RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Imamo mi i bez tog jednog igraca dobru ekipu, barem na papirima. Inače priča se po gradu da je Dudić ogroman autoritet na treninzima nasim i u svlacionici.FSB je napisao/la:Hasanović: U Tuzlu idemo po pozitivan rezultat
Fudbaleri Veleža su povratničku sezonu u PLBiH otvorili sa tri poraza. Ibro Rahimić je dao ostavku na mjesto trenera, a tim će u 4. Kolu protiv Slobode voditi novi trener Feđa Dudić.
Komentar za Sportske . ba pred gostovanje u Tuzli dao je fudbaler Mostaraca, Dino Hasanović, koj ismatra da je ekipa odigrala dobro u prva tri kola I da će im se to sve uskoro vratiti.
“Loše smo krenuli. Imamo tri poraza. U Tuzlu idemo po pozitivan rezultat. Tu je novi trener Feđa Dudić. Imamo super ekipu, doće još jedan igrač. Igrali smo dobro protiv Zrinjskog, protiv Čelika smo sami sebe dobili, nadam se da će nam se to sve vratiti protiv Slobode”, rekao je Hasanović za ****.
Ti si naša ljubav jedina!
Jedan slucaj u kojem sam i licno sudjelovao, nije vezano za Velez, ali situacije su identicne.fudbalfudbal je napisao/la: Imamo mi i bez tog jednog igraca dobru ekipu, barem na papirima. Inače priča se po gradu da je Dudić ogroman autoritet na treninzima nasim i u svlacionici.
Klub (Radnicki Lukavac) je kuburio nekoliko sezona u Drugoj ligi FBiH i onda su se stekli uslovi da se udje i u Prvu ligu FBiH, sto je i ostvareno. Povratnicka sezona u Prvoj ligi nije dobro pocela, 4 utakmice bez pobjede (3 poraza i jedna nerjesena), zadnje mjesto na tabeli... bili su dovoljni da se izvrsi smjena na kormilu, iako je tadasnji trener i sef strucnog staba (Smajil Karic) vrhunski spremio ekipu.
Dosao je novi trener (Darko Vojvodic) i odmah se postavio autoritativno, napravljen je pozitivan shok u ekipi...Rezultat je bio 15 narednih utakmica bez poraza, na polusezoni drugo mjesto, a do kraja prvenstva mrtva trka sa Vitezom u borbi za Premijer ligu.
Sve ovo sam napisao kao primjer kako ovakve promjene mogu utjecati na ekipu. Iskreno se nadam da ce s Velezom biti priblizno kao sto je bilo u ovom gore navedenom slucaju

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Drago mi je čutiZoom088 je napisao/la: Jedan slucaj u kojem sam i licno sudjelovao, nije vezano za Velez, ali situacije su identicne.
Klub (Radnicki Lukavac) je kuburio nekoliko sezona u Drugoj ligi FBiH i onda su se stekli uslovi da se udje i u Prvu ligu FBiH, sto je i ostvareno. Povratnicka sezona u Prvoj ligi nije dobro pocela, 4 utakmice bez pobjede (3 poraza i jedna nerjesena), zadnje mjesto na tabeli... bili su dovoljni da se izvrsi smjena na kormilu, iako je tadasnji trener i sef strucnog staba (Smajil Karic) vrhunski spremio ekipu.
Dosao je novi trener (Darko Vojvodic) i odmah se postavio autoritativno, napravljen je pozitivan shok u ekipi...Rezultat je bio 15 narednih utakmica bez poraza, na polusezoni drugo mjesto, a do kraja prvenstva mrtva trka sa Vitezom u borbi za Premijer ligu.
Sve ovo sam napisao kao primjer kako ovakve promjene mogu utjecati na ekipu. Iskreno se nadam da ce s Velezom biti priblizno kao sto je bilo u ovom gore navedenom slucaju

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
To je Ibro potvrdio, tako da je tacno ovo sto se prica po gradu. Malo je nezgodna situacija jer ni Barcelona nema taj luksuz da maltene 5 glavnih igraca sjedne na klupu ili posalje na tribine zbog broja stranaca i stanja na tabeli. Treba ih kazniti na drugi nacin, odbiti od plate ili im cak ukinuti jednu cijelu. Najvise me razocarao Ovcina u cijeloj prici, mislio sam da barem on ima malo mozga ali sve su to ista ****. Znam da se prije zalio sto ga Ibro sjedne na klupu nakon sto odigra nekolike dobre utakmice ali da ce otici ovako daleko nisam se nadao.Asimetric je napisao/la:
ManciniLevatKlasican je napisao/la:Cosic, Vehabovic, Fajic, Ovcina i Zvonic. To je ta odabrana ekipa... 100% provjeren info
To su ti, prica se po gradu ali sta sad sve ce to zavrsiti samo na prici, nista se nece poduzeti. Oni su i dalje u timu boli ih kita.
Forzza Velez
Ma nista. Klub je jos uvijek u Drugoj ligi FBiH, sve sto i ja znam cujem od prijatelja iz Lukavca ili procitam ovdje na forumu. Klub koji svakako ne zasluzuje da tavori u Drugoj ligi, ali takodjer i klub zrtva politike i politickih prepucavanja obzirom na to da se finansira iz opcinskog budzeta. Privatnici iz okolnih sela mrze Radnicki i sponzorisu svoje lokalne klubove koji su sada u istom rangu takmicenja, svrsavaju kad pobijede (sto se rijetko desava) i tako to...Nadao sam se da ce Azmir Husic nekada baciti oko na taj klub, ali jos uvijek nista od toga. Krenuo je Azmir po TK da sklapa "bratstvo i jedinstvo" sa klubovima pa vidjecemo.Kulesza je napisao/la: Drago mi je čutiŠta se desilo sa tim klubom, nije bio u Prvoj Ligi ima 3 godine?
Uglavnom, da ne sirim pricu o tom klubu jer nije tema. Nadam se pozitivnom shoku i barem nerjesenom rezultatu Veleza u Tuzli. Ovoj ekipi treba samo ta mrvica, taj blagi vjetar u ledja da se jedna tekma zavrsi bez poraza i onda ce sve da bude mnogo, mnogo bolje...vidjecete

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Ako je istina ovo onda je to stvarno bruka, trebalo je odma udariti suspenziju igracima pa da vide autoritet kluba, igraci nesmiju nikad biti iznad kluba. Jos kad covjek mirne glave pogleda autogol Zvonica protiv Zrinjskog ....
(0.38)
Moze mi neko reciti koji igrac bio asist za vas gol protiv fks ( u19) hvala
Moze mi neko reciti koji igrac bio asist za vas gol protiv fks ( u19) hvala
-
- Kontakt:
ma kakav bola Ovcina, veze on nema s ovom ekipom 

- najrodjeniji
- Kontakt:
Kod nas vazda neke drame
Onaj kepec odigrao poluvrijeme protiv nekog Kairata i umislio da je igračina
Fajić kockar kojeg je trebalo nabit nogom još lani
Čuj sabotirali Ibragu, bola ova ekipa nema kvalitete da uzme 10 bodova u današnjoj PL koja je jača 3 puta nego je bila kad smo ispali, sa Kostom možda uzmemo koji bod, dosta 5-6 nakon 11 kola. Nema nama spasa

Čuj sabotirali Ibragu, bola ova ekipa nema kvalitete da uzme 10 bodova u današnjoj PL koja je jača 3 puta nego je bila kad smo ispali, sa Kostom možda uzmemo koji bod, dosta 5-6 nakon 11 kola. Nema nama spasa
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Imali ko da banuje ovog trola i ovaj sigurno ne navija za Veležnajrodjeniji je napisao/la:Kod nas vazda neke drame![]()
![]()
MUSVDG
- najrodjeniji
- Kontakt:
Ja mislim da karte treba naplaćivati u eurima, a Ra tribinu poskupit 200 postoTracy1 je napisao/la:Imali ko da banuje ovog trola i ovaj sigurno ne navija za Veležnajrodjeniji je napisao/la:Kod nas vazda neke drame![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Ma kakve izdaje ovo su suplje ova ekipa jednostavno nema kvalitet pa svima je jasno da je u Gracanici kupljena utakmica i onda Ibro koji je trebao procjeniti da sa tom ekipom ne moze igrati PL govori da pojacanja nisu potrebna a mogao je dovesti koga je zelio jer mu je Hasic prepustio citav sportski dionajrodjeniji je napisao/la:Kod nas vazda neke drame![]()
![]()
Evo par izjava koje je ibro dao
Ne znate vi kakav je Berisha igrac
Zrinjskog mozemo dobiti bit ce umoran od EL
Civic je spor i los u odbrani (a doveo ga kao pojacanje prije mjesec dana)
Nebi valjalo da je dovedem igrace kad uđemo u PL zato cu ih dovesti sad na polusezoni Prve federalne dolaze Marquez,Samardzic,Osmic ne moze nijedan federalnu igrati a ne PL
Nemam nista protiv Ibre ali imao je puno gresaka koje je na kraju sam platio
- najrodjeniji
- Kontakt:
Ma Dena inače Van Dijk pa će nekog sabotirat, a tek 2 nedorasta u srcu veznog
-
- Kontakt:
Prošao danas ovuda - srce mi ko VeležFSB je napisao/la:
NAKLON DO PODA RAJA!![]()
![]()
Prejako! Vrh!![]()

Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Makar bod da se pomaknemo sa "0" a da ne govorim koliko bi to psihički uticalo na igrače u narednim kolimaRASanticeva je napisao/la:Jedva čekam večeras - imam dobar osjećaj
ima li gdje online da se gleda?
Ima prenos na bht1mahic je napisao/la:ima li gdje online da se gleda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.