Možda?
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
U tom slučaju ne pobjediv, neg pobijedjenCAGarfia je napisao/la: ↑05 sep 2023, 15:13Protiv Alcaraza, šanse Medvedeva i Cicipasa su malo veće nego šanse Arnaldija od sinoć. Ti momci imaju ozbiljan problem matchupa sa Carlosom, jedan zbog jednoručnog bh, drugi zbog pozicije returna i silnih varijacija koje Carlos pruža kako bi lakše Medin rudnik uništio. Medvedev možda i ima šanse da se kroz karijeru popravi u budućim mečevima, ali sada su mu baš male šanse. On je i na WB pokušavao prići osnovnoj liniji pa je imao 0/7 vraćenih returna u polje protiv Alcaraza.
Alcaraza na slemu, kada je on blizu svoje najbolje forme, samo mogu nadigrati Đoković, Sinner i Zverev jer su to momci koji su u stanju rano hvatati lopticu i samim time oduzimati vrijeme Alcarazu da se štima.
Ali sam siguran i sada, kada je Alcaraz na svom maksimumu da je nepobjediv. Bio bi pobjediv da Novak može isporučiti level iz najboljih godina možda.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
DaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:12U tom slučaju ne pobjediv, neg pobijedjenCAGarfia je napisao/la: ↑05 sep 2023, 15:13Protiv Alcaraza, šanse Medvedeva i Cicipasa su malo veće nego šanse Arnaldija od sinoć. Ti momci imaju ozbiljan problem matchupa sa Carlosom, jedan zbog jednoručnog bh, drugi zbog pozicije returna i silnih varijacija koje Carlos pruža kako bi lakše Medin rudnik uništio. Medvedev možda i ima šanse da se kroz karijeru popravi u budućim mečevima, ali sada su mu baš male šanse. On je i na WB pokušavao prići osnovnoj liniji pa je imao 0/7 vraćenih returna u polje protiv Alcaraza.
Alcaraza na slemu, kada je on blizu svoje najbolje forme, samo mogu nadigrati Đoković, Sinner i Zverev jer su to momci koji su u stanju rano hvatati lopticu i samim time oduzimati vrijeme Alcarazu da se štima.
Ali sam siguran i sada, kada je Alcaraz na svom maksimumu da je nepobjediv. Bio bi pobjediv da Novak može isporučiti level iz najboljih godina možda.![]()
Samo što mali ima potencijal da bude kvalitetniji igrač nego što su Novak i Rafa ikad bili, ako ga povrede ne osakate. Najveća šteta je što sad gledamo Alcaraza u 20.i Novaka u 36. godini jedan protiv drugog. Ali eto, makar su se prajmovi Rafe i Novaka podudarili.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Boze sta se sve ovde pise. Ljudi su zaboravili level tenisa koji je isporucivala velika trojka.
Ruku dajem, svako od njih trojice u prajmu uzima Alkaraza bez problema.
Ruku dajem, svako od njih trojice u prajmu uzima Alkaraza bez problema.
Danasnji Alcaraz nije ni blizu svog svog prajma,to se ne moze porediti,ali se zato moze porediti kako bi se njih trojica kao dvadesetogodisnjaci provodili protiv Alcaraza.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Realno.
Alcaraz (20) > Đoković (20)
Alcaraz (20) > Federer (20)
Nadal (20) > Alcaraz (20) - osim trave.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nadal > Alcaraz (samo na sljaci) 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Federer bi skupljao gemove, Novak bi se gušio, a Rafa bi samo s osnovne linije lupao lopticu.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Konkurencija njihova tada i njegova sada...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima najvećeg ikad za konkurenciju, jača od Fedove i Rafine sigurno kad su imali 20
#Punoljetstvo
Taylor
Kakva ojebina
Kakva ojebina
Imas dvocifren broj UE i pocistis ga sa 6-1. Zamisli onda ovu kljusinu s druge strane.
- akisarajevo92
- Kontakt:
jel moguce da liku na srpskom Eurosportu smeta sto ljudi u New Yorku navijaju za Amerikanca u 1/4 finalu US Opena?
Don't believe the hype.
BosniaBoston je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:13Ima najvećeg ikad za konkurenciju, jača od Fedove i Rafine sigurno kad su imali 20
Vrati se na 07' i 08' pa pogledaj Rafinu konkurenciju.
Alcaraz danas samo Đokovića ima realno.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ovaj Fritz je upravo odigrao najsramotnije cetvrtfinale od strane jednog igraca unazad zadnjih par godina.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Đokovića od 36, dok je Rafa imao Feda od 26IceTea je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:23BosniaBoston je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:13Ima najvećeg ikad za konkurenciju, jača od Fedove i Rafine sigurno kad su imali 20![]()
![]()
Alcaraz danas samo Đokovića ima realno.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Dok je Novak imao Federera od 26 i Nadala od 21.marconato je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:41Đokovića od 36, dok je Rafa imao Feda od 26IceTea je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:23BosniaBoston je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:13
Ima najvećeg ikad za konkurenciju, jača od Fedove i Rafine sigurno kad su imali 20![]()
![]()
Alcaraz danas samo Đokovića ima realno.![]()
Edit: Treba li dodavati Nalbandiana, Davidenka, Mareja, Ferera, Hjuita...?
Pa i Rafa je u 07', 08' imao Đokovića, nije ni on bio buranija tad. Pored njeg i Federera još kamaru ostalih kvalitetnih igrača. Alcaraz ima dosta lakšu konkurenciju sad. Isto kao i Đoković zadnje 2-3 godine. Protivnici u finalima slemova sve govore svidjelo se to vama ili ne. Ne pamtim kad je bila slabija konkurencija. Smijali se Federeru kad je mlatio prije Nadala, a ovi sad su challenger igrači.marconato je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:41Đokovića od 36, dok je Rafa imao Feda od 26IceTea je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:23BosniaBoston je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:13
Ima najvećeg ikad za konkurenciju, jača od Fedove i Rafine sigurno kad su imali 20![]()
![]()
Alcaraz danas samo Đokovića ima realno.![]()
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.