.

Medjutim, Sahin je izgleda blizu Liverpoola. Modric uskoro dolazi, Granero je ispred njega po hijerarhiji, ozljede, nije se uspio nametnuti. Ili Arsenal ili Liverpool.

http://www.as.com/futbol/articulo/liver ... ftb_21/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu pise da su Liverpoolovi izaslanici krenuli put Madrida da rijese pitanje buducnosti oko Sahina. Navodno se Rodgersu dopada njegov stil igre.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 avg 2012, 16:09

SGLS je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi doveli Sahina i Tella....Sahin bi sigurno bio u prvoj postavi umjesto Allena mada mi je sa druge strane zao Allena jer nece biti standardan ali možda se Sahin ne izkaže pa bude igrao Allen...sve je moguće..
Tello bi sigurno bio klupa ali ja mislim da bi bio definitivno prva zamjena sto se tiče ofanzive..
Svakako bi nam dobr došle te dvije posudbe uz naravno kupnju Dempseya za kojeg ja mislim da je igračina to je i dokazao prošle sezone u kojoj je eksplodirao i mislim da 4m i Adam je sasvim ralno.
ako dodje sahin on ce se rotirati sa alenom,a imal sta za gastona
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 avg 2012, 16:22

youngredcomps je napisao/la:
SGLS je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi doveli Sahina i Tella....Sahin bi sigurno bio u prvoj postavi umjesto Allena mada mi je sa druge strane zao Allena jer nece biti standardan ali možda se Sahin ne izkaže pa bude igrao Allen...sve je moguće..
Tello bi sigurno bio klupa ali ja mislim da bi bio definitivno prva zamjena sto se tiče ofanzive..
Svakako bi nam dobr došle te dvije posudbe uz naravno kupnju Dempseya za kojeg ja mislim da je igračina to je i dokazao prošle sezone u kojoj je eksplodirao i mislim da 4m i Adam je sasvim ralno.
Za gastona se ušutilo, čujem da je Inter također u igri za njeg.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 avg 2012, 16:31

Sahin želi sagledati ponude klubova koji igraju LP ,pa tek onda ostalilh ,tako rekoše

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 avg 2012, 16:35

Carlo je napisao/la:upravu si fera. treba biti svjestan da smo losiji tim u odnosu na top 6 timova prosle sezone i da cemo vrlo, vrlo tesko doci do top 4, a o tituli treba pricati tek za par sezona, sada je ne treba ni spominjati. izgleda da je euforija vec zahvatila ovu temu, a sezona nije ni pocela kako treba.
Ovo se piše svake godine unazad desetak godina :roll:
nema potpisa

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 avg 2012, 16:39

Rosicky je napisao/la:Sahin želi sagledati ponude klubova koji igraju LP ,pa tek onda ostalilh ,tako rekoše
samo se nadaj.kad xabi pregovara ni LP ne pomaze
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 avg 2012, 16:40

EBSCO je napisao/la:
Za gastona se ušutilo, čujem da je Inter također u igri za njeg.
ko me trazi, evo me :D :D :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 avg 2012, 16:42

Navodno je Totenham dogovorio sve sa Bolognom ali Levy neda veću platu nego što je ovaj ima trenutno,pa je transfer zapeo

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 avg 2012, 16:53

Čovjeku tačno dođe da ode u London i da zapali i White Hart Lane i upravu i sve, ovo je već drugi put da nam skidaju igrača...

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 avg 2012, 17:14

Rosicky je napisao/la:Navodno je Totenham dogovorio sve sa Bolognom ali Levy neda veću platu nego što je ovaj ima trenutno,pa je transfer zapeo
ma ako nasi budu htjeli da ga dovedu doci ce on ipak je tu sule.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 14 avg 2012, 17:20

Liam Tomkins @liam_tomkins
#LFC have made offers for Nuri Sahin (loan), Clint Dempsey (cash + Adam), and Cristian Tello (loan). Expected to bid for Theo Walcott too.

Guillem Balague (novinar španskog AS-a) "It seems Xabi Alonso has convinced Sahin to move to #LFC & now it will be a matter of negotiating that loan deal"

Guillem Balague "Nothing has been sorted yet (on Sahin) but Alonso's work has been very helpful for Liverpool" #LFC

Guillem Balague "#LFC are optimistic (Tello) can go either on loan or as a transfer but it's on-going situation that has to be sorted"

Odlične vijesti 8-)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 avg 2012, 17:23

Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:upravu si fera. treba biti svjestan da smo losiji tim u odnosu na top 6 timova prosle sezone i da cemo vrlo, vrlo tesko doci do top 4, a o tituli treba pricati tek za par sezona, sada je ne treba ni spominjati. izgleda da je euforija vec zahvatila ovu temu, a sezona nije ni pocela kako treba.
Ovo se piše svake godine unazad desetak godina :roll:
onda ti ocekuj titulu ove sezone pa ces na kraju pokisnuti ko ispod tusa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 14 avg 2012, 17:27

Rosicky je napisao/la:Navodno je Totenham dogovorio sve sa Bolognom ali Levy neda veću platu nego što je ovaj ima trenutno,pa je transfer zapeo
bas mislis da ce prec samo zbog suareza :lol:
Walk on, with hope in your hearts.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 14 avg 2012, 17:31

artemis77 je napisao/la:
nece zbog saureza oce zbog coatesa :D :D zezam se nema nista vjerovatno od njeg, ovi nasi nisu ni pokazali interes za ramireza

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 14 avg 2012, 17:31

Ja ne znam zašto vi i dalje vjerujete u tu priču oko Ramireza. Pa ni jedan pouzdan izvor nikad nije spomeno ništa o tom transferu. :?

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 avg 2012, 17:31

artemis77 je napisao/la:
vidjet ces

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 14 avg 2012, 17:36

Sta ce Alonso sredjivati Sahinu transfer gdje ce igrati. Mislim da je on dovoljno dokazan igrac koji moze da bira gdje ce da igra kada vec zna da u Realu nece.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 14 avg 2012, 17:36

who the fuck is Liam Tomkins ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 14 avg 2012, 17:38

neo je napisao/la:who the fuck is Liam Tomkins ?
Pouzdan izvor ;)

@londonarsenal pa ne sređuje mu bukvalno, nego ga "nagovara" imaš miliona takvih slučajeva.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.