FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
nadaćemo se zajedno...Seyo_TM je napisao/la:napravljeno je samo za plavo vece, da uzmu lovu...valjda ce napraviti jos i prodavati jeftinije (barem se nadam da su toliko pametni)ja sam je napisao/la:znači fula u procjeni potražnje... dešava se. nadam se da će ispraviti, jer hoću taj dres...Seyo_TM je napisao/la: cca 300
ako ko bude imao info da se opet mogu negdje kupit, nek javlja... hvala
ja sam mislio da će ih biti, da sam znao da je samo za sinoć, drugačije bih se organizovao. ipak je do mene
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Problem je sto ce unistiti teren,nece se oporaviti do kraja sezone!Krvotok je napisao/la:A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
AMAR OSIM!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nek je dnevna u plusuzubanovic89 je napisao/la:ne valja ti gadget moj pokazuje -7 optimisticniji jeBianconeri1988 je napisao/la:Znači postoji mogućnost da jug bude otvoren, iako je sjever izgledom najljepša tribina u BiH, meni se nikako ne sviđameni gadget na desktopu pokazuje da će sutra biti oblaćno bez snijega jutranja -8, dnevna +2
![]()
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta se brinete,sutra se snijeg cisti,nakon toga ako ne budu uslovi za igru, izlazi komisija i delegat da odluce ima li uslova za igru.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Digne se kašika grtalice i samo se sol ispušta iz zadnjeg dozera, i ono što padne poslije se otapa, znaju oni kako se čiste travnate površine, ne moraju ga razroviti. I snijeg je stao, do sutra ne može više od 10cm napadati, da počnu u 8:00 sutra, do 10:00h su pripremili teren. Čudo je da zimi u Sarajevu pada snijeg, a i skupo cca 600m2 najlona iz Penny-a da se pokrije teren kad se vrijeme naroguši i priprijeti padavinama.csh je napisao/la:Problem je sto ce unistiti teren,nece se oporaviti do kraja sezone!Krvotok je napisao/la:A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da se ovdje tereni moraju natkrivati inace ce ce klubovi imati vise troskova da ga sredjuju posle tog snijega,zar je tesko pokriti teren?!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Osim po snijegu i zimskim uslovima najlon bi se mogao koristiti po kisi i uvjek kada vremenski uslovi budu ugrozavali stanje travnate povrsine stadiona GrbavicaKrvotok je napisao/la:Digne se kašika grtalice i samo se sol ispušta iz zadnjeg dozera, i ono što padne poslije se otapa, znaju oni kako se čiste travnate površine, ne moraju ga razroviti. I snijeg je stao, do sutra ne može više od 10cm napadati, da počnu u 8:00 sutra, do 10:00h su pripremili teren. Čudo je da zimi u Sarajevu pada snijeg, a i skupo cca 600m2 najlona iz Penny-a da se pokrije teren kad se vrijeme naroguši i priprijeti padavinama.csh je napisao/la:Problem je sto ce unistiti teren,nece se oporaviti do kraja sezone!Krvotok je napisao/la:A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 25 feb 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Fino sto je neko rekao prije mene svake sezone klubovi nabave satro neke najlone sa kojima mogu prekriti terene a makar dva kluba nek postave grijace na teren od ovih donacija Uefa 
Melburnski Lesinar
-
mirsoooTM87
- Kontakt:
PRODAJEM KARTU ZA SUTRA TRIBINA JUG 3.5 KM Dobio na onoj stranici fk zeljeznicar ! Ko je zainteresovan da ustedi 1.5 KM nek se javi !
-
mirsoooTM87
- Kontakt:
ma ne mogu na utakmicu problem neki !
- samir_tm87
- Kontakt:
mirsoooTM87 je napisao/la:ma ne mogu na utakmicu problem neki !
problem sto ce jug bit zatvoren
S obzirom da niko nece uci na Jug jer je zatvoren, ostavi kartu da imas kao uspomenu.mirsoooTM87 je napisao/la:PRODAJEM KARTU ZA SUTRA TRIBINA JUG 3.5 KM Dobio na onoj stranici fk zeljeznicar ! Ko je zainteresovan da ustedi 1.5 KM nek se javi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
mirsoooTM87
- Kontakt:
JBG !!
Ideja je dobra, ali puno je to vise od 600 kvadratnih metara.Krvotok je napisao/la:Čudo je da zimi u Sarajevu pada snijeg, a i skupo cca 600m2 najlona iz Penny-a da se pokrije teren kad se vrijeme naroguši i priprijeti padavinama.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
mirsoooTM87
- Kontakt:
Zato rijetki ce imati ovu kartu s ove utakmice za jug !
jarkoc zasto je jug zatvoren?samir_tm87 je napisao/la:mirsoooTM87 je napisao/la:ma ne mogu na utakmicu problem neki !
problem sto ce jug bit zatvoren
Jeli neko zna koliko ce biti ulaz i kako to ide?! Jug-Sjever ofo onoo
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
pa tek so bi haos napravila ... teren bi toliko propo da do kraja godine se nebi moglo igrat ...Krvotok je napisao/la:Digne se kašika grtalice i samo se sol ispušta iz zadnjeg dozera, i ono što padne poslije se otapa, znaju oni kako se čiste travnate površine, ne moraju ga razroviti. I snijeg je stao, do sutra ne može više od 10cm napadati, da počnu u 8:00 sutra, do 10:00h su pripremili teren. Čudo je da zimi u Sarajevu pada snijeg, a i skupo cca 600m2 najlona iz Penny-a da se pokrije teren kad se vrijeme naroguši i priprijeti padavinama.csh je napisao/la:Problem je sto ce unistiti teren,nece se oporaviti do kraja sezone!Krvotok je napisao/la:A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
nego treba imat volje ... sta je 20 ljudi sa manjom motorizacijom i lopatama da se ocisti za 2 sata ...
nego i ako bude utakmice posjete ce biti vrlo male .. zbog toga sto se nece znat do zadnjeg trenutka hocel bit utakmice il ne ... to se kaze bice i gotovo ... cisticemo ako treba citavu noc ... al jbg tesko platit ljudima da ciste ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Sad da ne odugovlacim sa pohvalama i komentarima u vezi "plave veceri" i tako dalje - Sve je odlicno, dobro je pocelo, evropski, na nivou. Najdraže mi je bilo kad sam vidio Đuru i Sexona, to su mi među najdražim likovima na Balkanu. Naravno da se nece odgoditi, iako bih ja volio jer nema sanse da sutra budem na utakmici, nazalost...
država "ŽELJO" !
država "ŽELJO" !
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, CentarsutNaClanak921, Ghost67, zemuntrg i 73 gosta.