Sto ne juri po krilu kao po ulici ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Sanse da dobijete Xabija jednake su onima da dobijete Ronalda. Od tog nema nista 100%.Rolex312 je napisao/la:Hoce li se Alonso vracati ove sezone? Vidim na skybetu su smjanjili kvotu.
ako dodje sahin on ce se rotirati sa alenom,a imal sta za gastonaSGLS je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi doveli Sahina i Tella....Sahin bi sigurno bio u prvoj postavi umjesto Allena mada mi je sa druge strane zao Allena jer nece biti standardan ali možda se Sahin ne izkaže pa bude igrao Allen...sve je moguće..
Tello bi sigurno bio klupa ali ja mislim da bi bio definitivno prva zamjena sto se tiče ofanzive..
Svakako bi nam dobr došle te dvije posudbe uz naravno kupnju Dempseya za kojeg ja mislim da je igračina to je i dokazao prošle sezone u kojoj je eksplodirao i mislim da 4m i Adam je sasvim ralno.
Za gastona se ušutilo, čujem da je Inter također u igri za njeg.youngredcomps je napisao/la:ako dodje sahin on ce se rotirati sa alenom,a imal sta za gastonaSGLS je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi doveli Sahina i Tella....Sahin bi sigurno bio u prvoj postavi umjesto Allena mada mi je sa druge strane zao Allena jer nece biti standardan ali možda se Sahin ne izkaže pa bude igrao Allen...sve je moguće..
Tello bi sigurno bio klupa ali ja mislim da bi bio definitivno prva zamjena sto se tiče ofanzive..
Svakako bi nam dobr došle te dvije posudbe uz naravno kupnju Dempseya za kojeg ja mislim da je igračina to je i dokazao prošle sezone u kojoj je eksplodirao i mislim da 4m i Adam je sasvim ralno.
Ovo se piše svake godine unazad desetak godinaCarlo je napisao/la:upravu si fera. treba biti svjestan da smo losiji tim u odnosu na top 6 timova prosle sezone i da cemo vrlo, vrlo tesko doci do top 4, a o tituli treba pricati tek za par sezona, sada je ne treba ni spominjati. izgleda da je euforija vec zahvatila ovu temu, a sezona nije ni pocela kako treba.
samo se nadaj.kad xabi pregovara ni LP ne pomazeRosicky je napisao/la:Sahin želi sagledati ponude klubova koji igraju LP ,pa tek onda ostalilh ,tako rekoše
ko me trazi, evo meEBSCO je napisao/la:Za gastona se ušutilo, čujem da je Inter također u igri za njeg.youngredcomps je napisao/la:ako dodje sahin on ce se rotirati sa alenom,a imal sta za gastonaSGLS je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi doveli Sahina i Tella....Sahin bi sigurno bio u prvoj postavi umjesto Allena mada mi je sa druge strane zao Allena jer nece biti standardan ali možda se Sahin ne izkaže pa bude igrao Allen...sve je moguće..
ma ako nasi budu htjeli da ga dovedu doci ce on ipak je tu sule.Rosicky je napisao/la:Navodno je Totenham dogovorio sve sa Bolognom ali Levy neda veću platu nego što je ovaj ima trenutno,pa je transfer zapeo
onda ti ocekuj titulu ove sezone pa ces na kraju pokisnuti ko ispod tusa.Admir_Sa je napisao/la:Ovo se piše svake godine unazad desetak godinaCarlo je napisao/la:upravu si fera. treba biti svjestan da smo losiji tim u odnosu na top 6 timova prosle sezone i da cemo vrlo, vrlo tesko doci do top 4, a o tituli treba pricati tek za par sezona, sada je ne treba ni spominjati. izgleda da je euforija vec zahvatila ovu temu, a sezona nije ni pocela kako treba.
bas mislis da ce prec samo zbog suarezayoungredcomps je napisao/la:ma ako nasi budu htjeli da ga dovedu doci ce on ipak je tu sule.Rosicky je napisao/la:Navodno je Totenham dogovorio sve sa Bolognom ali Levy neda veću platu nego što je ovaj ima trenutno,pa je transfer zapeo
nece zbog saureza oce zbog coatesaartemis77 je napisao/la:bas mislis da ce prec samo zbog suarezayoungredcomps je napisao/la:ma ako nasi budu htjeli da ga dovedu doci ce on ipak je tu sule.Rosicky je napisao/la:Navodno je Totenham dogovorio sve sa Bolognom ali Levy neda veću platu nego što je ovaj ima trenutno,pa je transfer zapeo
vidjet cesartemis77 je napisao/la:bas mislis da ce prec samo zbog suarezayoungredcomps je napisao/la:ma ako nasi budu htjeli da ga dovedu doci ce on ipak je tu sule.Rosicky je napisao/la:Navodno je Totenham dogovorio sve sa Bolognom ali Levy neda veću platu nego što je ovaj ima trenutno,pa je transfer zapeo
Pouzdan izvorneo je napisao/la:who the fuck is Liam Tomkins ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.