Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 15 avg 2012, 11:36

na šta je liverpul spao da ocajnicki žele igrace koji prošle sezone zajedno nisu upisali 10 utakmica u spanskoj ligi :(

eno hulk ocajnicki hoce u englesku, da su prodali onog bota za 15mil+ovo koliko su dali za alena porto sigurno ne bi hladan ostao na ponudu od 30mil funti

vidjecemo za koliko ce ga prodat
nema potpisa

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 avg 2012, 11:42

Ja bih radije da umjesto Tella, interesovanje prebacimo na Mirallasa, momak je odličan i dominira u Grčkoj, još da dođe Sahin i da završimo više sa veznim redom pa da se malo bacimo na krila, Mirallas bi tu bio odličan, oko Ramireza se slegla prašina, kako je naša uprava smotana i njega će nam ukrst.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2012, 12:00

Senaid L.F.C je napisao/la:Ja uopce ne bi volio vidjeti tog Tella u Liverpoolu.Po meni je to limitiran igrac koji bi mogao uspjeti samo u blagoj spanjolskoj ligi,a ne u fizicki jakoj ligi kao sto je engleska.
mogu se kladiti da ga nisi gledao vise od dva puta. ni silva, a ni modric nisu fizicki jaki igraci pa su uspjesni.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 avg 2012, 12:01

ja procitah sinoc da tello ostaje u barceloni i da uskoro potpisuje novi cetverogodisnji ugovor. ne znam koliko ga ima smisla dovoditi na posudbu kad momak nece da ide iz barce trajno bolje onda sterlinga i susu gurati da igraju...
You are someone else I am still right here

Ade
Kontakt:

Post Postao/la Ade » 15 avg 2012, 12:18

Pozdrav :D
Pratim vas vec duze vrijeme kako pisete na forumu,skoro vise od godinu dana,i odlucio sam i ja da se prijavim.Necu spamat,zivim za LFC otkad znam za sebe.Samo cu reci da sam zadovoljan sa joe allenom i borinijem,i da bih jako zelio nuri sahina da vidim.tello je isto super pratio sam ga u barci,brz je odgovarao bi nam pravo,al' ne vjerujem da cemo ga dovesti.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 15 avg 2012, 12:23

Ma kakav Tello, on ako dodje manje ce igrati nego u Barceloni sto nije dobro ni za vas ni za njega.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 15 avg 2012, 12:26

ma da hoce vise dovesti Sahina, Dempseya(ali samo ako ce Adam biti ukljucen u transfer) i Walcotta pa da zavrse te price sa transferima
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2012, 12:27

anfield je napisao/la:ma da hoce vise dovesti Sahina, Dempseya(ali samo ako ce Adam biti ukljucen u transfer) i Walcotta pa da zavrse te price sa transferima
Otkud vam za to Walcotta? :?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 avg 2012, 12:38

Nešto imam povjerenje u Rodgersa i njegove odabire, siguran sam da će nas Allen mnoge iznenaditi. A što se cijena tiče, sve se izopačilo, davno je prošlo vrijeme kada su se igrači tipa on dovodili za niske cijene. I šta stalno meljete o parama, kao da su iz vašeg džepa.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 avg 2012, 12:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nešto imam povjerenje u Rodgersa i njegove odabire, siguran sam da će nas Allen mnoge iznenaditi. A što se cijena tiče, sve se izopačilo, davno je prošlo vrijeme kada su se igrači tipa on dovodili za niske cijene. I šta stalno meljete o parama, kao da su iz vašeg džepa.
He added: "There's sometimes a snobbery towards players at a lesser club, an ignorance.

"If you look at our squad, there aren't too many who have dropped from heaven.

"A lot have come through lower clubs, made their way and are now making their name at Liverpool.

"The club's history is about hungry players, coming from the lower leagues and working their way up.

"Talent aligned with hard work takes you a long way. I find it difficult to work with players who don't share and match that."
Kako ovo volim. 8-) 8-)

Inace, tekst je o tome kako Rodgers nece trositi pare na sve i svasta vec samo na gladne igrace zeljne uspjeha. E sad, tek cemo vidjeti jesu li Allen i Borini takvi.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 15 avg 2012, 13:21

Admir_Sa je napisao/la:na šta je liverpul spao da ocajnicki žele igrace koji prošle sezone zajedno nisu upisali 10 utakmica u spanskoj ligi :(

eno hulk ocajnicki hoce u englesku, da su prodali onog bota za 15mil+ovo koliko su dali za alena porto sigurno ne bi hladan ostao na ponudu od 30mil funti

Jesil ti ikad išta pozitivno napiso u svom životu ? Pa samo budala i neznalica može napisati da trebamo dovest Hulka, pa bolan možeš ti poslat i ponudu od 100 miliona na koju Porto neće ostat hladan, al šta ti možeš ponudit igraču kojeg hoće cijela evropa, ne igraš ligu šampiona, ne možeš mu dat veliku platu, nit imaš drama dobru ekipu sa kojom ćeš sigurno biti konkurentan za titulu...

Jest ti razmišljanje na nivou djeteta iz obdaništa jbt. :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 avg 2012, 13:28

Eto vam Sahina godinu dana..
Drago mi je sto je dosao u Liverpul a ne Arsenal jer je mogucnost povrede ovdje znatno manja.. :D

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 15 avg 2012, 13:30

odakle ti to??? izvor????

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 avg 2012, 13:38

http://www.as.com/futbol/articulo/liver ... ftb_21/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;

Mada je njegova zelja bila Arsenal ,Mou je insistirao da on ide u Pool..Evo tu stoji da cete pokusati i dogovoriti transfer Tella..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 avg 2012, 13:41

neurofunk je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:na šta je liverpul spao da ocajnicki žele igrace koji prošle sezone zajedno nisu upisali 10 utakmica u spanskoj ligi :(

Jesil ti ikad išta pozitivno napiso u svom životu ? Pa samo budala i neznalica može napisati da trebamo dovest Hulka, pa bolan možeš ti poslat i ponudu od 100 miliona na koju Porto neće ostat hladan, al šta ti možeš ponudit igraču kojeg hoće cijela evropa, ne igraš ligu šampiona, ne možeš mu dat veliku platu, nit imaš drama dobru ekipu sa kojom ćeš sigurno biti konkurentan za titulu...

Jest ti razmišljanje na nivou djeteta iz obdaništa jbt. :roll:
slušaj, kažeš hoce ga cijela evropa i liverpul nema šanse. rekao je da ceka ponude iz engleske i spanije, idemo redom.

manchester, doveli japanca, imaju provjerene nanija i valenciju, cekaju persija, teško da ce sad i pokušati dovoditi hulka

arsenal, wenger nije 30mil pljunuo ima stoljece i cisto sumnjam da ga ima namjeru dovesti, al ako prodaju vanpersija nista nije nemoguce

chelsi, doveli dosta igraca, teško da ce napumpavati roster bezveze

city, još manje prostora imaju od chelzija, tim koji pobjedjuje teško da treneri mjenjau

real madrid, puni itekako, ako luku dovedu teško da ce se odluciti na taj potez

pogledaj malo unazad par godina i vidi da nije liga prvaka presudna, istorija i velicina kluba ima itekakav uticaj, a reci da liverpul ne moze ponuditi vecu platu od porta je smješno i žalosno

neka se cuvaju biseri poput downinga, kerola, kupuju zešci rizici tipa alena i borini i svake godine se govori za 2-3 godine titula
nema potpisa

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 avg 2012, 13:48

Sahin i zvanično na posudbi aleee aleee aleeee

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 avg 2012, 13:51

Carlo je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Ja uopce ne bi volio vidjeti tog Tella u Liverpoolu.Po meni je to limitiran igrac koji bi mogao uspjeti samo u blagoj spanjolskoj ligi,a ne u fizicki jakoj ligi kao sto je engleska.
mogu se kladiti da ga nisi gledao vise od dva puta. ni silva, a ni modric nisu fizicki jaki igraci pa su uspjesni.
i dobio bi ti.tu sam ga negdje gledao al znajuci kako se Barca tesko odlucuje na prodaju,ovako pustit Tella mi je cudno a i navijaci Barce se ne bune ovom transferu tako da mi je klimavo to
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 15 avg 2012, 13:52

EBSCO je napisao/la:Sahin i zvanično na posudbi aleee aleee aleeee
Nije to lave ni blizu zvanicne potvrde.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 15 avg 2012, 13:52

Gdje pise ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 15 avg 2012, 13:54

nummaLFCŽ je napisao/la:
Gdje pise ?
Nigdje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.